Jump to content

Κινητό.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ(?)

theoamd

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Το πρόβλημα είναι ότι οι καταχωρητές των αγγελιών δεν απαντάνε καθόλου, οπότε λογικά θα αναγκαστώ να το σκάσω το extra 30άρι :tomato:

Το πρόβλημα είναι ότι οι καταχωρητές των αγγελιών δεν απαντάνε καθόλου, οπότε λογικά θα αναγκαστώ να το σκάσω το extra 30άρι :tomato:

Βάλε και μια αγγελία ζήτησης ... ασε να έρθουν αυτοί σε σένα :getlost:

• 3 weeks later...

Αλλαγή πλεύσης!!!Κάναμε υπομονή και μπορούμε πλεόν να διαθέσουμε μέχρι 3 κατοσταρικάκια.

Το θέμα είναι ν παίξουμε χαμηλά στα 200€ με neo-v ή κάποιο από αυτά...

Sony Ericsson Xperia Ray | Skroutz.gr

Sony Ericsson Xperia Active | Skroutz.gr

Samsung S5690 Galaxy Xcover | Skroutz.gr

ή να πάμε λίγο πιο πάνω??? <= Sony Ericsson Xperia Arc S | Skroutz.gr :whip:

μακρυά για εμένα τα sony ericsson, ότι χειρότερο. Ειδικά αν δεν είχες δουλέψει ποτέ android θα σου βγεί πραγματικά το λάδι. Το menu τους είναι άθλιο :dots: και το σχέδιο εξωτερικά δε το χονεύω. Μια γνώμη για το neo v θα σε πείσει.

100.000 φορές δηλαδή Huawei. Η έστω το samsung.

σου προσθέτω επιπλέον άλλες 2 επιλογές.

Motorola Defy+ | Skroutz.gr

Motorola Milestone XT720 | Skroutz.gr

Εγω θα παω για μτχ Galaxy S II...τωρα παιζουν γυρω στα 300-350...οταν με το καλο ερθει εδω το galaxy S III πιστευω θα πεσει ακομα λιγο...

Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν με προσέλκυσε η Motorola και το Galaxy S II το βρίσκω στα 390€.

Είπαμε, να πάρουμε κινητό, όχι σπίτι. :o

Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν με προσέλκυσε η Motorola και το Galaxy S II το βρίσκω στα 390€.

Είπαμε, να πάρουμε κινητό, όχι σπίτι. :o

δηλαδή όσοι έχουν motorola atrix η iphone 4s έχουν σούπερ πούμα; όπως το βλέπεις βέβαια, αλλά σαν άλλη αξιόπιστη επιλογή πάρε κάποιο HTC μέσα στα όρια που αντέχει η τσέπη σου. Από αξιοπιστία και ποιότητα για εμένα η σειρά είναι Motorola & HTC, και μετά samsung & Huawei.

Αν πιάσεις στα χέρια σου ένα motorola όπως αυτά που έδειξα θα καταλάβεις ποιότητα και κατασκευή, έχει βελτιωθεί απίστευτα τα τελευταιά χρόνια αυτή η εταιρία. Απο λήψη σήματος και ακτινοβολία (SAR) κανείς δεν την φτάνει, έχει τη χαμηλότερη συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. Ειδικά αν μιλάς πολλές ώρες το πρώτο πράμα που ψάχνεις είναι αυτό το χαρακτηριστικό παρά τα υπόλοιπα.

Εγω προτεινω μεταχειρισμενο HD2

Μονο αν θες ολη την ωρα να παιζεις με ρομ κλπ, αλλιως μαμα android.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Απο motorola το droid razr με εχει ψησει τρελλα...
άμα έρθει το Razr maxx Ελλάδα θα είναι λουκούμι :man_in_love:

για την αυτονομία έχω και απόδειξη

moto2j.jpgmoto1gk.jpg

κρατάει πολύ καλά :T:

Αποδοση/τιμη η htc :rofl:

Σοβαρα σε 3 μηνες θα ειναι ξεπερασμενο το htc σου (απο την ιδια την htc) αφου θα βγαλει το επομενο htc uberone proHD.

Εγω θα εβλεπα motorolla-samsung (και αυτη παλι κανει κατι βλακειες αλλα οκ)

Το 'χεις ένα δίκιο ειν' η αλήθεια. Μόνο χαμηλών επιδόσεων μπορούν να χαρακτηριστούν τα κινητά της HTC με τις τιμές που έχουν.

Πφφφφφ, μεγάλο μαρτύριο...να θες να δώσεις μια 300άρα για κινητό και να μην μπορείς να καταλήξεις.

Που να με έβαζαν να ψηφίσω κιόλας :patsak:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.