Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 Λοιπον δεν ξερω που να βαλω τους Fans για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία αέρα! Εχω δύο θέση στο πισω μέρος του Case, μία στο Plexi, μία κάτω μπροστα στην δισκέτα αλλα να φυσάει μέσα στο κουτί, και λίγο πιο πάνω το Aerogate II με το cooler του και καθλως επίσης έχω και την ψύξη για κάρτα γραφικλών Giant III που έχει κι αυτή έναν Cooler που φυσάει προς τα πάνω (επεξεργαστή μεριά) και φυσικά το enermax του CPU. Τα έχω τοποθετίσιε μήπως λάθος ;
Kostas007 Ιούλιος 27, 2004 #2 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Λοιπον δεν ξερω που να βαλω τους Fans για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία αέρα! Εχω δύο θέση στο πισω μέρος του Case, μία στο Plexi, μία κάτω μπροστα στην δισκέτα αλλα να φυσάει μέσα στο κουτί, και λίγο πιο πάνω το Aerogate II με το cooler του και καθλως επίσης έχω και την ψύξη για κάρτα γραφικλών Giant III που έχει κι αυτή έναν Cooler που φυσάει προς τα πάνω (επεξεργαστή μεριά) και φυσικά το enermax του CPU. Τα έχω τοποθετίσιε μήπως λάθος ; oxi, einai ok!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.