Etern4L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 Καλησπέρα,Έχω ένα laptop το οποίο είχε πέσει καφές. Το πήγα σε service το άνοιξα και το καθάρισα αλλά μου είπαν ότι έχει πρόβλημα και ο δίσκος.Το formara και ο δίσκος και το πληκτρολόγιο δούλευαν κανονικά.Τώρα μετά το Πάσχα, έχω το εξής πρόβλημα. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα η οθόνη του laptop τρεμοπαίζει και ειδικά όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα ή όταν έχω κάποια tab ανοιχτά.Επίσης, ανοίγω ας πούμε τον CHROME ή τον FIREFOX και πάω να γράψω στο url κάτι. Μου γράφει τα μισά στην γραμμή διεύθυνσης και τα άλλα μισά στην αναζήτηση του google όπου έχω θέσει σαν αρχική σελίδα.Άλλο ένα περιστατικό είναι γενικότερα σε site με chat όπως το facebook όταν πληκτρολογώ μία λέξη μου γράφει την μισή λέξη στο chat και την άλλη μισή στη γραμμή διευθύνσεων.Τί να δοκιμάσω? Μήπως τα έπαιξε ο δίσκος? Έκανα μία επαναφορά συστήματος σε παλιότερη ημερομηνία αλλά δεν έγινε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 απενεργοποίησε για αρχή το touchpad.και δοκίμασε εάν στο κάνει και με κανένα live cd linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Απρίλιος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Το κάνει και με απενεργοποιημένο touchpad αυτό με το γράψιμο...Το σκέφτηκα με Linuxaki να δοκιμάσω για το θέμα της οθόνης...Ελπίζω να μη έχει επιδράσει πουθενά κανας καφές και κάνει το πρόβλημα αλλά το πήγα για καθαρισμό... :SΚαμιά άλλη ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.