Billys Μάϊος 20, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 άμα έρθει το Razr maxx Ελλάδα θα είναι λουκούμι :man_in_love:Αυτο και καλα Μαιο δεν ηταν να ερθει Ευρωπη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 20, 2012 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 @theoamd Πέρα από τη πλάκα, υπάρχει κάνα τόσο τρελό application και ψάχνεις το τελευταίο MHz και ram στο κινητό;αφού δεν θα τρέξεις και Crysis, πάρε όποιο έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και σου αρέσει. (δες τα και εκθεσιακά)Όποιο HTC και να πάρεις δε νομίζω να έχεις κανένα παράπονο. Εκτός αν είσαι τόσο gadgetάκιας και θες πάντα το τελευταίο μοντέλο της κάθε HTC που βγαίνει.[MENTION=4728]Billys[/MENTION] ναι έτσι θυμάμαι, αν και Ιούνιο/Ιούλιο έχω την επιδότηση, ίδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 20, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 No way σε οσα αφορούν εμένα, απλώς δεν θέλω να απογοητευτώ(τώρα θα μου πεις τι απογοήτεσυ να πάρω τη στιγμή που περισταστιακά εδώ και ένα 6μηνο είμαι με το C3-00, το οποίο παρεπιπτόντως έχει προβληματικό καπάκι και μου 'χει βγάλει την πίστη :hang3: ), αλλά θέλω να μην πάνε στράφη τα δεκάδες €€€ που θα καταθέσω σε κάποι από τις προαναφερθείσες εταιρείες. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 20, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 @theoamd θα στο κάνω ποιο εύκολο3 επιλογέςHTC One V | Skroutz.gr (+ ICS 4άρα από τη μάνα του)HTC One V - Full phone specificationsHTC Desire S | Skroutz.grHTC Desire S - Full phone specificationsHTC Desire HD | Skroutz.gr ίδιο με το One, με android 2.3 (-270mah μικρότερη μπαταρία από το one v, παίρνει Update όμως στη 4άρα)HTC Desire HD - Full phone specificationsμεταξύ αυτών θα επέλεγα το Desire S, είναι μια ενδιάμεση επιλογή με 768MB ram και με πολύ καλά specs, και προπαντός είναι κάτι δοκιμασμένο και ώριμο (1 χρόνο πριν βγήκε). Ένας λόγος παραπάνω να το εμπιστευτείς.από εκεί και πέρα πάει το τι σου αρέσει εμφανισιακά να κρατάς στο χέρι σου. (προσωπικό κομμάτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 20, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Galaxy SII σε αυτα τα λεφτά (μεχρι 350) με κλειστά μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 21, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] δε παίζει κάτω από 390€ το Galaxy. [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] πιστεύω συγκλίνουμε προς το desire S, παρότι το HD είναι λίγο καλύτερο(και συνάμα παλαιότερο απ' ότι βλέπω). Μένει η τελική επιλογή...και στην περίπτωση του desire S ελπίζω να το βρω σε κόκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 23, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Αυτό μας λέει τίποτα για ποιο οικονομικό?http://www.skroutz.gr/s/255760/HTC-Google-Nexus-One.html :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 23, 2012 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μια χαρα συσκευη ειναι.Πρακτικα ενα ~Galaxy S.Θα το προτιμουσα εναντι του Galaxy S λογω ICS (native)Γενικα ειναι "κατωτερο" στα επιμερους σημεια.Ακυρο νομιζα οτι ειναι το Samsung Nexus S Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 23, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τα απαιτούμενα ποσά για τα προαναφερθέντα HTC, οπότε αναγκαστικα πρέπει να παίξω λίγο χαμηλότερα(άλλωστε διάβασα ότι το desire S έχει πολύ σκοτεινή οθόνη, κάτι που λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ'οψην)Ή μήπως αυτό http://www.skroutz.gr/s/312690/Samsung-Nexus-S-S-LCD.html?from=recommendation , που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μια χαρα συσκευη ειναι.Πρακτικα ενα ~Galaxy S.Θα το προτιμουσα εναντι του Galaxy S λογω ICS (native)Γενικα ειναι "κατωτερο" στα επιμερους σημεια.Αυτο δεν εχει ICS ειναι το 1ο Nexus της HTCΔυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τα απαιτούμενα ποσά για τα προαναφερθέντα HTC, οπότε αναγκαστικα πρέπει να παίξω λίγο χαμηλότερα(άλλωστε διάβασα ότι το desire S έχει πολύ σκοτεινή οθόνη, κάτι που λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ'οψην)Ή μήπως αυτό Samsung Nexus S (S-LCD) | Skroutz.gr , που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας?Τσιμπα το. Μην το παρεις καινουριο ψαξε μεταχειρο στα 190-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 23, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Δεν μπορώ να εμπιστευτώ άγνωστο βάζοντας του λεφτά στην τράπεζα και περιμένοντας απλώς να μου στείλει το κινητό(αν κάνω κάτι λάθος στον όλο τρόπο σκέψης παρακαλώ διορθώστε με). Δυστυχώς με κόβω να παίζω ακόμη χαμηλότερα λόγω ισχνής οικονομικής επάρκειας(πρέπει να καλυφθούν και τα μηνιαία έξοδα του σπιτιού) και το κόβω αύριο μεθαύριο το neo-v άσπρου χρώματος να είναι σπίτι μου(εκτός κι αν επιλκέξω τελευταία στιγμή κάποιο φθηνότερο galaxy-δεν ξέρω γιατί, αλλά με τραβάει κάπως περισσότερο η samsung,παρόλο που δεν είχα ποτέ μου κινητό της) (Αν υπάρχει και κάτι οικονομικότερο+καλύτερο σε android παρακαλώ ενημερώστε με) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 23, 2012 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Παιρνοντας το nexus s παιρνεις πιο φαρδια οθονη, του neo-v μου πεφτει λιγο στενη (εγω εχω βεβαια 4.3"), και παιρνεις και 16GB εσωτερικη μνημη. Εγω θα το προτιμουσα....Παρ ολα αυτα και το neo-v ειναι φοβερο κινητο! Το εχει η κοπελα μου και ειναι αψογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 23, 2012 Author #53 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το παλικάρι από δώ Samsung Galaxy Ace Black + Ginius Driver-Don't Panic (GR) Android - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.gr σας λέει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 24, 2012 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 neo-v εγώ μόνο αρνητικά σχόλια πετυχαίνω(η πολύ σπάνια να βρώ κάτι θετικό) και δε καταλαβαίνω γιατί το προμοτάρουν τόσο, ενώ είναι στα ίδια χάλια με χ8 και χ10 σειρά. Βάλε ότι έχει και μέτριο-υψηλό sar = εύκολος πονοκέφαλος αν είσαι ευαίσθητος με αυτό το κομμάτι. Το huawei μισή τιμή με εκείνο έχει και το βρίσκω καλύτερο(με ίδια specs).1 εκατομύριο φορές δηλαδή οποιοδήποτε samsung, είναι ποιο προσεγμένα κινητά.Το παλικάρι από δώ Samsung Galaxy Ace Black + Ginius Driver-Don't Panic (GR) Android - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.gr σας λέει κάτι?πολύ καλή προσφορά, θα το προτιμούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 24, 2012 Author #55 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Ναι, δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο η τελική επιλογή θα είναι samsung(άλλωστε μου κινεί το ενδιαφέρον σαν εταιρεία και θέλω να δοκιμάσω ένα κινητό της για πρώτη φορά).Αλλά δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ των 2 παρακάτω όμοιων:Samsung Galaxy Ace S5830i | Skroutz.grSamsung Galaxy Ace S5830 | Skroutz.grΟι διαφορές μένουν μόνο στη διάρκεια της μπαταρίας και τα 32MHz επεξεργαστή ή υπάρχει τίποτα πίσω απ' το λόφο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 24, 2012 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Samsung Galaxy Ace S5830 - Full phone specificationsSamsung Galaxy Ace S5830I - Full phone specifications99% ίδια είναι, με το i να έχει μικρότερο sar και τα +32MHz ταχύτητα (οι μοναδικές διαφορές). Προτίμησε το i, η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 24, 2012 Author #57 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Πριν λίγο παρήγγειλα το απλό από γερμανό, γιατί θα το πάρω 150€ επειδή ακριβώς δεν είδα να έχει στα εκθέματα το i.Αν μπορείς να μου πεις αν είναι διαθέσιμο και στο γερμανό το i θα σου ήμουν πολύ ευγνώμων, ώστε να πάω να αλλάξω την παραγγελία αύριο. :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 24, 2012 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 175€ στην πορτα σου.http://www.expansys.com.gr/acer-allegro-dark-blue-225535/#.T75GF-mJHVs.facebookToo late huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 24, 2012 Author #59 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Σιγά, μπορώ να το ακυρώσω.Δεν με ελκύει εμφανισιακά το acer και ενδιαφέρομαι για android.9enx πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 24, 2012 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 πήγαινε το πρωί και ρώτα τους ΑΝ έχουν το "i". Στο site δεν το βρίσκω. Αν δεν το έχουν μην αγχώνεσαι, οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν αξίζει το κόπο να ακυρώσεις τη παραγγελία. Ακόμη και το 0,84W/kg (head) είναι αρκετά αποδεκτό (κάτω του 1W/kg) για smartphone. Πολλές ώρες να μιλάς δεν θα έχεις πρόβλημα, φαντάσου ότι και 0,84 που έχει το Atrix είναι μια χαρά (που μιλάω πολύ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.