dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Στην δουλειά έχω το net limiter ώστε να προσαρμόζω το bandwidth ώστε όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία να μην γονατίζω ollo το εταιρικό δίκτυο, και όταν είναι μικρά να τερματίζω την ταχύτητα.όμως μου έχει βγάλει κάποιο σοβαρό πρόβλημα το upload, μου βάζει κοφτη στα 120κβς ενώ η γραμμή μας είναι μισθωμένη με upload στα 4mbs. μόλις ξηλώσω το net limiter κάνει κανονικά upload όπως θα έρεπε.υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα? είτε τσάμπα είτε όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Βάλε download manager και βάλε ότι κόφτη θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Βάλε download manager και βάλε ότι κόφτη θέλεις.this?Free Download Manager - absolutely free download accelerator and manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Απρίλιος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Μάλλον γενικότερα εννοεί download manager. Αν και βασικό έχω τον jdownloader (ιδανικός για file hosts) είναι πολύ βαρύς για αυτό που θες. Δες ένα πχ πως γίνεται στον flashget (version 1.9.6). Alt+O και δες φώτο. Στις 3 τελευταίες κατηγορίες έχει να βγάλεις ήχους και κάποια άλλα βασικά για τη συμπεριφορά του προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Απρίλιος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Ή αν έχεις firefox βάλε το plugin DownThemAll! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 24, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 δεν θέλω download manager. θέλω limiter. δηλαδή 10 tabs σε οποιονδήποτε browser να ανοίξω να μην περάσει η ταχύτητα πάνω από τα 2mbs για παράδειγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.