Jump to content

Πρόβλημα με ηχεία 5.1

djtaz13

Recommended Posts

Καλημερα.

Εχω προβλημα με ενα απο τα ηχεια μου και συγκεκριμενα το μεσαιο. Εχω τα CREATIVE 5.1 INSPIRE T6100.

Οταν τα εχω ανοιχτα αλλα δεν ''παιζει'' καποιος ηχος απο τον υπολογιστη ακουγεται κατι σαν γρατζουνισμα η κατι τετοιο

μονο απο το συγκεκριμενο ηχειο. Οταν αυξανω την ενταση χωρις παλι να ''παιζει'' κατι δεν ακουγεται αυτο το γρατσουνισμα.

Εχω τσεκαρει τις συνδεσεις και φαινονται οκ. Οταν ''παιζει'' καποιος ηχος απο το pc δεν ακουω κατι ενοχλητικο.

Τι μπορει να εχει γινει?

τα καλώδια είναι fix στα ηχεία ή αποσπώμενα? δοκίμασε με ένα άλλο καλώδιο αν μπορείς να τα αλλάξεις. Θόρυβος καλωδίου είναι στην καλύτερη περίπτωση

δεν νομίζω να χρειάζεται να κοιτάς την χειρότερη περίπτωση

δοκίμασε όμως να βάλεις ένα από τα άλλα ηχεία για κεντρικό να δεις αν ο θόρυβος προέρχεται από το ηχείο ή από τη πηγή.

Αν είναι από το ηχείο θα το ανοίξεις και δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο με ένα κατάλληλο βύσμα

αν θυμάμαι κάτι παρόμοιο είχε και ένας φίλος μ βέβαια αυτουνού είχε πρόβλημα με όποιο καλώδιο και αν έβαζε και πήγε πήρε ένα ίδιο ηχείο (για το εσωτερικό) και του το άλλαξα και παίζει καμπάνα πάλι

πως είναι η συνδεσμολογία των ηχείων σου με το woofer?

Αν εννοεις να αλλαξω τα καλωδια ετσι ωστε το μεσαιο πχ να παει για πισω δεξια το εκανα αλλα το προβλημα επιμενει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.