raja Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 Παιδιά, με τι μπορώ να καθαρίσω τους σωλήνες μου? Είναι γεμάτοι algae.... Μάλλον μαλακό βουρτσάκι από που όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raja Ιούλιος 23, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Μην απαντάτε όλοι μαζί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Καλά μην κάνεις έτσι.Οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές αυτή την εποχή.Πήγαινε σε ένα μάρκετ και πάρε κάτι βούρτσες με μακρύ συρμάτινο στέλεχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούλιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 αλλαξε σωληνες...σιγα 1-3 ε το μετρο εχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 αλλαξε σωληνες... σιγα 1-3 ε το μετρο εχουν! Eξαρτατε απο τους σωληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Τοποθέτησε τες σε κουβά με χλωρίνη. Μετά από κάμποσες ώρες ξεπλένεις. Με γάντια και δεν αναπνέεις, η χλωρίνη είναι επικίνδυνη για τον αρσενικό πληθυσμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούλιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Γιαγκ αν και σου έχω γενικώς εμπιστοσύνη, να ρωτήσω. Χλωρίνη και Σιλικόνη (αν θυμάμαι καλά απο τούτο το πράμα φτιάχνονται οι R3603) δεν κάνουν καμιά μυστήρια αντίδραση που θα μου αφήσει τους σωλήνες σαν τα δίχτυα του Ολυμπιακού στο CL έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 ΓιαγκΤ εχει και το χλωριο ιδιες ιδιοτητες με το βρωμιο σε αυτον τον τομεα; Εγω ηξερα απο ατμους βρωμιου οτι παθαινεις στειρωση. αμα ειναι να πεταξω τη χλωρινη που εχει η μανα μου σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι η χλωρίνη πολύ αραιωμένη χρησιμοποιείτε για την καταπολέμηση της αλγης σε φυτεμένα ενυδρεία.Δεν ξέρω με σιγουριά για το R3603, αλλά θα πεθάνω από έκπληξη αν πάθουν κάτι.Ένα τεράστιο ρεπορτάζ του Κουλογλου αναφερόταν στο ότι το χλώριο θηλυκοποιεί τον πλανήτη.Ολόκληρες γενιές ζώων χάνονται επειδή δεν πολλαπλασιάζονται. Αφού πλυθήκαμε, ήπιαμε κολυμπήσαμε κλπ, μάθαμε και τα ρέστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 κόβεις ένα κομμάτι πετσέτα, να περνάει σφηνωτά από τα λάστιχα... δένεις την άκρη με ένα κορδόνι από παπούτσια... η διαδικασία είναι απλή... 2 περάσματα στα λάστιχα, 1 με την πετσέτα νωτισμένη σε λευκό ξύδι και ένα με οινόπνευμα... (περνάμε πρώτα το κορδόνι και τραβάμε από την άλλη πλευρά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Όπως καθαρίζαμε τα όπλα στο στρατό εε ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Επειδη δεν εχει παει του εδωσες ιδεα...λοοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Ιούλιος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Καλύτερα να αλλαχτούν οι σωλήνες παρά τόσος κόπος.Οι δικοί μου (clearflex) μετά απο 5 μήνες απλά δεν βλέποντε μόνο "clear" δεν είναι πιά. Παιδία αυτό με την χλωρίνη είναι για να το έχουμε σαν δικαιολογία όταν σου λέει η γυναίκα σου να σφουγγαρίσεις το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 25, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Raid Καλύτερα να αλλαχτούν οι σωλήνες παρά τόσος κόπος.Οι δικοί μου (clearflex) μετά απο 5 μήνες απλά δεν βλέποντε μόνο "clear" δεν είναι πιά. Παιδία αυτό με την χλωρίνη είναι για να το έχουμε σαν δικαιολογία όταν σου λέει η γυναίκα σου να σφουγγαρίσεις το σπίτι ε όχι.. αν ήταν κάθε 3-4 μήνες να πέταγα τους tygon... θα έπαιρνα από την αρχή το prometeia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Ιούλιος 25, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Μα εγώ φίλε μου δεν μίλησα για tygon αλλά για clearflex.Δεν νομίζω οι tygon να έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους clearflex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 25, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Oλοι οι σωληνες θολωνουν ακομα και οι tygon! Δεν ειναι θεμα σωληνων ειναι θεμα νερου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 25, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 σωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 27, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [23-07-2004 22:06] Τοποθέτησε τες σε κουβά με χλωρίνη. Μετά από κάμποσες ώρες ξεπλένεις. Με γάντια και δεν αναπνέεις, η χλωρίνη είναι επικίνδυνη για τον αρσενικό πληθυσμό. Η δουλειά γίνεται και με viakal, το έκανα σήμερα και οι Tygon λάμπουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Παντως εμενα δεν μου εχουν θολωσει ακομα. Εχω 6 μηνες το ιδιο νερο. ΕΙναι αναλογια ειναι....8/10 νερο βρυσης, 1/10 UV Additive Blue και 1/10 Innovatek Corrosion Fluid (η καπως ετσι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raid Ιούλιος 27, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 Παιδιά πιστεύω οτι για κάποιον που έχει φθηνούς σωλήνες δεν αξίζει να μπεί σε διαδικασία καθαρισμού.Εγώ αγόρασα σήμερα 2μ clearflex με 1,2 και κάποια στιγμή θα κάτσω να τους αλλάξω.Σίγουρα για κάποιον που έχει tygon δεν τον συμφέρει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.