Jump to content

PlayBlink.com Thread (SteamGifts no2)

tragikos

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Με αυτά τα μηνύματα τι κάνουμε τελικά, ξέρει κανείς?

"Unfortunately, your Steam account could not be verified, with only 10 games valued at $69.90"

-edit- Μόλις είδα στο forum τους έναν να λέει "Has to have atleast 20 games and $100 account value."

Ισχύει αυτο για εσάς που κάνατε register?

Ναι, και τέτοιο περιορισμό θα συναντήσεις σε όλες τις παρόμοιες ιστοσελίδες. Αποτρέπει ορισμένους που θα ήθελαν να ανοίξουν 30 άδειους λογαριασμούς για να έχουν περισσότερες πιθανότητες. Πάντως είναι ευκολότερο από ό,τι μπορεί να φαίνεται να πιάσεις το όριο. Αν 'ψωνίζεις' στις εκπτώσεις, τα '$100 value' μπορεί να σου κοστίσουν ~€20. Όσο για τα 20 παιχνίδια, είμαι σχεδόν βέβαιος πως μετράνε και τα f2p, γιατί έχει γραφτεί ένας φίλος που μου λέει ότι έχει 7 στη library.

αμα καιγεσε τοσο αγορασε κανα game ρε μαν τι αλλο να σου κανουμε :turn:

Εντάξει, δε μας είπε και καμπούρηδες, ειλικρινής έμοιαζε η ερώτηση. :daisy:

αμα καιγεσε τοσο αγορασε κανα game ρε μαν τι αλλο να σου κανουμε :turn:

Ρωτάω για να ξέρω πειράζει? Νόμιζα γιαυτο είναι τα forum..

Δηλαδή δές το post #31, το παιδί έχει 12 games με $260 και πάλι δεν μπορει να μπεί! Αν θέλει $300-400 να το ξέρω απο τώρα να μην ασχολούμαι γιατι δυστυχώς χρήμα δεν παίζει να αγοράσω τόσα games άμεσα..

Τέλοσπαντων ευχαριστώ για την απάντηση @acct

served

43bd51c9d9248074048d

one more here

af08efb051f37991e68c

Και οι 2 χρησιμοποιούνται ήδη...:unsure:

Όποιος μπορεί να (ξανα)κάνει τον κόπο. :)

[MENTION=22940]gussgr[/MENTION] Τις 2 γραμμες του ποστ σου ειχα δει οταν σου απαντησα λογο του οι εκανες edit αργοτερα, γιαυτο και η απαντηση μου γιατι ειναι αρκετα straightforward ο περιορισμος που εχει θεσει ο δημιουργος (για εμενα ίσχυε το 10παιχνιδια). Για το μηνυμα λαθους που λες δε γνωριζω να σου απαντησω, αλλα απο οτι φενεται πρεπει να ισχυουνε και οι 2 συνθηκες για να γραφτεις.

Ισως δε προσεξες το :turn: το εγραψα για να μην παρεξηγηθω,περιμενα τετοια απαντηση γιαυτο. ;)

κάνεις click πάνω αριστερά στο username σου και επείται επιλέγεις referrals και μετά νομίζω λέει create invite code.....

άσχετο αλλά τον κωδικό που έιχα δώσει ενώ τον εμφανίζει ως expire σε 20 ώρες δίπλα του λεει locked

post-14830-1416076167,4115_thumb.jpg

κάνεις click πάνω αριστερά στο username σου και επείται επιλέγεις referrals και μετά νομίζω λέει create invite code.....

άσχετο αλλά τον κωδικό που έιχα δώσει ενώ τον εμφανίζει ως expire σε 20 ώρες δίπλα του λεει locked

[ATTACH]50016[/ATTACH]

Επιχείρησε να τον χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του playblink. Οπότε ο κωδικός αναλώθηκε, αλλά δεν γράφτηκε επιτυχώς ο χρήστης. Μου έχει συμβεί και σε δικό μου κωδικό.

Cvled.jpg?1

Είθναι χθεσινό, αλλά επειδή είμαι καχύποπτος περίμενα να το έχω στη library. Παρότι και στο μήνυμα λένε μέχρι 24 ώρες, χρειάστηκαν 35 και ένα mail για υπενθύμιση.

Άντε, και στα δικά σας! :dance3:

παιδιά μην τρελένεστε , πρέπει να ειναι πολυ δύσκολο και να θέλει και τρελή τύχη για να κερδίσεις παιχνίδι. Εγω μπαίνω κάθε μέρα απο τότε που έφτιαξα account και χαλάω τα points μου σε games αλλα δεν έχω κερδίσει τίποτα

• 5 weeks later...

Υποθέτω ότι όσοι ήθελαν έχουν ήδη, αλλά μου ζήτησαν σήμερα ένα που δε χρειάστηκε τελικά, οπότε:

760f81462f00d1428f00

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.