neuromancer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Absorb and Protect Your Data With the Tampon Flashdrive Σε 3 εκδόσεις: light, moderate και heavy flow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Απρίλιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 How could you possibly misplace that? Ειλικρινα ειναι απο τις φορες που νομιζω οτι αν post-αρω αυτο που μου 'ρχεται στο μυαλο θα φαω καρτα. Γι' αυτο γραφω κατι αντ' αυτου για να τη γλυτωσω... Απ' την αλλη, θα μπορουσα να μην ποσταρω καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Το έδειξα στη γυναίκα μου και είπε: "γιατί δεν φτιάχνουν κι ένα σε παραλλαγή χρησιμοποιημένου?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Απρίλιος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."Αλβέρτος Αϊνστάιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Απρίλιος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Aυτό είναι να είσαι ακομπλεξάριστος τεχνικός και να το βγάζεις μπροστά στους πελάτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.