Jump to content

GA-X79-UD5 και Crossfire

costasckn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους, ενώ μαζεύω σιγά σιγά ευρουλάκια για να κάνω μια αναβάθμιση μου παρουσιάστηκε η εξής ερώτηση. Να διευκρινήσω πως δεν έχω καταλήξει ακόμα σε τι socket θα πάω, οπότε κοιτάζω και ψάχνομαι γενικά.

Η GA-X79-UD5 μου αρέσει πολύ και κοιτάζοντας το layout φαίνεται πως οι προτεινόμενες θέσεις για crossfire x είναι η pciex16_1 και η pciex16_2.

gax79ud5layout.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Στο σύστημα της υπογραφής μου έχω μία reference 5850 και μία sapphire 5850 xtreme. Τώρα που καλοκαιριάζει σκέφτομαι να περάσω στη reference μία Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro η οποία όπως διάβασα μετατρέπει την κάρτα σε 3 slot. Με τη διάταξη της ud5 θα έχω και ένα slot ''αέρα'' που είναι ότι πρεπει για την accelero. Μέχρι εδώ όλα οκ.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της gigabyte χρειάζομαι μεγαλύτερου μήκους bridge. Είδα αυτό στο ebay

AMD ATI CrossFire Bridge Cable | 100 MM | | eBay

Οι αποστάσεις με παίρνουν? Πως μπορώ να βρω πόσο απέχουν μεταξύ τους τα pci lanes?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας:)

έχεις δίκιο η συγκεκριμένη δίνει bridge, αλλάγια παραδειγμα η asus δίνει μόνο τα sli bridges απ'όσο είδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.