Jump to content

PlayBlink.com Thread (SteamGifts no2)

tragikos

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Θα ήθελα κ εγώ referal code αν περισσεύει κανενός...

:dirol:

93c8685d3611c11711fb

Ευχαριστώ ponaei8anasi

Για τον επόμενο:

688c90107ab6bb68981b

--

1)Ερώτηση, μπορώ να κρύψω το profile του steam να μην φαίνεται σε άλλους εκέι στο playblink;

2)Και μπορώ να το κάνω πάλι friends only το privacy του προφίλ μου στο steam;

3)Και γιατί να μην δώσουμε το referral μέσα στα official forums του steam; -είναι παράνομο το playblink ;

:)

Λέμε κιόλλας όταν κάποιος παίρνει το κωδικό.

Όποιος μπορεί θέλω και εγώ έναν referal για register

Λέμε κιόλλας όταν κάποιος παίρνει το κωδικό.

Όποιος μπορεί θέλω και εγώ έναν referal για register

there ya go:

bd01841a6e096827be8a

• 4 months later...

Μου ήρθε μήνυμα ότι για κάθε 5 νέα referrals διαλέγεις ένα από τα παρακάτω παιχνίδι δωρεάν:

The following games are currently available for you to pick from after referring 5 friends: Titan Quest, Men of War™, Cryostasis™, Insecticide Part 1, Velvet Assassin, Legendary, Company of Heroes: Tales of Valor, Hearts of Iron 2 Complete, Alien Breed 2: Assault, Alien Breed 3: Descent, Europa Universalis: Rome - Gold Edition, Knights of Honor, Elven Legacy, East India Company, Majesty 2, Deus Ex: Human Revolution™, Broken Sword 2: The Smoking Mirror, Broken Sword 3: The Sleeping Dragon, Lead and Gold: Gangs of the Wild West, The Kings' Crusade, Post Mortem, Robin Hood: The Legend of Sherwood, Commander: Conquest of the Americas, Saints Row: The Third, Broken Sword: Director's Cut, Fantasy Wars, Worms Crazy Golf, Worms, Worms Blast, Worms Pinball, Stellar Impact, Anna

Οπότε για να δούμε τι θα πιάσουμε:

Playblink - play games to win free steam games

• 10 months later...

Μια και το έκανες bump, όποιος ασχολείται ας θυμηθεί να κάνει κλικ το logo στην κορφή της σελίδας - δίνει +50 πόντους κάθε ημέρα.

Δίνει τυχαία μπόνους, αλλά οι πόντοι πρέπει να είναι το πιο συνηθισμένο. Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι να τους ξοδέψεις, τι είχαμε, τι χάσαμε. :)

μολις έκανα login και είπα λολ

Your Steam™ account has been verified, with 61 games, valued at $783.31

βρε παίδες πως ανεβαίνω lvl σε τούτη την βλακεία ok to βρήκα μπήκα σε όλους τους διαγωνισμούς για lvl 1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.