Jump to content



windows 7 (nvidia-alienware)version


Tarlac

Recommended Posts

Ειδα τις παραπανω version στο youtube και επειδη το εψαξα λιγο τις βρηκα ;) ....Ξερει κανεις τι ρολο βαρανε?Εχουνε bugs?Διωρθονουνε τιποτα ή απλως αλλαζουν τα εικονιδια?

Link to comment
Share on other sites

Θέμα με "σπασμένο" λογισμικό; Φτου φτου φτου, έξω από εδώ αντίχριστε (:p)!!! Γιατί δεν ψάχνεις για κάποιο themepack; Σίγουρα θα είναι ασφαλέστερο από το να κατεβάσεις "σπασμένη" έκδοση των windows...

Link to comment
Share on other sites

Να στε καλα με κανατε και γελασα!!Νομιζα τα συγκεκριμενα πωλουνται και αυθεντικα ή ξερω εγω μπαινεις στο site της nvidia πληρωνεις καποιο ποσο και κατεβαζεις κατι σαν patch-theme whatever!!!Δηλαδη αυτα ειναι του διαβολου πραγματα? :p Σοβαρα αυτα ποιοι τα εχουνε φτιαξει? οι εξωγηινοι(alienware) ?

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρα αυτα ποιοι τα εχουνε φτιαξει? οι εξωγηινοι(alienware) ?

Είναι ειδικές εκδόσεις ΟΕΜ που τις δίνουν με την αγορά δικών τους υπολογιστών. Δεν πωλούνται χωριστά. Και να γινόταν όμως, αναφέρεις ότι "θα τις κατεβάσεις", για αυτό και τα ανάλογα σχόλια :)

Link to comment
Share on other sites

αναφέρεις ότι "θα τις κατεβάσεις", για αυτό και τα ανάλογα σχόλια :)

Και ελεγα να το γραψω,να μη το γραψω.....

Τελοσπαντων,thanks για τα σχολια,θα τα περασω μια να δω τι παιζει και αμα ειναι σπαστικα θα φανε ποδι! :yu:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.