Eraser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 Καλησπερα παιδια, Επειδη θελω να παρω καινουργια vga ηθελα να ρωτησω για αυτη τη καρτα που βρησκεται στην ελληνικη αγορα αν γινεται μονο το soft mod.Ολοι λενε οτι αξιζει η 6800 GT σαν αγορα τωρα ειδικα με το doom3 benchmark.Ειδα ομως τις επιδοσεις μιας μονταρισμενης x800 προ δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο την xt ενω η gt δεν πιστευω ευκολα να φτανει την ultra.Αλλα μου φαινεται περιεργο πως ακομα και σε ξενα forum που ειναι γνωστες του mod της προ προτεινουν την gt.Μαλλον δεν πιανει σε ολες τις vivo και ειναι risky ετσι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Ιούλιος 23, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Εκανα το post να το βλεπαμε λιγο πιο πρακτικα το θεμα δηλαδη με βαση τι υπαρχει εδω στην ελλαδα και αν αξιζει η αγορα αυτη της asus.Εχω διαβασει ολα τα θεματα που εχουν ανοιχτει στο φορουμ αλλα στην ουσια τη να κανω?Παντως αμα δεν πιασει το mod να λεμε και του στραβου το δικαιο πιστευω οτι θα νιωσω οτι δεν αξιζει η αγορα.Root μην μου πεις οτι αν παιζω κατω απο 1280 δεν εχει νοημα εγω το γουσταρω να το εχω αν πιανει γιατι ?δεν με επιβαρινει πολυ χρηματικα το vivo απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούλιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 δες και αυτοhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=39328 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Ιούλιος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Παντως θα με ενδιεφερε να μου πει καποιος αν εχει παρει απο ελλαδα την προ βιβο asus his και πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από pcfreak [23-07-2004 11:11] δες και αυτο http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=39328 Ενημερωτικο το link αλλα αφορα μια power color καρτα και εγω προσωπικα δεν αογραζω ποτε απο αυτη την φιρμα και μερικες αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Ρε συ η ΓΤ φτανει πολυ ευκολα την ουλτρα γιατι να παρεις Χ800????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 Ρε συ η ΓΤ φτανει πολυ ευκολα την ουλτρα γιατι να παρεις Χ800????? Γιατί όλοι έχετε κολλήσει με την 6800 και κάνετε λες και η Χ800 είναι καμμιά ΜΧ?Αφού είναι σχεδόν ισοδύναμες και το έχω συμπεράνει από reviews που έχω δει κι από απόψεις μελών εδώ στο φόρουμ. Και τουλάχιστον θα μπορούσατε να απαντήσετε στο θέμα του thread επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα να μάθω για το mod στις Χ800pro vivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 15:41] Γιατί όλοι έχετε κολλήσει με την 6800 και κάνετε λες και η Χ800 είναι καμμιά ΜΧ? Αφού είναι σχεδόν ισοδύναμες και το έχω συμπεράνει από reviews που έχω δει κι από απόψεις μελών εδώ στο φόρουμ. Και τουλάχιστον θα μπορούσατε να απαντήσετε στο θέμα του thread επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα να μάθω για το mod στις Χ800pro vivo. Συμφωνω απολυτα, δεν εχω και εγω καταλαβει τι γινεται, καποιοι εχουν κολλησει με την 6800 και σεβαστο μεν αλλα δεν το βλεπω και εγω, τυφλος ειμαι η κατι αλλο παιζει και το προσπερασα Επειδη δεν θελω να δω το φως μου ξαφνικα με μια 6800 γι'αυτο κανονισα μια Χ800ΧΤ PE απο Καναδα για να μεινω τυφλος :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 19:09] κανονισα μια Χ800ΧΤ PE απο Καναδα για να μεινω τυφλος :clap: :clap: :clap: σε ζηλευω!!!!!! :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας γι'αυτο κανονισα μια Χ800ΧΤ PE απο Καναδα για να μεινω τυφλος :clap: :clap: :clap: Πόσο σου κόστισε συνολικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 22:47] Πόσο σου κόστισε συνολικά? 560 ευρωπουλα φανατισμενα ας ειναι καλα το ξαδελφακι μου που μενει διπλα στην ΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας 560 ευρωπουλα φανατισμενα ας ειναι καλα το ξαδελφακι μου που μενει διπλα στην ΑΤΙ Ωραίος. Οι περισσότερες Χ800προ εδώ στην Ελλάδα σχεδόν αγγίζουν την τιμή των 560. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Αύγουστος 2, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Επειδη θα φυγω διακοπες τον Αυγουστο μαλλον θα δω τι παιζει σε εναν μηνα...Να σκασει μυτη και xt στην ελλαδα να δουμε τι παιζει και απο εκει και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.