Jump to content

Δεν ανάβει το PC

hurin

Recommended Posts

Έχω σπάσει το κεφάλι μου από το πρωί. Το λαμπάκι της μητρικής είναι αναμμένο, το speaker δεν κάνει κανένα beep, η διαγνωστική κάρτα της μητρικής δεν δείχνει κωδικό. Πατάω το power on και δεν γίνεται τίποτα, δεν κουνιούνται τα ανεμιστηράκια. Να κάηκε το τροφοδοτικό; Δεν θα έπρεπε να ανάβει κανένα φωτάκι. Η μητρική μήπως;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Δούλευε και δεν ανάβει είτε έκανες κάτι και δεν.

Βγάλε τις ram τελείως και δες αν κάνει beep το speaker

Αφού έχεις αφαιρέσει οτιδήποτε κάρτες και usb devices

Δούλευε και δεν ανάβει είτε έκανες κάτι και δεν.

Βγάλε τις ram τελείως και δες αν κάνει beep το speaker

Αφού έχεις αφαιρέσει οτιδήποτε κάρτες και usb devices

Κανένα beep δεν ακούστηκε.

Κάνε του ένα clear cmos μπας και...

Αν δεν, τότε δοκίμασε το Psu βραχυκυκλώνοντας το πράσινο με οποιοδήποτε μαύρο καλώδιο να δεις αν στροφάρει...

Το τροφοδοτικό δούλεψε, άρα πάμε για μητρική...

Τσέκαρε να δεις οτι έχεις speaker συνδεδεμένο πάνω. Βγάλε απο το ρεύμα την mobo. Βγάλε και την μπαταρία της mobo. Άστην 10 λεπτά να αποφορτήσουν τα κυκλώματα και ξανα σύνδεσέ τα όλα.

Mηπως χαλασε το κουμπακι του κουτιου; δοκιμασε να το αλλαξεις με το ρεσετ μηπως παιξει...
Τσέκαρε να δεις οτι έχεις speaker συνδεδεμένο πάνω. Βγάλε απο το ρεύμα την mobo. Βγάλε και την μπαταρία της mobo. Άστην 10 λεπτά να αποφορτήσουν τα κυκλώματα και ξανα σύνδεσέ τα όλα.

Τα δοκίμασα αλλά τίποτα.

Κοιτάω για καινούργια και έχω πάθει πλάκα! 3.5 χρόνων μητρική και εξακολουθεί να κοστίζει σχεδόν όσο την αγόρασα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.