Jump to content

Mαθηματικος και με την βουλα.....

Vagouridis

Recommended Posts

το μαφιοζος απο που εχει προκυψει? εμενα μια χαρα μου φαινεσαι στη φωτο,(οποτε κατι βρωμαει.....) ζεις δυο ζωες? χεχε....αντε καλη σταδιοδρομια και εις ανωτερα !

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Μεγάλε και γραπτώς συγχαρητήρια. Για να δεις οτι δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμήσεις εσύ με post.

Να είσαι καλά ρε.... και να πάρεις όσα άλλα πτυχία επιθυμείς!!!!

Συγχαρητηρια Vag:clap:

αντε παει και αυτο.....

σου ευχομαι ολοψυχα καλη σταδιοδρομια και καθε επιτυχια:daisy:

(ελπιζω τωρα πλεον να σταματησεις να μετρας με τα δαχτυλα!!! ποσο κανει 16x250:P )

ΑΞΙΟΣ!!!!ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Αντε και με ενα καλο μεταπτυχιακό.

και παλι ΜΠΡΑΒΟ :clap: :clap: :clap:

Καλη σταδιοδρομια και απο μενα φιλε.

Ηθελα παρα πολυ να ειμαι κι εγω εκει και να σε γιουχαροχειροκροτησω λιγο αλλα οπως ξερεις..... δουλεια.

Και παλι καλη σταδιοδρομια και μιας και σημερα θα κερασεις το καφεδακι θα δωσουμε και το παρον (ουουουουου γυφτε, τσιγκουνη, Σκρουτζ!!!!!)

ευγε παρη.... αν το καλοσκεφτεις ειναι μια πολυ καλη βιτρινα για τις...."αλλες" σου δουλειες.....

Oops! Τωρα το ειδα το θεμα..

Συγχαρητηρια Βαγγουρμαν και εις ανωτερα και παντα επιτυχιες στη ζωη σου :)

Κι εις ανώτερα καμάρι μου... και thanx ;) Στην υγειά σου θα τις πιούμε χεχεχε :)

Μπράβο Παρη συγχαρητήρια:T: :T: Καλή συνέχεια παληκάρι μου

Υ.Γ τώρα πιστεύω μπορείς να πετάξεις το κινέζικο αριθμητάρι

με τις μπίλιες ..............:p

Συγχαρητηρια Πάρη! Αντε και καλες δουλειες φιλε και τα υπολυπα απο κοντα:whistling

Συγχαρητήρια και εις ανωτερα ...πρυτανης και οτι αλλο θες ...(και μεγαλο κεφαλι! τωρα πια παρε και ενα μεγαλητερο καπελο...:D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.