Jump to content

Αγορα οθονης 3d?

antstiv

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κανοντας την γυρα μου ακομα ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτην Philips 273G3DHSB!

Φαινεται αρκετα καλη!

Πιστευω οτι πλεον εχω καταληξει στο να διαλεξω αναμεσα απο Samsung S27A750D η LG D2770P

Samsung T27A550 27" η LG DM2780D κ την τελευταια Philips 273G3DHSB!

Εψαχνα και για ips panel αλλα ακομα ειναι αρκετα ψηλα σε τιμη!

Η οθονη να εξηγησω θα ειναι για gaming κυριως online και για να κουμπωσει πανω το nova για οταν

δεν παιζουμε!

Φίλε καλημέρα,

Νομίζω πώς η παραπάνω δεν είναι 120Hz και ακόμα και αν το δηλώνει,δεν είναι πραγματικά.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν έχεις κατα νού τα 120Hz/3d gaming monitor καλύτερα να πάς σε Samsung.

Samsung s27a750d

Samsung s23a750d

Είναι μονόδρομος άμα θες 120Hz monitor

Αλλιώς άμα θες ένα και καλό

θα πας να πάρεις το S27A950D

και τελείωσες αλλα μόνο για 120Hz για 3D δεν το συνιστώ! Κανένα από τα Samsung

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα LG στο 3D (passive) και η θα πάρεις ένα από τα καινούρια τα 27 αρια ή κανα 32 αρι.

και είναι ότι πρέπει για TV monitor και gaming και αυτά που θες

απλά φοράς τα πλαστικούλια τα γυαλιά 1 κουμπί πατάς και το γυρνάς σε 3D ούτε active ούτε μπαταρίες στα γυαλιά ούτε τίποτα.

Τελικα μετα απο πολλη σκεψη και κρινοντας οτι η αγορα για 3d ακομα ειναι ανωριμη κατεληξα να

παρω

3D LED LG 32’’ 32LW4500

Και αμα δεν μου αρεσει για τα παιχνιδια βλεπουμε !

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

ψαξε λιγο για το input lag που εχει!!!!

κοιτα το 3d της ειναι εξαιρετικο φωτεινο και ξεκουραστο.σε τηλεοπτικο προγραμμα ειναι μετρια.σε ταινιες hd θα δειξει μια χαρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.