Jump to content

Καθαρισμός σωλήνων

raja

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Γιαγκ αν και σου έχω γενικώς εμπιστοσύνη, να ρωτήσω. Χλωρίνη και Σιλικόνη (αν θυμάμαι καλά απο τούτο το πράμα φτιάχνονται οι R3603) δεν κάνουν καμιά μυστήρια αντίδραση που θα μου αφήσει τους σωλήνες σαν τα δίχτυα του Ολυμπιακού στο CL έτσι;

ΓιαγκΤ εχει και το χλωριο ιδιες ιδιοτητες με το βρωμιο σε αυτον τον τομεα; Εγω ηξερα απο ατμους βρωμιου οτι παθαινεις στειρωση. αμα ειναι να πεταξω τη χλωρινη που εχει η μανα μου σπιτι :)

Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι η χλωρίνη πολύ αραιωμένη χρησιμοποιείτε για την καταπολέμηση της αλγης σε φυτεμένα ενυδρεία.

Δεν ξέρω με σιγουριά για το R3603, αλλά θα πεθάνω από έκπληξη αν πάθουν κάτι.

Ένα τεράστιο ρεπορτάζ του Κουλογλου αναφερόταν στο ότι το χλώριο θηλυκοποιεί τον πλανήτη.

Ολόκληρες γενιές ζώων χάνονται επειδή δεν πολλαπλασιάζονται.

Αφού πλυθήκαμε, ήπιαμε κολυμπήσαμε κλπ, μάθαμε και τα ρέστα.

κόβεις ένα κομμάτι πετσέτα, να περνάει σφηνωτά από τα λάστιχα... δένεις την άκρη με ένα κορδόνι από παπούτσια... η διαδικασία είναι απλή... 2 περάσματα στα λάστιχα, 1 με την πετσέτα νωτισμένη σε λευκό ξύδι και ένα με οινόπνευμα... (περνάμε πρώτα το κορδόνι και τραβάμε από την άλλη πλευρά;) )

Καλύτερα να αλλαχτούν οι σωλήνες παρά τόσος κόπος.Οι δικοί μου (clearflex) μετά απο 5 μήνες απλά δεν βλέποντε μόνο "clear" δεν είναι πιά.

Παιδία αυτό με την χλωρίνη είναι για να το έχουμε σαν δικαιολογία όταν σου λέει η γυναίκα σου να σφουγγαρίσεις το σπίτι :p

Αρχική απάντηση από Raid

Καλύτερα να αλλαχτούν οι σωλήνες παρά τόσος κόπος.Οι δικοί μου (clearflex) μετά απο 5 μήνες απλά δεν βλέποντε μόνο "clear" δεν είναι πιά.

Παιδία αυτό με την χλωρίνη είναι για να το έχουμε σαν δικαιολογία όταν σου λέει η γυναίκα σου να σφουγγαρίσεις το σπίτι :p

ε όχι.. αν ήταν κάθε 3-4 μήνες να πέταγα τους tygon... θα έπαιρνα από την αρχή το prometeia...

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [23-07-2004 22:06]

Τοποθέτησε τες σε κουβά με χλωρίνη. Μετά από κάμποσες ώρες ξεπλένεις.

Με γάντια και δεν αναπνέεις, η χλωρίνη είναι επικίνδυνη για τον αρσενικό πληθυσμό.

Η δουλειά γίνεται και με viakal, το έκανα σήμερα και οι Tygon λάμπουν:D

Παιδιά πιστεύω οτι για κάποιον που έχει φθηνούς σωλήνες δεν αξίζει να μπεί σε διαδικασία καθαρισμού.Εγώ αγόρασα σήμερα 2μ clearflex με 1,2 και κάποια στιγμή θα κάτσω να τους αλλάξω.Σίγουρα για κάποιον που έχει tygon δεν τον συμφέρει κάτι τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.