GradDille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Έχω ένα nanostation2 αλλά επειδή δεν ξέρω και πολλά από τέτοια ζητάω μια βοήθεια από εσάς εδώ.Θα ήθελα να μου πείτε ακριβώς πώς πρέπει να ρυθμίσω την συσκευή έτσι ώστε να παίρνω τις πλήρεις αποδώσεις.Για παράδειγμα στο antenna settings πώς ακριβώς να το ρυθμίσω.Επίσης στο network mode πώς να το ρυθμίσω.Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί τραβάω από έναν φίλο σε απόσταση περίπου 20-25 μέτρα και δεν μου δίνει καθόλου καλές επιδώσεις.Θα ήθελα μια έγκυρη βοήθεια.Ευχαριστώ.Από το modem του τραβάω άρα το πιο σίγουρο θα είναι να έχει εργοστασιακή κεραία.Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Ξαναγράψτο με ελληνικούς χαρακτήρες τώρα......και μετα πες αναλυτικα τι θες να κανεις ακριβως, τι κεραια εχει ο φιλος σου αν καταλαβα καλα κλπ κλπΜε μια πρωτη ματια πρεπει να στοχευσεις καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Βέβαια Μια βοήθεια ρε θέλω στο πώς να ρυθμίσω το nano Είμαι ακριβώς απέναντι περίπου 15 μέτρα και μου δίνει signal strengh -76 dBm Άντε ρε πεδία βοηθήστε. :fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Πείτε μου πώς να πάω σε chat roomΕίμαι νέος σε αυτό το forum Αυτό που σου λένε τα παιδιά είναι, ότι βρίσκεσαι σε forum. Δημοσιεύεις την ερώτησή σου, τη διαβάζουμε και όποιος γνωρίζει την απάντηση, τη γράφει. Δεν είμαστε chatroom να πέφτουν οι απαντήσεις βροχή. Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 ok bro θα περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Ηρεμήστε παίδες, νέο μέλος είναι το παλικάρι. Όλοι κάναμε λάθη στην αρχή Το θέμα θα καθαριστεί εντός ολίγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Aν θελεις να πιασεις καλο σημα ειτε θα στοχευσεις καλυτερα προς τον φιλο σου, ειτε θα παρεις αλλο ενα nanostation να το βαλεις στο μπαλκονι του και να κοιταει το δικο σου χωρις εμποδια κλπ.Ρυθμισεις δεν θυμαμαι να σου πω γιατι δεν εχω κανενα ευκαιρο τωρα, αλλα σιγουρα το δικο σου θα μπει bridge mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Δεν πιστεύω πως χρειάζεται και δεύτερο nanostation σε απόσταση 15 μέτρα!Από την ρύθμιση εξαρτάται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GradDille Απρίλιος 23, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 http://img3.imageshack.us/img3/1041/91568302.png Μήπως αυτό σας βοηθήσει.Εάν θέλετε και άλλα screenshot πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Αν παρεμβάλεται τοίχος τότε δύσκολα θα πιάσεις καλό σήμα. Παρολαυτά μπορείς να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις για να βρεις αυτές που θα σου δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα στη θέση σου θα ανέβαζα την απόσταση από 0 που έχεις σε κάτι πιο ρεαλιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.