Jump to content

Κινητό.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ(?)

theoamd

Recommended Posts

Ψάχνω ένα καλό android.Διαθέτω max 150€ και θα ήθελα να μου προτείνετε κι εσείς κάποιο, καθώς πέραν του HTC EXPLORER που έχω σταμπάρει εδώ και καιρό, δεν με ελκύει κάτι άλλο.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Πιστευω το Sony neo v θα πεσει στα 150-160 μεσα στο καλοκαιρι που θα κλεισει 1 χρονο κυκλοφοριας, και περιμενω και εγω για να το πάρω.

Sony Ericsson Xperia neo V - Full phone specifications

Sony Ericsson Xperia Neo V - BestPrice.gr

Τα 'χω ψάξει γενικά όλα της Huawei, αλλά δεν ξέρω...είναι αξιόπιστη εταιρεία?

(γνωρίζω ότι ένα από αυτά φτιάχτηκε σε συνεργασία με τη google, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι)

Ψάξε σε αγγελίες για το Neo V, 150-160€ θα το βρεις σφραγισμένο και φυσικά με απόδειξη,

το δικό μου πριν απο κάτι μήνες τόσο το έδωσα... τόσο έπαιζε εκελινη την εποχή ...

Με πείσατε, μάλλον θα κινηθούμε για το neo-v, είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο(btw αν κανείς έχει υπόψην του κάποιο μεταχειρισμένο ας με ενημερώσει :magic: )

εχει η κοπελα μου το neo v ειναι πολυ καλο απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης,μπορεις να το βρεις ελαχιστα μεταχειρισμενο αλλα και ολοκαινουριο σε αγγελιες στα 150-160ευρω σε γειτονικο φορουμ.

Με πείσατε, μάλλον θα κινηθούμε για το neo-v, είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο(btw αν κανείς έχει υπόψην του κάποιο μεταχειρισμένο ας με ενημερώσει :magic: )

Αγγελίες για Τηλεφωνία, Κινητή Τηλεφων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.