Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2012 "Δανειο" στεγνο απο ενα Αγγλικο φορα Ο σκοπος που δημιουργω αυτο το thread ειναι για να εχουμε ενα "μπουσουλα" μια "ατυπη" database που θα μπορουμε να ανεβαζουμε σκορακια. Αναγκαστικα θα πρεπει να μπουν συγκεκριμενοι περιορισμοι και ΠΑΝΤΟΤΕ θα μπαινουν και απαραιτητες "αποδειξεις" απο MSI AB/ GPUZ / CPU Z με τα "σκορακια" να ειναι ευδιακριτα (μην ανεβασετε πχ φωτογραφιες 400Χ500 πχ) Το GPU Z "ΠΡΕΠΕΙ" ναι ειναι validated Καλο θα ειναι να λετε και τι τασεις εχετε δωσει. Το bench θα γινεται μεσω ADRENALINE BENCH Link: http://benchzone.adrenaline.uol.com.br/tecnologia/downloads/229/adrenaline-crysis-2-benchmark-tool.html Απαραιτητες ρυθμισεις : Ultra preset 1920x1080 4 x AA Downtown timedemo 3 runs Direct x11 Laplace Edge Detection Hi-res textures on. Θα δημιουργηθει και TOP 10 σκορ φυσικα ετσι για "ανταγωνισμο" Οσες "συμμετοχες" δεν περιλαμβανουν τα παραπανω θα "αποκλείονται". Ξεκιναμε με Crysis 2 λοιπον και συντομα και σε αλλα bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 21, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 POST EXAMPLE (Γιαννη δεν πιστευω να θες πνευματικα δικαιωματα?) techPowerUp GPU-Z Validation h3uec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Απρίλιος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Ας ποστάρω και εγώ ένα (μετά από πολύ καιρό) Δεν έχω αλλάξει κάτι (i7-920 και GTX470) Έτσι όπως το έχω καθημερινά: χαλαρό o/c, με σταθερότητα, χαμηλές temps, μηδέν θόρυβο) Η κάρτα στα 750/3600 με 1.012v (το default της ρεύμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Το GPU Z "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑι ειναι validated Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Ειπα να τρεξω ενα αλλα δεν με εντυπωσιασε... Θεωρω πως 2χ580 τα πανε καλυτερα σε αυτο το bench. Εντωμεταξυ εχει προβλημα το sli γιατι δε loadαρει τις καρτες, ζητημα να ειδα απο 65-75% gpu load. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.