Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2012 AppStore >> Bobsled Calling(Bobsled Calling: δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά!)Δωρεάν τηλέφωνα σε σταθερά και κινητά σε όλα τον κόσμο.Requrement: Να είστε συνδεμένοι σε καποιο wifi.Όσοι δεν πιστέυετε βγάλτε την SIM, βάλτε και FlyMode και πάρτε τηλεφωνο τους φίλους σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Το δοκιμασα σημερα με ενα φιλο και δεν τον χρεωνει ουτε αυτον...ειναι παντελως δωρεαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Κάποιο λάκο έχει η φάβα...νταξ τα skype-ωειδή/viber κτλ, καταλαβαίνω πώς δουλεόυν "δωρεάν". Σε αυτή την περίπτωση όμως, ποιος χρεώνεται για την κλήση πρός το σταθερό/non wifi κινητό;Έχω την εντύπωση ότι θα φάει πόρτα σε κάποια φάση, της T-mobile είναι υποτίθεται η εφαρμογή, χρησιμοποιούν τις δικές της γραμμές αναρωτιέμαι...ΒΤW υπάρχει και σε android... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Μηπως χρεωνεται ο δεκτης της κλησης; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Μηπως χρεωνεται ο δεκτης της κλησης; Sent from my HTC HD2 using TapatalkΤο εγραψα στο ποστ #2, οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Απρίλιος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 btw δουλεύει μια χαρά..εκτός και αν τρώει την χρέωση ο αποδέκτης της κλήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 21, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 σε Iphone δουλευει οντως...σε android ομως δεν δουλευε...κατι ελεγε για χρεωσεις κτλπ. Εφυγε κατευθειαν ουτε καν το δοκιμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Απρίλιος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δουλεύει και σε android μια χαρά Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 21, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Πρεπει να αξιζει με 1000 αλλα κριμα που δεν εχω smartphone... :hang3: Πρεπει να αγορασω ενα το ξερω αλλα που να μαζευεις λεφτα τετοιους καιρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 από ποιότητα κλήσης τι λέει ρε παιδιά ; Δουλεύει ακόμη κι αν ο αποδέκτης ειναι σε flight mode ; (για να αποφύγουμε πιθανές κρυφές χρεώσεις ) Ψήνομαι να κανω μια δοκιμη. Αν και το viber μια χαρά με έχει βολέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Γνωρίζει κανείς γιατί μου εμφανίζει το κουλό "Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone ZTE ZTE-BLADE." ;Δε με αφήνει να εγκαταστήσω την Bobsled Calling εφαρμογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 21, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 κι εμένα στο galaxy y pro δεν κατεβαίνει. αντιθετα στο transformer (lol ?) κατέβηκε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 21, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 huawei ideos x5 μια χαρα δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Το κατέβασα από εδώ αλλά μετά την εκκίνηση κάνει αναγκαστική διακοπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 21, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 installed και σε ταμπλετ samsun galaxy 10.1vκαι μιλησα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bowpower70 Απρίλιος 21, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Δουλεύει μια χαρα στο iPhone πάντως. Καλές κλήσεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 21, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Πηρα απο το ταμπλετ στο κινητο και μου βγαζει private numberπηρα στο σταθερο και εμφανιζεται το 006174554102το 0061 ειναι απο αυστραλιατο ψαξα και μου δινει αυτη τη πληροφοριαNumber billable as geographic numberCountry or destination AustraliaCity or exchange location Queenslandedit: απο το κινητο μου προς σταθερο εμφανιζεται το 006174554109 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 21, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Από όσο αναφέρει στους όρους χρήσεις δεν έχει χρέωση στην κλήση,αλλά έχει χρέωση σε όγκο δεδομένων! Προσοχή λοιπόν γιατί δουλεύει και σε 3G/4G! Καλό,αλλά αυτό με το wifi δεν το βλέπω να κρατάει για πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 21, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Φυσικα το λογικο ειναι να μην κρατησει και πολυ γιατι ειναι δωρεαν... τρελοι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Απρίλιος 21, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Είναι μια εφαρμογή σαν το Skype , απλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο σε διάφορες χώρες και όπως ανακοίνωσε η T-mobile είναι δωρεάν για δοκιμαστικούς λόγους . Κάποια στιγμή θα πάψει να είναι δωρεάν και θα δουλεύει με μονάδες όπως το Skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.