Jump to content

Θέλω αναβάθμιση τώρααααα!!!

Aparadextos

Recommended Posts

και μάλλον αυτό θα κάνω....

Σε περίπτωση που ήθελα να το δώσω όλο το σύστημα τί τιμές θα λέγατε να το πουλήσω?

Και με τα λεφτά αυτά (ίσως και κάτι παραπάνω) τι προτείνετε να πάρω?

Να αλλάξεις μητρική και να πας σε ddr3 ούτε να το σκέφτεσαι. Πολύ μικρή διαφορά.

Σενάριο1, καινούρια:Τσιμπάς 2g ddr2, πουλάς την 520, παίρνεις καινούρια 6850. Θα σου βγει κάνα 120ρι.

Σενάριο2, μεταχειρισμένα, τα ίδια με από πάνω, απλά αντί για 6850 βρίσκεις κάποια 460/5850. Θα σου βγεί ~90.

Σενάριο3. Πουλάς cpu/mobo/ram/vga. Δεν έχω ίδεα πόσο μπορείς να τα πουλήσεις, ένα 130ρι το βγάζεις λογικά. Θα χρειαστείς επιπλέον:

+170e για ι5 2100/6850/φτηνή mobo/4g ram ή

+310ε για ι5 2500κ ή 3570k/6850/καλούτσικη mobo/8g ram

Άμα δε πας για full αναβάθμιση (2500k/ivy) δε ξέρω άμα συμφέρει να πουλήσεις τα παλιά. Καλύτερα να πάρεις μία κάρτα γραφικών και να την παλέψεις μέχρι να πας για full καλό σύστημα.

Είδες κάποιος να προτείνει 6670 ?

2gb ακόμα χρειάζεσαι, αφου υπάρχουν ήδη 2

δεν είπα οτι μου το ανέφερε κάποιος απλά ρωτάω αν με κάτι τέτοιο θα είναι παρόμοια με αυτά που είπες..:)

Γιατι πέθανε το 775? μια χαρά σοκετ είναι και κάνεις τα πάντα ακόμη..είχα εναν Ε8400 στα 4GHZ χωρίς τάση..4gb ddr2 1066 και φύσαγε το μηχάνημα.

οπότε 2GB μεταχειρισμένα και μια μεταχειρισμένη 6850 ή 6870 κοντά στα 100 θα βρείς..

αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια..

Ο SSD ο 60άρης ή 120αρης θα δώσει τεράστια ανάσα και θα σου μείνει και για μελλοντική αναβάθμιση .

[MENTION=23617]Aparadextos[/MENTION] Επειδή είχα παρόμοιο σύστημα ,δεν ζορίζεται από την μνήμη μόνο που σίγουρα είναι πολύ λίγη αλλά και η cpu είναι αρκετά αδύναμη , αν θέλεις την γνώμη μου κάνε αυτό που έκανα και εγώ πούλησε τα κομμάτια βάλε και 100 ευρώ και πάρε άλλο socket ,για τα πρώτα 3 (cpu,mobo,ram) νομίζω βγάζεις 100+ βάλε άλλα 100 και μπορείς να πάρεις i3 2100 ~ 100 ευρώ + mobo 1155 45 ευρώ + ddr3 1600 25 ευρώ = 170 ευρώ

Προσωπικα θα ελεγα στον φιλο καταρχας να πουλησει cpu,vga.Στη συνεχεια να παρει εναν q6600(τετραπυρηνο) γυρω στο 70αρι,μια 5850/6850 γυρω στο <100αρικο μτχρ,εναν ssd απαραιτητα γυρω στα 40gb κανα 50αρι μτχρ και απαραιτητα αλλα 2gb μνημης κανα 20αρι.Πουλωντας τα δικα σου κανα 60-70αρι θα σου κοστισει 70+100+50+20=240-70

=170 περιπου ευρω.

Απο κει και περα ειναι Αparadextos δικο σου θεμα εαν τα 170 ευρω ειναι πολλα για μια τετοια αναβαθμιση.Απο την πλευρα μου πιστευω αξιζει.Τελειως αλλο συστημα,σε σχεση με το ηδη υπαρχον,σιγουρα ομως πολυ πισω απο τις πιο καινουργιες γενιες.

[MENTION=23617]Aparadextos[/MENTION] Επειδή είχα παρόμοιο σύστημα ,δεν ζορίζεται από την μνήμη μόνο που σίγουρα είναι πολύ λίγη αλλά και η cpu είναι αρκετά αδύναμη , αν θέλεις την γνώμη μου κάνε αυτό που έκανα και εγώ πούλησε τα κομμάτια βάλε και 100 ευρώ και πάρε άλλο socket ,για τα πρώτα 3 (cpu,mobo,ram) νομίζω βγάζεις 100+ βάλε άλλα 100 και μπορείς να πάρεις i3 2100 ~ 100 ευρώ + mobo 1155 45 ευρώ + ddr3 1600 25 ευρώ = 170 ευρώ

πρως τα εκεί στρέφομαι και εγώ...

ψάχνω με κανα 200αρι να πάρω CPU i5 (ή κάτι αντίστοιχο σε AMD) ΜΟΒ και 4GB Ram... μέχρι τόσα μπορώ να διαθέσω...προς το παρών.... όσο για την GPU ε δεν είναι και τόσο τραγική....!:tomato:

ρε φιλε, μην τρελαινεσαι..!

σε πρωτη φαση, βαλε 2gb RAM επανω να δεις τι ανασα θα παρει το μηχανημα..! τα 2gb σε 64αρια, δεν αρκουν. και ειναι και το πιο οικονομικο βημα!

επειτα βλεπεις αν προχωρησεις σε ολικη αναβαθμιση!

παντως, σε καμμια περιπτωση, δεν αλλαζεις μητρικη σε σοκετ 775 για να βαλεις DDR3!!!

Καλα εννοειται δεν αξιζει να αγορασει καινουργια mobo για το ιδιο σοκετ...αλλα 2 gb ram πρεπει να μπουν οπωσδηποτε...

Το 775 παντως καλα κραταει ακομα..με μια δυνατη καρτουλα..ειδικα στα παιχνιδια δεν με εχει απογοητευσει καθολου..:T:

Παιδιά το 775 μια χαρά είναι φυσικά ,αν έχεις τον 8400 - 6600 τους quad άνετα τρέχεις τα πάντα ,απλά το παιδί με τον 7500 που έχει ζορίζεται λογικό είναι , το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ ,για μένα πως θα βάλει ram δεν θα του λύσει το πρόβλημα και θα έχει δώσει και 30+ευρώ ,στην τελική αν δεν θέλεις να κάνεις αυτό που σου είπα με την πώληση , πάρε cpu μεταχειρισμένη (8400 ή 9400) και ram κόστος περίπου 100 ευρώ

Όντως έχει και 2 gb ram :tomato:

Αν δεν είναι τραγική η κάρτα σου, τότε το υπόλοιπο σύστημα θεωρείται πύραυλος ...

χαχαχα.... ε δεν λέω λόγο μνήμης ρε συ αλλά στα παιχνίδια που παίζω δεν βλέπω να μου παρουσιάζει προβλήματα..!

αλλά σίγουρα θέλει αλλαγή αν πάω σε πλήρες αναβάθμιση!

καλά ρε εγω έχω τον e8400+gtx260+4gb ddr2 1066+raid-0 και έπαιζε τα πάντα.Φυσικά είχα τον επεξεργαστη στα 4.2 αλλά σκυλί στα παιχνίδια όλα full hd + ultra settings.Αλλα πριν μια βδομαδα παρειγγειλα νεο συστημα γιατί ήταν κάπως αργό στην επεξεργασια βίντεο και photoshop...εχουν μείνει μονο cpu,ram,psu που θέλω να πουληθουν και ολοκληρώνω και το σύστημα υδρόψυξης :dance3:

Εχω μπερδευτει με το cpu support της μητρικης σου, αλλα με αλλα 2 gb και εναν τετραπυρηνο ή εστω εναν γρηγορο 2πυρηνο θα βγαλεις αυτον τον χρονο ηρεμα που ναι και δυσκολος...

τί ακριβώς σε μπερδεύει με το cpu και τη μητρική?

όσο για το άλλο θέμα... λέω να του κάνω μια αναβάθμιση γύρω στα 250ευρώ

με τόσα τί λέτε να αλλάξω αρχικά?

και άν γνωρίζετε να πουλάει κανείς κανένα πακέτο μτχ ας μου στείλει κανα π.μ:)

τί ακριβώς σε μπερδεύει με το cpu και τη μητρική?

όσο για το άλλο θέμα... λέω να του κάνω μια αναβάθμιση γύρω στα 250ευρώ

με τόσα τί λέτε να αλλάξω αρχικά?

και άν γνωρίζετε να πουλάει κανείς κανένα πακέτο μτχ ας μου στείλει κανα π.μ:)

Εχεις πμ.!!!!!!:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.