Guest Ιούνιος 18, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 μπορείς να γράψεις στο command prompt netstat και βλέπεις τι πρόγραμμα παίζει σε τι πόρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina_titi Ιούνιος 18, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 μπορείς να γράψεις στο command prompt netstat και βλέπεις τι πρόγραμμα παίζει σε τι πόρταΣυγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω!!! :whistlingΠώς το βρίσκω αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 18, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 στα windows 7 στο start εκεί που γράφεις γράψε cmd στα windows xp πάς στο run ή εκτέλεση και γράφεις ομοίως cmd και μετά στη κονσόλα μέσα γράφεις το netstat Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούνιος 18, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Καλύτερα γράψε "netstat -ano" (χωρίς τα αυτάκια). Τέρμα δεξιά τη στήλη σου δίνει το Process ID που κρατάει την κάθε σύνδεση ανοιχτή. Από τον task manager βλέπεις ποιό πρόγραμμα είναι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιούνιος 22, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά:1. Ποιο λειτουργικό σύστημα διαθέτεις;2. Ποιες άλλες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει;3. Κάνε επανεκκίνηση, άνοιξε τον browser και γράψε http://localhost Ποια είναι η απάντηση που σου επιστρέφει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina_titi Ιούνιος 22, 2012 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Το Localhost το άνοιγε κανονικά! Μόλις πάταγα το Phpmyadmin μου έλεγε ότι δεν έχω δικαίωμα για πρόσβαση σ' αυτόν τον σέρβερ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όμως το πήγα σε έναν φίλο μου και το έφτιαξε. Μου είπε ότι ήταν ένα άλλο προγραμματάκι και την κράταγε ανοιχτή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 22, 2012 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 το ξέρεις βέβαια ότι άλλο πράγμα να μην έχεις δικαίωμα πρόσβασης και άλλο να μην ξεκινάει το service λόγο κάποιου άλλου anyway αφού το πρόβλημα σου λύθηκε it's ok:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina_titi Ιούνιος 22, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 το ξέρεις βέβαια ότι άλλο πράγμα να μην έχεις δικαίωμα πρόσβασης και άλλο να μην ξεκινάει το service λόγο κάποιου άλλουanyway αφού το πρόβλημα σου λύθηκε it's ok:p Τώρα που το λες λογικό μου ακούγεται! Καλά εγώ τη δουλειά μου την έκανα, τα υπόλοιπα είναι για σας του "το 'χετε!"!! :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 22, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Αυτό το post έστειλε 6-7 notification messages? wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.