bowpower70 Απρίλιος 21, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Πηρα απο το ταμπλετ στο κινητο και μου βγαζει private numberπηρα στο σταθερο και εμφανιζεται το 006174554102το 0061 ειναι απο αυστραλιατο ψαξα και μου δινει αυτη τη πληροφοριαNumber billable as geographic numberCountry or destination AustraliaCity or exchange location Queenslandedit: απο το κινητο μου προς σταθερο εμφανιζεται το 006174554109Εμένα απλά μου βγάζει άγνωστο. Δηλαδή πήρα απο το iPhone σε ένα άλλο κινητό κ απλά μ έβγαλε άγνωστο. Μήπως παίζει ρόλο το ip; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 21, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 σε κινητο και μενα μου δινει αγνωστοσε σταθερο δοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 21, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Σε σταθερο δείχνει νούμερα εξωτερικού. Προφανώς και δεν το αφησουν για καιρό free, οπότε μέχρι να το κλείσουν... καλές κλήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Κάτι θα κερδίζουν, δεν γίνεται αλλιώς. Είτε αυτό είναι beta testing, είτε αυτό είναι ο κατάλογος με τις επαφές σας που λέει στα terms του θα πάνε σε εκείνους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 22, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 πάντως με εξαίρεση το γεγονός ότι όντως ειναι δωρεάν (που με εξέπληξε και εμένα), εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. με φουλ σήμα στο wifi και τιποτα να μην τρώει το bandwidth της adsl οι άλλοι με άκουγαν τελείως χάλια (αν και εγώ τους άκουγα καλά). Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση, αλλά το σούταρα πριν λίγο. Viber ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 22, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 στο φόρουμ με τα iphone διάβασα χθες ότι είναι για 75 λεπτά ομιλίας ο δωρεάν χρόνος.Δουλεύει άλλα δεν είναι καμπάνα ο ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos Απρίλιος 22, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 στο φόρουμ με τα iphone διάβασα χθες ότι είναι για 75 λεπτά ομιλίας ο δωρεάν χρόνος.Δουλεύει άλλα δεν είναι καμπάνα ο ήχος.75' μαξ ανά κλήση είναι!Please note: Data rates may apply. Calls to landline and mobile phones are currently limited to 75 minutes/call. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Απρίλιος 22, 2012 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Με 3G έχει μια μικρη καθυστέρηση γυρω στα 2 δευτ. Απο wifi ειναι τζαμι. Κάτι μου λεει ομως οτι δε θα ειναι για πολυ ακομα δωρεαν. Μακαρι να το αφησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 23, 2012 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 1)Πρέπει να το έχουν εγκατεστημένο και οι δύο της επικοινωνίας αυτό ή αρκεί να το έχει μόνο αυτός που καλεί?2)Είναι μόνο για σταθερά ή παίρνει και κιν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2012 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 εχουμε αναφερει πως εχουμε καλεσει σε σταθερα και σε κιν εκτος απο αυτο , πως γινεται να εγκαταστησουμε εφαρμογη σε σταθερα τηλεφωνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 28, 2012 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Tρομενο απλα εμεινα αφωνος στην αρχη δεν το πιστευα πως γινεται να υπαρχει κατι δωρεαν??Δεν μπορει τιποτα δεν ειναι τζαμπα στην ζωηελπιζω να μην υπαρχει καμια μαυρη τρυπα σε ολη την υποθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 28, 2012 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 εδω και λιγες μερες περιορισαν τις κλησεις μονο σε us και 2 αλλες χωρες οποτε τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 28, 2012 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 ειναι αληθεια οτι το καναν για Καναδα - Αμερικη και μια αλλη χωρα μονο ; edit: lol [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] μαζι γραφαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 29, 2012 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 ειναι αληθεια οτι το καναν για Καναδα - Αμερικη και μια αλλη χωρα μονο ;edit: lol [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] μαζι γραφαμε Χθες το δοκιμασα και εχει μονο για αμερικη καναδα και πουερτο ρικο ειναι νομιζα εχει και για Ελλαδα μιας και σπουδαζω εξωτερικο αλλα οχι κριμα και στην αρχη χαρικα νομιζα ειχε για ολες τις χωρες καλα ειπα παρα ηταν καλο για να ειναι αληθηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 30, 2012 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 To ειχαν ανακεινωσει οτι θα ειναι δοκιμαστικη η δωρεαν λειτουργια στις υπολοιπες χωρες.Παντως και 'γω που το χα δοκιμασει ιταν μια χαρα αλλα δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να παρεμενε δωρεαν για ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.