koshal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 Λοιπόν. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα στο excel, αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής.Θέλω μία dropdown list με 3 διαφορετικά αντικείμενα τα οποία το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό κόστος.Τη λίστα την έφτιαξα (δεν θέλω να βλέπω και τα 3, αλλά μόνο ένα κάθε φορά), και θέλω όταν επιλέγω το καθένα, να μου εμφανίζει στο διπλανό κελί το κόστος που θέλω (και προφανώς θα το ποθετηθεί στην if συνάρτηση). Για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνω, και στο νετ ότι έψαξα δεν με βοήθησε (και έφαγα και γύρω στις 2 ώρες youtube).Τα αντικείμενα που θέλω είναι - Ευρωπαική αντλία, Κινέζικη αντλία, Μπόιλερ με κόστος 5000,2000,500€ αντίστοιχα. Αν τα καταφέρει κάποιο παλικάρι θα είμαι υπόχρεος....Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Αν έχεις τα κελιά με τα στοιχεία των αντλιών τότε σε βολεύει ένα auto filter.Από το dropdown θα επιλέγεις την αντλία που θες και αυτόματα θα σου δειχνει μόνο μια γραμμή με τα στοιχεία της.Δηλαδή:1η γραμμή: Αντλία - Τιμή - δεδομένα 1 - ...2 - ...3 - κλπ2η γραμμή: Ευρωπαϊκή - 5000 - δεδομένα 1 - ...2 - ...3 - κλπ3η γραμμή: Κινέζικη - 1000 - δεδομένα 1 - ...2 - ...3 - κλπ4η γραμμή: Μπόιλερ - 500 - δεδομένα 1 - ...2 - ...3 - κλπ...To auto filter στην πρώτη γραμμή (επικεφαλίδες) θα φτιάξει τα drop down που θες.Επιλέγοντας 1 από τις αντλίες θα σου δείχνει μόνο 1 γραμμή με στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Απρίλιος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Λοιπόν. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα στο excel, αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής.Θέλω μία dropdown list με 3 διαφορετικά αντικείμενα τα οποία το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό κόστος.Τη λίστα την έφτιαξα (δεν θέλω να βλέπω και τα 3, αλλά μόνο ένα κάθε φορά), και θέλω όταν επιλέγω το καθένα, να μου εμφανίζει στο διπλανό κελί το κόστος που θέλω (και προφανώς θα το ποθετηθεί στην if συνάρτηση). Για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνω, και στο νετ ότι έψαξα δεν με βοήθησε (και έφαγα και γύρω στις 2 ώρες youtube).Τα αντικείμενα που θέλω είναι - Ευρωπαική αντλία, Κινέζικη αντλία, Μπόιλερ με κόστος 5000,2000,500€ αντίστοιχα. Αν τα καταφέρει κάποιο παλικάρι θα είμαι υπόχρεος....Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΒιβλίο1.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Ευχαριστώ πολύ παίδες... Άμεση εξυπηρέτηση - αυτά είναιΝα στε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.