Jump to content

Οι επιπτώσεις του πρώτου μνημονίου

djtaz13

Recommended Posts

Καλησπερα! Ξερει καποιος που μπορω να βρω αναλυτικα τις επιπτωσεις του 1ου μνημονιου?

Ενδιαφερομαι επειδη εχω να κανω μια εργασια αλλα δεν βρισκω καποιο κειμενο που τα εχει

αναλυτικα και μαζεμενα. Ευχαριστω.

Μάλλον είσαι εντελώς αφελής αν πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις ΕΠΙΣΗΜΑ τις επιπτώσεις του 1ου μνημονίου.

Τι περιμένεις να βρεις δηλαδή, ότι κλείσαν οι μισές επιχειρήσεις με σύγκριση πριν / μετά, ΕΠΙΣΗΜΑ?

Και τι ορίζεις ως επίσημα?

Τα ΜΜΕ?

Τα προγράμματα των πολιτικών κομμάτων?

Τα διάφορα blogs που ο καθένας γράφει τα δικά του?

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...

@sotiris

Μαυρη σαν καλιακουδα! Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να μπει στον κοπο να γραψει κατι μονο και μονο για να μειωσει καποιον αλλο. Οτι να ναι πραγματικα.

Δε στα γράφει για να σε μειώσει, απλά είναι όντως έτσι τα πράγματα. Η επίσημη κυβερνητική θέση είναι ότι με το μνημόνιο σωθήκαμε. Για την πραγματική κατάσταση μια βόλτα στους δρόμους φτάνει. Τι ακριβώς ψάχνεις δηλαδή;

Συμφωνω οτι ετσι ειναι τα πραγματα. Θα μπορουσε απλα να πει ''ξερεις κατι ρε φιλε αδικα ψαχνεις γιατι δεν υπαρχει καπου''. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να γινεται τοσο μεγαλο θεμα και να δεχομαι τετοια επιθεση επειδη ζητησα μια βοηθεια. Ολοι - σχεδον γεννηθηκατε μαθημενοι? Δεν ζητησατε ποτε βοηθεια απο καποιον αλλο που μπορει να ξερει κατι παραπανω απο σας? Τεσπα δεν εχει νοημα. Αν μπορεις DJD κλειδωσε η σβησε το θεμα. Ευχαριστω.

Ποιος σωθηκε ρε γμτ μου?

Ποιος σωθηκε?

Μερα με την μερα ο κοσμος τρελλαινεται και πεφτει σε καταθλιψη.

ΟΛΟΙ.ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

Στα βενζιναδικα της εθνικης,οταν ζητω να το γεμισουν με αντιμετωπιζουν σαν εφοπλιστη.

Οι υπαλληλοι σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες εχουν τρελλαθει

Περπατας στον δρομο και βλεπεις κατεβασμενα μουτρα παντου

Βγαινω βραδυ καθημερινης στο Κολωνακι και μπορω να ακουσω στην Σκουφα την ηχω απο τα βηματα μου...

Ο κοσμος πουρχεται να ζητησει τις υπηρεσιες μου δεν πολυσυζητα το θεμα της αμοιβης.Οχι τοσο γιατι εχει.Αλλα γιατι ΤΡΕΜΕΙ στην ιδεα του ΤΙ μπορει να του κανει αυτο το κρατος...

Ειμαστε σε εθνικη καταθλιψη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.