morpheusgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2012 Εχω εναν ST3500418AS ο οποιος τα παιξε, με το seatools στο long test μου εβγαλε 70 bad blocks και στο SMART μου λεει SMART tripped. Μου δινει κωδικους σφαλματος 6ΑΑΒΕ148, 6ΑΑΒΕ158 και 6ΑΑΒΕ168. Εχει εγγυηση ακομα δυο μηνες οποτε εκανα αιτημα για rma στην εταιρια. Στις οδηγιες για το πως να τον συκευασω λεει να τον βαλω σε ηλεκτροστατικο σακουλακι και στη συνεχεια να τον στερεωσω μεσα στο κουτι με δυο πλαστικες βασεις στις ακρες, οπως τη συσκευασια που τους στελνει η εταιρια. Γνωριζετε που μπορω να βρω τετοιες βασεις? Εχει στειλει κανεις δισκο με αλλη συσκευασια? Υπηρξε καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Στείλτω σε bubble wrap μέσα και έληξε. Είσα καλυμένος. Εμένα μου τους δέχονται κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 οτι ειπε ο απο πανω.. Καλό τυλιγμα με bubble wrap και δε θα χεις θέμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Εχω κανει 3 RMA με bubble wrap και τα δεχτηκαν μια χαρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Απρίλιος 26, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Το bubble wrap ειχα και εγω κατα νου στην αρχη αλλα διαβασα στις οδηγιες αυτοEnclose the static-protected drive(s) in 2-inch foam rubber in a corrugated box. Multiple drives in a single box must have foam rubber between each drive. DO NOT USE foam packing pellets, bubble wrap, or newspaper.Για αυτο και ρωτησα. Οποτε αφου δεν ειχατε προβλημα θα το στειλω ετσι.Ειναι μεγαλη καφριλα αν το σακουλακι ειναι της WD? Δε βρισκω κανενα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 26, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Ειναι μεγαλη καφριλα αν το σακουλακι ειναι της WD? Δε βρισκω κανενα αλλο.:dance3::dance3::dance3: θεούλης ! Σιγά, τι να πειράζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Γράψε τους μέσα αν θέλεις.Να σου στείλουν δέμα συσκευασίας για επόμενες φορές που θα γίνει RMA.Τέτοιες βάσεις που ζητάνε μόνο απο εταιρείες δίσκων έχω δεί και σε εισαγωγείς. Να αγοράσεις πολύ χλωμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Εγω ειχα βαλει το δισκο στο σακουλακι του, μετα νομιζω σε φουσκαλες και τα εβαλα σε κουτι απο κινητο. Για να μην κουνιεται εβαλα διπλωμενα κομματια απο περιοδικο. 7ευρω συστημενοSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Ένα καλό χάρτινο κουτάκι με σχετικά γερό χαρτόνι και ο δίσκος μέσα να είναι σταθερότατος χρησιμοποιώντας αφρολέξ ή ότι άλλο μπορεί να απορροφήσει κραδασμούς - με λίγα λόγια αν κουνήσεις το κουτί όπως κουνάς τον φραπέ να μην καταλαβαίνεις ότι κάτι μέσα κινείται. Και βέβαια το ηλεκτροστατικό και ας είναι και WD. Έτσι τον είχα στείλει εγώ (κουτάκι από άλλο προϊόν, ηλεκτροστατικό, αφρολέξ) και μου κάνανε κανονικά το RMA. Κουτί για να στείλεις μελλοντικά θα παραλάβεις με τον νέο δίσκο προφανώς, δεν χρειάζεται να ζητήσεις να σου στείλουν! Αυτό που είχα παραλάβει εγώ ήταν ένα χάρτινο κουτί κύβος με αφρολέξ μέσα και τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Ειρωνικά το είπαSent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Απρίλιος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Εγώ είχα καθίσει και είχα φτιάξει ένα custom περιτύλιγμα απο φελιζολ, δηλαδή έκοψα κομμάτια απο αλλα κουτιά έτσι ώστε μαζί με το δίσκο να χωράνε ακριβώς χωρις να κουνιούνται μέσα σε ενα κουτι απο τοστιέρα και πάλι όμως το πάχος που ζηταει στο site δεν το είχα πιάσει και αφου δέχονται και με bubble wrap μην κάτσεις και χάσεις και εσυ το χρόνο σου. Μάλλον απλά ζητάνε πολλά για να παίρνουν μια συσκευασία της προκοπής τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Για να ειναι καλυμενοι οτι δεν χαλασε ο δισκος στη μεταφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Απρίλιος 27, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Τελικα βρηκα κουτι και πλαστικα απο εναν SAS της IBM. Ο δισκος ειναι μικροτερος οποτε τον στερεωσα με bubble warp. Θα το στειλω ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 27, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Τελικα βρηκα κουτι και πλαστικα απο εναν SAS της IBM. Ο δισκος ειναι μικροτερος οποτε τον στερεωσα με bubble warp. Θα το στειλω ετσι.[ATTACH]49671[/ATTACH]Χαχαχα θα είσαι ο μοναδικός Έλληνας που έστειλε δίσκο όντως μέσα σε plastic case holders.Βραβείο και μετάλιοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Μάϊος 2, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ο δίσκος έφυγε με ΕΛΤΑ Δευτέρα πρωι συστημένο, κόστισε κάτι λιγότερο απο 11€. Πολυ καλύτερα απο το να ψάχνεις να βγάλεις άκρη με τα ελληνικά καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 2, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 καλησπέρα.Σε δίσκο 2,5'' που έχει εγγύηση αλλά μέσα από το site σε παραπέμπει στον κατασκευαστή του λαπτοπ για αντικατάσταση τι γίνετε? Γιατί το λαπτοπ δεν υπάρχει για να πάει κουστούμι προς ελενχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 2, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Καλή χωνεψη ο δίσκος δυστυχώςSent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Μάϊος 8, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ξεχασα να ενημερωσω για την πορεια του RMA. Ο δισκος μου εφτασε στην seagate (Αυστρια) 3 μερες μετα τη μερα που τον εστειλα (3 Μαιου) και την ιδια μερα το απογευμα με νεα τους ειδοποιηση με ενημερωσαν οτι εστειλαν νεο δισκο ως αντικατασταση. Ο δισκος ερχεται απο Ολανδια και συμφωνα με την DHL θα τον παραλαβω Παρασκευη 11 Μαιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Μάϊος 14, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Παρελαβα την προηγουμενη Πεμπτη τελικα εναν ιδιο με αυτον που ειχα στειλει με την ενδειξη "Certified Repaired HDD" κοινως επισκευασμενο/επανακατασκευασμενο δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Μάϊος 17, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Εχω εναν Seagate Momentus 2.5" 250GB και θελω να τον στηλω στην Seagate.O δισκος εχει εγγυηση μεχρι το 2014...ποια ειναι τα στοιχεια αποστολης???Τι αλλο χρειαζεται για αποστολη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.