giorikas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2004 Ρε παιδες ειμαι σε τριλημμα....... εχω στα χερια μου εναν P4 2.8 Μ0 SL6Z5(με τα 30 cap) αλλα δυστυχως με κολλημενα 7-8pins. Μου τον ειχε φερει πριν κανα 3μηνο με σπασμενα pins ενας φιλος και ενας θειουλης ηλεκτρονικος τον καταφερε και τα κολλησε(με μακρυτερα βεβαια αλλα τον εχω δοκιμασει και παιζει κανονικα)...... φραγκα για mobo,ddr,σκληρους και ιστοριες δεν υπαρχουν ..........να τον πουλησω?:bye: ποιος θα τον αγορασει?(και ποσο?)...αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν μου παει να τον σκοτωσω...... και βεβαια δεν μπορω να τον βλεπω να καθεται.....μου καιγεται η καρδια......καταλαβαινετε...... ρε λετε να τον βαλω στην συλλογη μου να κανει παρεα με τον 386?????? :banging:
giorikas Ιούλιος 22, 2004 Author #3 Ιούλιος 22, 2004 κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω αλλα θα παρει καιρο....:cry:
fantacid Ιούλιος 22, 2004 #4 Ιούλιος 22, 2004 Aν δουλευει οπως λες,γιατι δεν τον κρατας κ μολλις μαζεψεις χρηματα για αλλο pc,πουλα τον!
DMylonas Ιούλιος 22, 2004 #5 Ιούλιος 22, 2004 Μάζεψε λεφτά.... Βάλε μέσα σε ένα κουτί ότι πιο οικονομικό βρείς και πούλα τα όλο μαζί, σαν μηχάνημα.... Αν το πάρει κάποιος άσχετος με τα PC δεν θα καταλάβει τίποτε.......
giorikas Ιούλιος 22, 2004 Author #6 Ιούλιος 22, 2004 πονηρη η σκεψη σου αλλα αν φτιαξω pc εστω και της πλακας θα μπω στον πειρασμο να το κρατησω για παρτη μου.....ειμαι για πολυ LOL το ξερω.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.