novice Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2012 Καλησπέρα σας, έχουμε στο σπίτι 2 υπολογιστές και μία οθόνη.επειδή είναι αποτρεπτικό κάθε φορά να αλλάζουμε τα καλώδια {πληκτρολογίο, οθόνη, ποντικι}, πώς μπορούμε να μεταφερόμαστε εύκολα και γρήγορα από τον έναν υπολογιστή στον άλλο;οποιαδήποτε ιδεά - συσκευή ή λογισμικό θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα
zomg Απρίλιος 24, 2012 #2 Απρίλιος 24, 2012 Ένα KVM SWITCH χρειάζεσαι. Παλιά στη δουλειά είχαμε κάτι τέτοιο (φθηνό της πλάκας) KVM SWITCH 2 PORTS KONIG CMP-SWITCH 60 Τη δουλειά του την έκανε. =)
FANISTELROOY Απρίλιος 24, 2012 #3 Απρίλιος 24, 2012 Εχω ενα ιδιο για usb και εχω πανω το πληκτρολογιο κ το ποντικι κ κανει δουλεια.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
novice Απρίλιος 25, 2012 Author #4 Απρίλιος 25, 2012 Ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις, 1. Φαντάζομαι ότι θα χρειάστώ και έναν μετατροπέα γιατί το πληκτρολόγιο είναι P/S 2 και το ποντικί είναι USB2. [MENTION=3208]zomg[/MENTION]. νομίζω ότι θα επιλέξω αυτό που μου προτείνεις γιατί στο πλαίσιο το έχουν 50€...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.