Jump to content

Κινητό.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ(?)

theoamd

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

(Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να διορθώσω το παραπάνω κείμενο και πρέπει να παραθέσω νέα απάντηση)

Μια τελική βοήθεια σας παρακαλώ...

Galaxy Ace S5839i ή HTC Desire C?

150 ειναι το "οριο" ?

Ουτε Ace ουτε Desire C απο μενα.

Blade

Όχι, συγκεκριμένα το Ace το παίρνω με 150€(180 κάνει κανονικά)

-Απλά, όσο λιγότερα διαθέσω, τόσο καλύτερα για την τσέπη μου και σε περίπτωση που είναι πανομοιότυπα γιατί να σκάσω +80?μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο το άλλο?-

Όχι, συγκεκριμένα το Ace το παίρνω με 150€(180 κάνει κανονικά)

Το Ace το χει φιλαρακι μου και εχω παιξει αρκετα μαζι του.

Απο εμενα μονο και μονο λογω οθονης ειναι "ΟΧΙ".

Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τα αντίστοιχα χρήματα και κυρίως δεν θέλω τόσο μεγάλη οθόνη(γιατί οι αντίστοιχες αναλύσεις συνήθως είναι για 4άρες οθόνες).Γενικά, δεν θέλω να κάνω και τα πιο απαιτητικά πράγματα με το κινητό.

Απαιτώ όμως όχι κολλήματα,ευκολία στα μηνύματα(κι αυτή νομίζω την παρέχει το Samsung), καμιά εφαρμογή να τρέχει και λίγο browsing

Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τα αντίστοιχα χρήματα και κυρίως δεν θέλω τόσο μεγάλη οθόνη(γιατί οι αντίστοιχες αναλύσεις συνήθως είναι για 4άρες οθόνες).Γενικά, δεν θέλω να κάνω και τα πιο απαιτητικά πράγματα με το κινητό.

Απαιτώ όμως όχι κολλήματα,ευκολία στα μηνύματα(κι αυτή νομίζω την παρέχει το Samsung), καμιά εφαρμογή να τρέχει και λίγο browsing

ZTE Blade rings a bell?

Τελευταια φορα το εδινε το multiδrama με 100€....

Αλλιως

κοιταξε σε αγγελιες για Neo V - -η καινουριο παιζει στα ~200€

ή δωσε κατιτις παραπανω απο οτι για το sammy ace και παρε το X5 της Huawei.

Δεν ειναι TOP ποιοτητα αλλα σαν χαρακτηριστικα, διαλυει τον ανταγωνισμο.

Stay away from low end droid.

Το blade πλεόν minimum 195€(προσφορές ήταν τότε στη multirama-φίλος μου τσίμπησε το xperia play 2κατοστάρικα).

Δεν θέλω για ακόμη μια φορά sony. Θέλω μια αλλαγή.

Όσο για το Huawei, δεν μου αρέσει εξωτερικά.

(οθόνη Max 3.5άρα θέλω)

A και καλη διάρκεια μπαταρίας θέλουμε(όχι να το φορτίζουμε κάθε μέρα)

Με νιώθεις [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION]. Δεν θέλω να κάνει "παπάδες" το κινητό, απλά πράγματα πάνω σε android, ίσα ίσα για να λέμε ότι εκσυγχρονιστήκαμε κάπως. Πιστεύω καλά είναι 1.5 κατοστάρικο για το Ace :yu:

Παιδια το νεο-ν ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του και προσφερει πολλες δυνατοτητες..ακομα και 200 που κοστιζει τωρα...αξιζει και πολυ μαλιστα!! Και το καλοκαιρι ειναι πολυ πιθανον να κυκλοφορησει καλυτερο της sony με τα ιδια λεφτα του νεο τωρα...!! ;)

Για μένα το Neo V είναι μονόδρομος .....

Αν δεν σου αρέσει κάπου παίζει προσφορά και το Samsung Nexus S στα ίδια χρήματα ... νομίζω πλαίσιο το έχει.

To βρήκα: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150946922799273

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.