Dant3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Εχω σκυλοβαρεθει τη ζωη μου...για πειτε κανα παιχνιδι να παιξω(προτιμω πρωτου προσωπου )
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #2 Απρίλιος 24, 2012 Εχω σκυλοβαρεθει τη ζωη μου...για πειτε κανα παιχνιδι να παιξω(προτιμω πρωτου προσωπου ) αγοράζεις * το Blades of Time (και το pach)
zomg Απρίλιος 24, 2012 #4 Απρίλιος 24, 2012 Εχω σκυλοβαρεθει τη ζωη μου...για πειτε κανα παιχνιδι να παιξω(προτιμω πρωτου προσωπου ) Daggerfall.
ARMAGEDDON Απρίλιος 24, 2012 #5 Απρίλιος 24, 2012 νιε δεν μου αρεσουν αυτα τα wowαδικα παιχνιδια δεν είναι wow το στυλ αλλά DMC ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ
Dant3 Απρίλιος 25, 2012 Author #7 Απρίλιος 25, 2012 λολ δεν πηρα χαμπαρι οτι μου το εκανε θεμα ο αστρο θα κοιταξω το borderlands.τι αλλο παιζει?
GruntGR Απρίλιος 25, 2012 #9 Απρίλιος 25, 2012 the doctor who cloned me DLC (duke nukem forever, μην ασχοληθεις με το ιδιο το game, αγγαρεια κανονικη ) Για πιο σοβαρη φαση STALKER με το misery mod fail-out και borderlands ειναι μια τριχα απτα παπακια του
Tsoureki Απρίλιος 25, 2012 #10 Απρίλιος 25, 2012 Minecraft ή Rollercoaster Tycoon (όχι το 3D, τα παλιά).
Dant3 Απρίλιος 25, 2012 Author #11 Απρίλιος 25, 2012 Duke nukem το ειχα τερματισει.οντως χαλια. θα το κοιταξω αυτο το Mod. stalker δεν μου αρεσε καθολου οπως και το fall out.rpgιζουν πολυ. αυτο το Misery mod τι ρολο παιζει?
GruntGR Απρίλιος 25, 2012 #12 Απρίλιος 25, 2012 Duke nukem το ειχα τερματισει.οντως χαλια.θα το κοιταξω αυτο το Mod. stalker δεν μου αρεσε καθολου οπως και το fall out.rpgιζουν πολυ. αυτο το Misery mod τι ρολο παιζει? DLC ειναι το doctor who cloned me ρε καραμητρο, εχει πολυ καλυτερο level design απτο κανονικο campaign, θα το δεις και μονος σου το call of pripyat ειναι το πιο noob friendly απτα 3 stalker, το misery το κανει πιο challenging αλλα ταυτοχρονα και πιο ευελικτο στον τροπο παιχνιδιου του καθενος, εναλλακτικα μπορεις να βαλεις call of pripyat complete, εγω στην θεση σου εφοσον θα τα τερματιζα και τα 3 να βγαλω το αχτι μου Σεναριακα παει clear sky - shadow of chernobyl - call of pripyat, αλλα δεν εγινε και κατι αμα τα παιξεις αναποδα, τα στοιχεια rpg στα σταλκερ δεν ειναι τοσο εντονα οσο στα fallout, 90% fps ΕΙΝΑΙ με παρα πολυ καλη ατμοσφαιρα, ζωντανο κοσμο dynamic gameplay και σε περιπτωση που εχεις x-fi+ ενα ζευγαρι ακουστικα προχειρα, απιστευτο 3d ηχο λογω hardware openAL support, επαιξα new vegas προσφατα πιστεψε με διαφερει αρκετα, δωστου αλλη μια ευκαιρια, δεν βγαζουν πλεον fps με αξιολογο single imo.
Nephiλiμ Απρίλιος 25, 2012 #13 Απρίλιος 25, 2012 Σεναριακα παει clear sky - shadow of chernobyl - call of pripyat, αλλα δεν εγινε και κατι αμα τα παιξεις αναποδα, τα στοιχεια rpg στα σταλκερ δεν ειναι τοσο εντονα οσο στα fallout, 90% fps ΕΙΝΑΙ με παρα πολυ καλη ατμοσφαιρα, ζωντανο κοσμο dynamic gameplay και σε περιπτωση που εχεις x-fi+ ενα ζευγαρι ακουστικα προχειρα, απιστευτο 3d ηχο λογω hardware openAL support, επαιξα new vegas προσφατα πιστεψε με διαφερει αρκετα, δωστου αλλη μια ευκαιρια, δεν βγαζουν πλεον fps με αξιολογο single imo.Tσαμπα νομιζω λες οτι λες.Πολυς κοσμος δεν μπορει να πιασει τη μαγεια του STALKER, αυτοι χανουν βεβαια.Απο μενα δοκιμασε Singularity, Darkness 2, Syndicate που ειναι ευχαριστες casual-ιες.
gbak Απρίλιος 25, 2012 #14 Απρίλιος 25, 2012 Ριξε κανα Crysis 2 με Dx11 pack και HiResText pack,ειναι ομορφο!
Dant3 Απρίλιος 25, 2012 Author #15 Απρίλιος 25, 2012 Singularity Syndicate τα εχω τερματισει.να πω την αληθεια στο stalker ειχα παιξει το πρωτο λιγο,δεν μου πολυαρεσε και το αφησα.θα τα ξαναβαλω να παιξω!Darkness 2 θα το τσεκαρω.Crysis 2 το τερματισα αλλα για μενα ηταν πληρη απογοητευση.ξενερωσα τη ζωη μου ετσι οπως το κονσολοποιησαν.το ξαναβαλα να παιξω φαντασου και ουτε καν το ανοιξα και το εβγαλα μονο και μονο με τη σκεψη πως το εχουν κανει,ενω το πρωτο το εχω τερματισει ισα με 15 φορες.Ευχαριστω ολους για τις προτασεις παντως
Nephiλiμ Απρίλιος 25, 2012 #16 Απρίλιος 25, 2012 Moar?Payday: The HeistRed Orchestra 2: Heroes of StalingradRageHard ResetDeus Ex: Human RevolutionBulletstormMedal Of HonorHomefront
GruntGR Απρίλιος 25, 2012 #17 Απρίλιος 25, 2012 Moar?Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad ΝΟ ανυπαρκτο single και multiplayer community σπασμενο στα 2 ( beta και no-beta ) +1 για τα bulletstorm και hard reset, πραγματικα ευχαριστα παιχνιδακια
toxas Απρίλιος 25, 2012 #18 Απρίλιος 25, 2012 το stalker θα ηθελε να ειναι fallout.Χωρις βεβαια να λεω οτι δεν ειναι ωραιο game...
Nephiλiμ Απρίλιος 25, 2012 #19 Απρίλιος 25, 2012 το stalker θα ηθελε να ειναι fallout.Χωρις βεβαια να λεω οτι δεν ειναι ωραιο game... Ευτυχως που ΔΕΝ μοιαζουν Το μονο κοινο τους το post apocalyptic theme ....και τα ΑΠΕΙΡΑ bugs
Tsoureki Απρίλιος 25, 2012 #20 Απρίλιος 25, 2012 Ατμόσφαιρα σαν του Clear Sky δύσκολα βρίσκεις σε παιχνίδι. Σκοτεινή, μυστηριώδης και η ambient μουσική έδενε τέλεια. Ακόμα και μια απλή πλοήγηση στα σκοτεινά χωράφια της Ουκρανίας, χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός, σε έκανε να αισθανθείς ένα ρίγος στην πλάτη σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.