djtaz13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2012 Καλησπερα! Ξερει καποιος που μπορω να βρω αναλυτικα τις επιπτωσεις του 1ου μνημονιου?Ενδιαφερομαι επειδη εχω να κανω μια εργασια αλλα δεν βρισκω καποιο κειμενο που τα εχειαναλυτικα και μαζεμενα. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 βρες το pdf 50 κατι σελιδες νομιζω ειναι και γραφει αναλυτικότατα τι χαρίσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Βασικα τις συνεπειες θελω... Δεν νομιζω να τις λεει μεσα στο μνημονιο... Ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 κοίτα γύρω σου και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 και ποιο συγκεκριμένα, προ-παπαδήμου τι είχε γίνει. (ανεργία - ιδιωτικοποιήσεις κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 συμφωνω και με τους δυο αλλα αλλο ειναι να τα ξερεις απλα και αλλο να τα θες ολα γραμμενα καπου μαζεμενα και πιο ''επισημα''. εγω ενδιαφερομαι για το δευτερο. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 εκτός τόπου και χρόνου ... τι θα δεις επίσημα .... όλα καλά πάνε και αυτή είναι η ζωή Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 ''φιλε'' αν διαβασες απο την αρχη το θεμα πιστευω να ειδες οτι το θελω για εργασια.αναγκαστικα το κανω. οχι εθελοντικα. οποτε δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 συμφωνω και με τους δυο αλλα αλλο ειναι να τα ξερεις απλα και αλλο να τα θες ολα γραμμενα καπου μαζεμενα και πιο ''επισημα''. εγω ενδιαφερομαι για το δευτερο. ευχαριστω.Μήπως να σου στείλουμε μία εργασία έτοιμη να τελειώνουμε; Αυτός είναι ο σκοπός της εργασίας, να εργαστείς για το αποτέλεσμα. Αλλά τα Ελληνόπουλα έχουν πάνω απ'όλα τη λαμογιά και περιμένουν να Googlάρουν και να πάρουν έτοιμη την εργασία.Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά, γιατί ακόμα κι εσείς τα νέα μυαλά είστε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 ''φιλε'' αν διαβασες απο την αρχη το θεμα πιστευω να ειδες οτι το θελω για εργασια.αναγκαστικα το κανω. οχι εθελοντικα. οποτε δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου.ναι είσαι γιατι όταν ζητάς επίσημα στοιχεία και μάλιστα μαζεμένα μην κουραστείς για την εργασία ΣΟΥ τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί τι περιμένεις να διαβάσεις από "επίσημες" πηγές ότι δεν πάνε καλά. ¨Οτι ο οικονομικός πληθυσμός της χώρας είναι λιγότερος από τον μη ενεργό. ¨Οτι χιλιάδες ανθρώποι ζουν στο δρόμο ότι κάθε μερά αυτοκτονεί κόσμος γιατί δεν αντέχει. Αυτά δεν θα τα δεις πουθενά. ΟΙ ξεροί αριθμοί δεν δείχνουν την εξαθλιώση του κόσμου....την πείνα... τις μάχες... την χούντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 [MENTION=11553]djtaz13[/MENTION] για να σου δώσω ένα tip, ξεκίνα το ψάχνοντας ειδήσεις, από κυβέρνηση παπανδρέου & έναρξη μνημονίου 1, μέχρι τις 11/11/11. Σε όλα τα σχετικά ειδησιογραφικά sites. Έχε υπόψιν σου ότι τα ποσοστά του ΕΛΣΑΤ για το έλλειμμα δεν ήταν legit. [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Μήπως να σου στείλουμε μία εργασία έτοιμη να τελειώνουμε; Αυτός είναι ο σκοπός της εργασίας, να εργαστείς για το αποτέλεσμα. Αλλά τα Ελληνόπουλα έχουν πάνω απ'όλα τη λαμογιά και περιμένουν να Googlάρουν και να πάρουν έτοιμη την εργασία.Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά, γιατί ακόμα κι εσείς τα νέα μυαλά είστε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε.Καταρχας δεν με ξερεις οποτε θα μιλας καλυτερα. Δεν θα ξεσπασεις πανω μου με την γενικη κατασταση που επικρατει. Για να κανεις μια τετοια αναλυση μονος σου δεν νομιζω να ειναι και τοσο ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 ναι είσαι γιατι όταν ζητάς επίσημα στοιχεία και μάλιστα μαζεμένα μην κουραστείς για την εργασία ΣΟΥ τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί τι περιμένεις να διαβάσεις από "επίσημες" πηγές ότι δεν πάνε καλά. ¨Οτι ο οικονομικός πληθυσμός της χώρας είναι λιγότερος από τον μη ενεργό. ¨Οτι χιλιάδες ανθρώποι ζουν στο δρόμο ότι κάθε μερά αυτοκτονεί κόσμος γιατί δεν αντέχει. Αυτά δεν θα τα δεις πουθενά. ΟΙ ξεροί αριθμοί δεν δείχνουν την εξαθλιώση του κόσμου....την πείνα... τις μάχες... την χούνταΤο ιδιο ισχυει και για σενα. Μαθετε να κρινετε πρωτα τον εαυτο σας και μην κατακρινεται το οτιδηποτε Ελεος! Μια βοηθεια ζητησα και το κανατε τεραστιο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Καταρχας δεν με ξερεις οποτε θα μιλας καλυτερα. Δεν θα ξεσπασεις πανω μου με την γενικη κατασταση που επικρατει. Για να κανεις μια τετοια αναλυση μονος σου δεν νομιζω να ειναι και τοσο ευκολο. Χαλαρωσε λιγο ΔΙΑΒΑΣΕ κ σκεψου τι σου λενε οι αλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 26, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 την αυτοκριτική μου και τη ψυχανάλυση μου μια χαρά την κάνω... μάλλον κάποιος άλλος πρέπει να αρχίσει να κοιτάει το καθρέπτη και να δει την αφεντομουτσουνάρα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 @djtaz13 για να σου δώσω ένα tip, ξεκίνα το ψάχνοντας ειδήσεις, από κυβέρνηση παπανδρέου & έναρξη μνημονίου 1, μέχρι τις 11/11/11. Σε όλα τα σχετικά ειδησιογραφικά sites.Έχε υπόψιν σου ότι τα ποσοστά του ΕΛΣΑΤ για το έλλειμμα δεν ήταν legit. να σαι καλα φιλε. με βοηθαει πολυ το tip που δινεις. καλη ιδεα για το πως θα ξεκινησω το ψαξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 26, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Καταρχας δεν με ξερεις οποτε θα μιλας καλυτερα. Δεν θα ξεσπασεις πανω μου με την γενικη κατασταση που επικρατει. Για να κανεις μια τετοια αναλυση μονος σου δεν νομιζω να ειναι και τοσο ευκολο.Δεν σου μίλησα άσχημα, απλά περιέγραψα αυτό που ζητάς σε συνάρτηση με τη γενικότερη κατάστασή μας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά σου ως φοιτητής, να εργαστείς, να κοπιάσεις, να διαβάσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας γιατί είμαστε σε πολύ διαφορετικό μήκος κύματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Δεν σου μίλησα άσχημα, απλά περιέγραψα αυτό που ζητάς σε συνάρτηση με τη γενικότερη κατάστασή μας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά σου ως φοιτητής, να εργαστείς, να κοπιάσεις, να διαβάσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας γιατί είμαστε σε πολύ διαφορετικό μήκος κύματος.Δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινω. Και δεν ειμαι ο τυπος που καθε φορα που εχω μια εργασια να ζηταω βοηθεια δεξια και αριστερα. Απλα το συγκεκριμενο θεμα που εχω μου φαινεται δυσκολο γι αυτο ζητησα μια βοηθεια. Επισης ισως να εχω διατυπωσει λαθος το τι ζηταω. Η σωστη λεξη ειναι βοηθεια και οχι ετοιμη εργασια η κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 την αυτοκριτική μου και τη ψυχανάλυση μου μια χαρά την κάνω... μάλλον κάποιος άλλος πρέπει να αρχίσει να κοιτάει το καθρέπτη και να δει την αφεντομουτσουνάρα του...Δεν θα τσακωθω μαζι σου. Οτι ειπαμε ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Απρίλιος 26, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Χαλαρωσε λιγο ΔΙΑΒΑΣΕ κ σκεψου τι σου λενε οι αλλοι. Ετσι οπως τα λες ειναι στη φωτο!!!:triniti: αχχχ τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.