Jump to content

Πληκτρολόγιο με τα 3 κουμπάκια

x@nD3R

Recommended Posts

Ηι! Έχω ένα πληκτρολόγιο turbo-x αγορασμένο από το πλαίσιο. Εέχει 3 κουμπια για shut down restart kai stand by. Δεν είχε software και ετσι δεν ξέρω πως να τα κάνω να λειτουργήσουν. Μήπως ξέρει κάποιος ? Ευχαριστώ

Σε winxp πρέπει να παίζουν από μόνα τους. Έχω ένα αντίστοιχο από πλαίσιο και της dtk και δε χρειάζονταν drivers.

Παρ' όλα αυτά αν το κοιτάξεις από την πίσω μεριά θα δεις τη διεύθυνση της εταιρείας για να κατεβάσεις τους drivers.

Δεν υπάρχει site της turbo-x. Αυτό είναι η επωνυμία που δίνουν στα pc τους στο πλαίσιο. Αν κάποιος έχει το ίδιο πηκτρολόγιο ας δει από την πίσω μεριά μήπως λέει το site, γιατί το δικό μου είναι στην Αθήνα.

Εγώ παλι απο την άλλη έχω το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα !!

σε PC με WIN 200pro θέλω να τα απενεργοποιήσω αυτά τα κουμπιά. Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι και για αυτο του είμαι υπόχρεος !

Αρχική απάντηση από miror

colt3003 για δες αν σε βοηθάει

http://www.experts-exchange.com/Operating_Systems/WinXP/Q_20817453.html

Φαίνεται να είναι η περίπτωσή μου αλλά πρέπει να κάνω εγγραφή για να το δώ θα το κανω οπωσδήποτε το βραδυ που δουλεύω !!

σε ευχαριστω πολύ !!

Δεν γραφει τιποτα κατω απ το πληκτρολογιο εκτος απ τα κλασικα made in china κτλ. Εαν θελεις τη δισκετουλα μπορω να ζιπαρω τη δικη μου και να στη στειλω η να σου φτιαξω ενα αντιγραφο και να περασεις να την παρεις απο το κεντρο αν εισαι αθηνα

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.