Jump to content

Γνωμες για αγορα Seagate ST2000DL003

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον, απλα τα πραγματα, ψηνω να παρω ενα δισκο για αποθηκη και εχω βρει αυτον εδω στα 100€

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C0WVP6/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=177X3DHNN800WMN6EYHS&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294[/ame]

ST2000DL003 Barracuda LP SATA 3Gb/s 2TB Hard Drive | Seagate

Υπαρχει καποιος λογος για να μην τον παρω; Ειμαι φαν της wd αλλα ανεβαινουμε σε τιμη, με ενα χρονο εγγυηση παραπανω βεβαια.

Ποσο πιο κατω να παει η τιμη για δισκο 2TB?

Να τον πάρεις! Εγώ τον έχω 2 βδομαδούλες στο eco-PC (aka ΔΕΗ τ' @@ μας θα πάρεις PC) και τον έχω καταευχαριστηθεί.

Αμφιβάλλω αν θα με κάλυπτε ως δίσκος λειτουργικού, εξ άλλου δεν είναι φτιαγμένος γι αυτό, αλλά ως δίσκος αποθήκης σκίζει.

Και κακώς είσαι fan της WD.:p

Λεω μηπως εχει ακουσει καποιος αν εχουν παρουσιαστει μαζικα προβληματα ή εχει πεσει η ποιοτητα λογω πλυμηρων κλπ

Οσο για την τιμη ποσο να πεσει; 50€/ tb ειναι αυτος...

Aπο θορυβο πως παει; εχω αρκετα ησυχο συστημα κ ειχα δοκιμασει ενα δισκο μια φορα κ ακουγοταν αρκετα ακομα κ οταν καθοταν κ δεν εκανε τιποτα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν καταλαβες τι λεω.... ρωτησα γνωμες για την αξιοπιστια του δισκου.

Η τιμη ειναι πολυ καλη πιστευω.... ποσο να πεσει ποια;

Aπο θορυβο πως παει; εχω αρκετα ησυχο συστημα κ ειχα δοκιμασει ενα δισκο μια φορα κ ακουγοταν αρκετα ακομα κ οταν καθοταν κ δεν εκανε τιποτα.

Από πλευράς θορύβου, τον κρίνω ικανοποιητικό. Δουλεύει σε ένα εντελώς αθόρυβο σύστημα και παρ' ότι είναι εκ των πραγμάτων το πιο θορυβώδες εξάρτημα (ή αλλιώς το λιγότερο αθόρυβο) του εν λόγω συστήματος, δε θα έλεγα ότι ακούγεται μέσα στο κουτί και από την απόσταση που κάθομαι.

Tον έχω και εγώ απο τον οκτώβριο (τον είχα προλάβει στα 75Ε) περίπου για αποθήκη, είναι όντως ήσυχος, δροσερός και με εντυπωσιάσανε οι ταχύτητές του για green-αργό δίσκο στις μεταφορές ταινιών και γενικά αρχείων.

Παραθέτω SS παρακάτω:

post-5970-1416076076,8413_thumb.jpg

75€ ε; ειχαν πεσει αρκετα οι δισκοι τελικα. Πιστευω ομως οτι πρεπει να κανω υπομονη μεχρι το τελος του χρονου για να φτασουμε αυτο το επιπεδο...

πως ειναι πιο φθηνος?ο seagate £79.98 και ο samsung £110.00.

μολις τωρα ανοιξα τα links.τι διαολο,αλλαζουν οι τιμες σε τοσο λιγο χρονο!!

Αν πατησεις το 19(πχ) new @71 λιρες θα δεις το φως το αληθινο

Αλλα...

Temporarily out of stock το αμαζον

εδιτ

αργησα..

Οταν τον βρηκα σημερα το πρωι ειχε στοκ. Μεχρι να ψαξω λιγο τελειωσε, αλλα δεν απεσυραν την τιμη κ προλαβα κ ψωνισα. Δεν βιαζομαι, οποτε μπορω να περιμενω. 2 χρονια επιπλεον εγγυηση δεν ειναι λιγα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

δικιο εχετε :),απλα υπεθεσα οτι το λινκ ηταν ηδη για αγορα απο αμαζον αφου μονο απο αυτο ψωνιζουμε συνηθως και δεν κοιταξα τπτ αλλο εκτος της τιμης.

μια χαρα τιμη τον πηρες,καλοδουλευτος :T:

παντως σχεδον ολα τα αρνητικα σχολια στο αμαζον ειναι για το πακεταρισμα του αμαζον, μονο 2-3 λενε για προβλημα σε δισκους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.