Jump to content

Αναμιστήρες που ;

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον δεν ξερω που να βαλω τους Fans για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία αέρα! Εχω δύο θέση στο πισω μέρος του Case, μία στο Plexi, μία κάτω μπροστα στην δισκέτα αλλα να φυσάει μέσα στο κουτί, και λίγο πιο πάνω το Aerogate II με το cooler του και καθλως επίσης έχω και την ψύξη για κάρτα γραφικλών Giant III που έχει κι αυτή έναν Cooler που φυσάει προς τα πάνω (επεξεργαστή μεριά) και φυσικά το enermax του CPU. Τα έχω τοποθετίσιε μήπως λάθος ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Λοιπον δεν ξερω που να βαλω τους Fans για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία αέρα! Εχω δύο θέση στο πισω μέρος του Case, μία στο Plexi, μία κάτω μπροστα στην δισκέτα αλλα να φυσάει μέσα στο κουτί, και λίγο πιο πάνω το Aerogate II με το cooler του και καθλως επίσης έχω και την ψύξη για κάρτα γραφικλών Giant III που έχει κι αυτή έναν Cooler που φυσάει προς τα πάνω (επεξεργαστή μεριά) και φυσικά το enermax του CPU. Τα έχω τοποθετίσιε μήπως λάθος ;

oxi, einai ok!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.