theoamd Μάϊος 28, 2012 Author #81 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Πες με χαζό αλλα δεν θέλω τόσο μεγάλη οθόνη,παρόλο που είναι δελεαστική η προσφορά(άσχετα αν σε λίγο λήγει)Κατευθυνόμαστε προς Ace εκτιμώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάϊος 28, 2012 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 neo v και απο μένα το εχω με 16gb μνήμης και ics για τα λεφτά που κοστίζει είναι οτι καλύτερο..Και σου μένει και ενα 100Ε στην άκρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 εσεις που εχετε neo V δε του λετε ομως και το βασικο αρνητικο του κινητου.την ημερα εξω δε βλεπεις τπτ με την οθονη που εχειεχω διαβασει πως με custom rom , μπορεις να επεμβεις στην φωτεινοτητα με ειδικο app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάϊος 29, 2012 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μια χαρα βλέπεις ρε συ Μπορει και να μην το θυμαμαι τωρα αλλα βλέπω μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 29, 2012 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 την αχίλλειος πτέρνα του neo v που είναι το υψηλό sar κανένα δε τον ενδιαφέρει; 1.1W/kg είναι πολύ, πόσο μάλλον και το 1.6W/kg του X10 mini pro, 5 λεπτά ομιλίας φτάνει για να κοκκινίσει το αυτί μου και να βράζω :rant: (σε υπόγειο με 1-2 ντάμες στις 5 όπου φτάνει το θεωρητικό μέγιστο) από κινητό φίλου μου που έτυχε να μιλήσω.To galaxy ace έστω που είναι στο 0,84 είναι ΟΚ. Δεν θα αγόραζα κάποιο κινητό που να προσπερνάει το 0,89.Υ.Γ. Έχει τύχει να δουλέψω το zte blade, είναι στην ίδια κατηγορία και εποχή που είχα αγοράσει το motorola XT5. Το blade μπορεί να έχει ανάλυση στην οθόνη αλλά η οθονη αφής είναι τελείως άθλια και δεν μπορούσα να τη δουλέψω, το XT5 καμία σχέση, πολύ καλύτερη ακρίβεια και ευκολία στα μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάϊος 29, 2012 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] να ητανε μόνο το sar στην ζωη μας πάει στα κομμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 29, 2012 Author #87 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Δούλεψα σήμερα(ελάχιστα βέβαια), ένα neo-v ενός φίλου, που μόλις το παρέλαβε. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά και εφόσον πρόκειται για επένδυση, λέω να ακυρώσω το Ace και να τα σκάσω τα +50€(δεν μιλάω σχεδόν καθόλου, μόνο μηνύματα στέλνω κι όποτε μιλάω χρησιμοποιώ hands-free, οπότε παίζει μικρό ρόλο για εμένα το SAR του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 29, 2012 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 εφόσον πρόκειται για επένδυση, Οικοπεδο θες τελικα ή κινητο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 29, 2012 Author #89 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Χαχ πες τα γαμώτοοοοοοοο :suicide2:Δεν μπορώ καθόλου να βγάλω άκρη(τώρα είδα ότι το Ace έχει 290MB ram :X: )Ο φίλος μου για να αποφασίσει έστριβε κέρμα(και του 'ρθε 8 φορές το Neo-v χαχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2012 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μια χαρα βλέπεις ρε συ Μπορει και να μην το θυμαμαι τωρα αλλα βλέπω μια χαραελα ρε συ..λιγο ηλιος να πεσει πανω η καμμια εντονη αντιλια (καιρος χωρις συννεφα) πρεπει να βαλεις το χερι σου για να δεις..το λενε παντου σαν ελλατωμα για το κινητο αυτο.ασε που το εχω δει με τα ματια μου και ενας λογος που δε το πηρα ηταν αυτος..κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις αυτο , το κινητο ειναι σουπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 29, 2012 Author #91 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ελα ρε συ..λιγο ηλιος να πεσει πανω η καμμια εντονη αντιλια (καιρος χωρις συννεφα) πρεπει να βαλεις το χερι σου για να δεις..το λενε παντου σαν ελλατωμα για το κινητο αυτο.ασε που το εχω δει με τα ματια μου και ενας λογος που δε το πηρα ηταν αυτος..κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις αυτο , το κινητο ειναι σουπερ.Πολύ καλό είναι, αλλά εκτιμώ ότι είναι υποδεέστερο όσον αφορά την ποιότητα αφής, καθώς η κατασκευή της οθόνης του είναι κατά βάση από γυαλί(να το πω απλά)και πολλές φορές "αστοχείς" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάϊος 29, 2012 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ελα ρε συ..λιγο ηλιος να πεσει πανω η καμμια εντονη αντιλια (καιρος χωρις συννεφα) πρεπει να βαλεις το χερι σου για να δεις..το λενε παντου σαν ελλατωμα για το κινητο αυτο. ασε που το εχω δει με τα ματια μου και ενας λογος που δε το πηρα ηταν αυτος.. κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις αυτο , το κινητο ειναι σουπερ. Μπορει να μην μου έτυχε ακόμα.. Aποφεύγω τον ήλιο κοκκινίζω ευκολα Αν αυριο εχει καλό καιρό θα το δοκιμάσω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.