Jump to content

Καθαρισμός σωλήνων

raja

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 17:50]

με μια προχειρη ματια στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου δεν βρηκα βιακαλ αλλα βρηκα "πλυντηρεξ" ειδικο αλλατι για να μην θολωνουν τα ποτηρια στο πλυντηριο

ειναι σκονη και εχει λεει περιπου 30% χλωριουχο νατριο κανει για καθαρισμα?

επισης επειδη εχω ασετεκ κοιταζω το φυλλαδιο οδηγιων και λεει οτι απαγορευεται η χρηση χλωρινης (χλωριουχο νατριο δεν ειναι πρακτικα χλωρινη και αλατι) ας βοηθησει καποιος διοτι με την χημεια εχω να ασχοληθω απο το λυκειο (πανε πολλα χρονια)

πλυντηρεξ για καθε χρηση με το απορρυπαντικο

πλυντηρεξ η μονη λυση για πλυντηριο γερο

χωρις σαπουνι τελικα, δεν το θελουμε αυτο.

το χλωριουχο νατριο δεν ξερω τι ρολο παιζει, αν ειναι για τα αλατα λογικα θα πρεπει να κανει. δεν ξερω τι να σου, ειναι η αληθεια. μονο μια δοκιμη θα μας πεισει.

Αφού το Χλωριούχο Νάτριο είναι αλάτι, πως είναι δυνατόν να κάνει για τα άλατα;

Το αλάτι για τα πλυντήρια πίατων είναι για τη σκληρότητα του νερού, για να μη θαμπώνουν τα ποτήρια υπάρχουν στιλβωτικά.

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Χθες, στις 18:49]

Παιδιά το δοκίμασα στους R3603 μου και η διαφορά είναι ΧΑΟΤΙΚΗ !!! Είναι σαν να τους έβαλα σήμερα !!!!

δοκιμασες ποιο πραγμα????? :blink: ????? :confused: ?????

ρωταω με την καλη εννοια μιας και μιλας για χαοτικη διαφορα..........:hi:

Ελυσα το συστημα μου και οι σωληνες απλα ηταν μπλε. Νομιζα οτι απλα ειχε χρωματιστει το νερο, αλλα τελικα το μπλε UV xρωμα εχει περασει στον Τygon.

Το βραδυ εχει Viakal βραδια εκτος και αν απαντησει ο Κωστας και κανουμε οτι εκανε και αυτος !!!

• 2 weeks later...

Τελικα κατέληξα στο εξής. Αυτό που έκανα είναι, πήρα ένα κομμάτι πετσέτα, της πέρασα ένα κορδόνι, την πότισα με viakal,περνάω το κορδόνι απο το λάστιχο και τραβάω, έτσι η πατσέτα παίρνει όλη τη μπίχλα, οι tygon ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ.

Δε ξέρω τι αποτέλεσμα είχε ο Βούδας με ξύδι, πάντως δε χρειάζεται να αφήνουμε στο κύκλωμα το βιακάλ να τριγυρνάει με τις ώρες.

• 4 months later...

αν και είναι παλιό το thread ας κάνω καμμια ερώτηση εδώ και να μην ανοίξω καινούριο

1) ο καθαρισμός με το πανί-κορδόνι και το οινόπνευμα ξύδι δούλεψε ?

2) αντλια-ψυγείο ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τα καθαρίζετε, το βάζετε σε λειτουργία χωρίς να είναι το pc αναμένο και βάζετε κάτι μέσα για να τα καθαρίσει ?

3) για να μην ξαναπιάσει βατραχάκια ξανά το σύστημα (το δικό μου είναι μέσα στη μπίχλα παρά το απιόνισμενο και το antialgy της asetek) τι προτείνετε ? η φάση με την betadine είναι εγγυυμένη ? και αν ναι σε τι ποσότητα ? και με τι νερό ?

το wc μου είναι το σύστημα της asetek , kt03a με L30 και antarctica

thx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.