Jump to content

ΕΛΤΑ και αντικαταβολή

gokuthelegend

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας και καλώς σας βρήκα, είμαι γραμμένος στο φόρουμ εδώ και λίγο καιρό και αυτό είναι το πρώτο θέμα που γράφω. Λοιπόν, έστειλα για πρώτη φορά ένα προϊόν με ΕΛΤΑ και αντικαταβολή. Ο άνθρωπος στον οποίο το έστειλα με ενημέρωσε ότι το παρέλαβε χθες, επίσης στο track n trace βλέπω όντως ότι το παρέλαβε χθες. Ξέρετε σε πόσο καιρό θα πάρω τα χρήματά μου; Δυστυχώς δεν ρώτησα την ημέρα που το έστειλα. Επειδής είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα μου πουν, και γιατί δεν πάω να ρωτήσω; Για να σας προλάβω να πω ότι πριν πάω θέλω να πάρω μερικές γνώμες για να μην μου λένε μετά άλλα από τα ΕΛΤΑ. Θα παρακαλούσα να μου απαντήσουν όσοι έχουν στείλει παλιότερα πράγματα με ΕΛΤΑ και αντικαταβολή και έχουν πάρει τα χρήματά τους και ξέρουν τι παίζει, και όχι να μου υποδείξουν κάποια σελίδα με τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ (if you know what I mean).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συγνώμη ρε φίλε, αλλά μήπως τα μεγαλοποιείς λίγο τα πράγματα; ΓΙΑΤΙ να σου πούνε ψέματα στα ΕΛΤΑ; Δεν είναι τράπεζα που τους συμφέρει να κρατάνε τα λεφτά σου.

Φίλε μου, έχεις δίκιο αλλά σκέφτομαι όλες τις επιλογές, δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.