overvolt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2012 Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να κλείσω ένα τριετές πακέτο Web-hosting.Και το Papaki.gr είναι μέχρι στιγμής ο ποιο πιθανώς συνεργάτης.Από εκεί και πέρα εάν κάποιος που έχει εμπειρίες από την απόδοση που προσφέρουν μέσω των Γερμανικών Data centers, ας γράψει τις εντυπώσεις του περί downtime / σταθερότητα/ ποιότητα επικοινωνίας – αντιμετώπιση πελατών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 δεν εχω ποτε συνεργαστει με το papaki. αλλα γιατι να κανεις 3ετες?κανε χρονο, και αν εισαι ευχαριστημενος, συνεχιζεις..3 χρονια ειναι πολλα, δεν ξερεις τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Δεν ξερω το παπακι. Μπορω να σου εγγυηθω για το - FASTweb.gr ! Δεν ειναι ο πιο φτηνος, αλλα εχει (για μενα) το καλητερο after sales service. Aν θες παραπανω ινφο, πες μου να σου στειλω σε ΡΜ με ποιους να μιλησεις. Χρησιμοποιω την εταιρια αυτη για αγορα domain, web hosting και e-mail service για ολους σχεδον τους πελατες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 σου προτείνω άφοβα και το Υπηρεσίες πληροφορικής, τεχνολογίας και επικοινωνιών - Conexus άψογο support 24/7 και απροβλημάτιστο στα 2χρόνια που το χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 σου προτείνω άφοβα και τοΥπηρεσίες πληροφορικής, τεχνολογίας και επικοινωνιών - Conexus άψογο support 24/7 και απροβλημάτιστο στα 2χρόνια που το χρησιμοποιώ. εγω παλι οχι, απο την αντιμετωπιση.. ειχε γινει ενα λαθος με χρηματα-μεταφορα, και μεχρι να τα επιστρεψουν.. εγινε ολοκληρο σκηνικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Greek Web Hosting ::HyperHosting.gr:: Domain Registration and Dedicated Servers in Greece άψογοι σε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 23, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Από ότι φαίνεται μετά από IP trace, o hyperhosting δουλεύει με Αμερικάνους server,πράγμα που επιθυμώ να αποφύγω. Όσο λιγότεροι διαμεσολαβητές μπλέκονται στο Upload τόσο το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Απρίλιος 23, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Υπηρεσίες πληροφορικής, τεχνολογίας και επικοινωνιών - Conexus και Web hosting in Greece Register greek .gr .eu .com .net .org .biz .info .com.gr .net.gr .org.gr .edu.gr .gov.gr domains ip.gr από μένα 2 και 3 χρόνια αντίστοιχα και είμαι υπερευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvard Απρίλιος 29, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Καλησπέρα,Από ότι φαίνεται μετά από IP trace, o hyperhosting δουλεύει με Αμερικάνους server,πράγμα που επιθυμώ να αποφύγω. Όσο λιγότεροι διαμεσολαβητές μπλέκονται στο Upload τόσο το καλύτερο.Δεν έχουμε servers στην Αμερική, οι servers μας είναι στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα traceroute ή ping το Greek Web Hosting ::HyperHosting.gr:: Domain Registration and Dedicated Servers in Greece να δεις οτι είναι στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.