Jump to content

προβλημα οθονης dell 2311h

matteus

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Η Dell δεν εχει αναγκη τα 200 ευρο σου φιλε :)

Ακομα ομως κολλάς στο τι σου έδωσαν ενω δεν βλέπω να απαντάς στο πως έχεις διαμορφώσει τον χωρο σου στο θεμα του φωτισμου, και τι ρύθμιση εχεις για την φωτεινότητα.

To panel ειναι το ιδιο και στις 2 οθονες ασχετα που δεν λεει E μπροστα...

Οταν καθομαι βραδυ τερμα πισσα ολα ενας ασπρος(κοκκινος)φωτισμος(bleeding) πανω δεξια και λιγο αριστερα κατω εμφανιζεται.

H 2312hm τοποθετημενη σε μεγαλυτερο χωρο που την ειδα εγω βγαζει εντονοτερο ασπρο απο ολα τα σημεια.

Νομιζω δεν τα καταφεραν με τον οπισθιο Led φωτισμο. Απο την αλλη η 2311h βγαζει και ενα θόρυβο μέσα σε λευκό/ανοιχτό γκρι χρώμα αλλα συνηθίζεται ισως θελει και λιγο καθαρισμα :smoke:

μιλησα μαζι τους ειπε θα κοιταξει μηπως βρει και επισης μου προτεινε να αγορασω ενα καινουργιο καλωδιο dvi.

Τωρα σκεφτομαι χαμενα λεφτα θα πανε 15 ευρω δεν πιστευω να ειναι το καλωδιο διοτι αν συνδεσω την οθονη με το παλιο dvi στο παλιο ειτε στο καινουργιο πισι δινει σημα μονο οταν κανουν boot τα windows και δεν το αναγνωριζει σε κανενα πισι.

Οποτε περιμενω τηλεφωνο τους και βλεποντας και κανοντας.

Πολυ κακος που δεν δεχτηκες την 2312HM παντως... τσαμπα ταλαιπωρια τωρα.

Για το καλωδιο, δοκιμασε αφου παρεις την νεα οθονη, μπορει να μη συμβαινει στην νεα.

οχι ρε φιλαρακι γιατι δεν θελω Led οθονη αν ηθελα θα ειχα αγορασει Led και κατα δευτερον οσοι εχουν usarei την 2311H και την 2312hm θα σου πουνε οτι η 2311η ειναι ενα click ποιο πανω β,γηκε πολυ πετυχημενο αν επεφτες και σε καλο κομματι. Μιλησα σημερα μαζι τους τους ειπα η ψαχνετε για ενα 2311 η αλλιως μου δινεται το 2412hm το οποιο κοστιζει 15 ευρω παραπανω απο την τιμη που ειχα δωσει εγω , και το πολυ πολυ τα βαζω εγω απο την τσεπη μου το 2312hm μπορεις να το βρεις στα 200 ευρω εγω το ειχα αγορασει 230 + οτι μου δινουν αλλη για αλλη οθονη δεν ζηταω τρελα πραγματα μαγκες δικαιος ειμαι .. τωρα ο φιλος οπως λεει απο πανω μπορει να μου στειλουν και ενα σαπιο αλλα απο την στιγμη που βγηκε ελλατωματικο ενα προιον τους σε εμενα δεν νομιζω να το ρισκαρουν ξανα λογικα θα θελουν να με εξυπηρετησουν και να τελιωνει εκει τι να πω θα φανει στο αμεσο μελλον.

Μου μπηκαν και ιδεες μηπως βαλω + 250 ευρω και παρω το 2410h το οποιο ειναι ιδιο design και χωρις led απλα δεν νομιζω να αξιζει πολυ ακριβο και προσφερει τα ιδια πραγματα.

οχι ρε φιλαρακι γιατι δεν θελω Led οθονη αν ηθελα θα ειχα αγορασει Led και κατα δευτερον οσοι εχουν usarei την 2311H και την 2312hm θα σου πουνε οτι η 2311η ειναι ενα click ποιο πανω β,γηκε πολυ πετυχημενο αν επεφτες και σε καλο κομματι. Μιλησα σημερα μαζι τους τους ειπα η ψαχνετε για ενα 2311 η αλλιως μου δινεται το 2412hm το οποιο κοστιζει 15 ευρω παραπανω απο την τιμη που ειχα δωσει εγω , και το πολυ πολυ τα βαζω εγω απο την τσεπη μου το 2312hm μπορεις να το βρεις στα 200 ευρω εγω το ειχα αγορασει 230 + οτι μου δινουν αλλη για αλλη οθονη δεν ζηταω τρελα πραγματα μαγκες δικαιος ειμαι .. τωρα ο φιλος οπως λεει απο πανω μπορει να μου στειλουν και ενα σαπιο αλλα απο την στιγμη που βγηκε ελλατωματικο ενα προιον τους σε εμενα δεν νομιζω να το ρισκαρουν ξανα λογικα θα θελουν να με εξυπηρετησουν και να τελιωνει εκει τι να πω θα φανει στο αμεσο μελλον.

Μου μπηκαν και ιδεες μηπως βαλω + 250 ευρω και παρω το 2410h το οποιο ειναι ιδιο design και χωρις led απλα δεν νομιζω να αξιζει πολυ ακριβο και προσφερει τα ιδια πραγματα.

Εγω που εχω και την 2311 και την 2312 γιατι προτειμω την 12αρα? με ποια λογικη να σου κανουν ακομα μεγαλυτερη αναβαθμιση απο εκει που ηδη σου διναν καλυτερο μοντελο εσυ τους ζητας led και 1 ιντσα παραπανω το σωστο ειναι να δεχτεις την 2312 μιας και ειναι η ιδια οθονη αντι για ccfl φωτισμο ειναι με led αν εκανες τον κοπο να δεις τις ρυθμισεις θα καταφερνες να την φερεις στα μετρα σου

Μια ερωτηση ακομα την οθονη απο αυτους την αγορασες η απο καποιο αλλο καταστημα-συνεργατη ?

αν θεωρεις το λεντ αναβαθμιση οκ παω πασσο.

Ας δωσουν οτι θελουν απλα να δουλεψει κανα χρονο παραπανω:).

Απο ραντομ καταστημα εγινε η αγορα.

Σου δινουν νεοτερο μοντελο με πολυ καλυτερη ενεργιακη συμεριφορα

Κατσε να το σκεφτω λιγο...

Διαφωνεις και δεν θελεις την ιδια ποιοτητα εικονας αλλα με διαφορετικο φωτισμο (LED vs CCFL) στις ιδιες ιντσες, αλλα θελεις σε μεγαλυτερες (η 2412ΗΜ ειναι LED). :wassat:

Επισης λες πως το 2410h προσφερει τα ιδια πραγματα, ενω δεν το κανει (εγγενος 8bit πανελ σε αντιθεση με την 2412M που ειναι 6bit, περισσοτερες θυρε, πολυ μεγαλυτερη καλυψη του RGB φασματος κλπ).

Θα προτεινα να ξανακανεις μια γυρα στο Internet γιατι εχεις μπερδευτει καπως. Βασικα και μονο του οτι ολοι σου ειπαν για την 2312HM θα επρεπε να σε βαζει σε σκεψεις ετσι κι αλλιως.

ΥΓ: Αυτοι μια χαρα σε εξυπηρετησαν, σου εδωσαν φετινο ολοκαινουριο μοντελο ιδιας "αποδοσης" την στιγμη που θα μπορουσαν να σου πεταξουν μια refubrished 2311H (μιας και δεν παραγεται/πωλειται εδω και μηνες) με 10.000 ωρες λειτουργιας...

Κατσε να το σκεφτω λιγο...

Διαφωνεις και δεν θελεις την ιδια ποιοτητα εικονας αλλα με διαφορετικο φωτισμο (LED vs CCFL) στις ιδιες ιντσες, αλλα θελεις σε μεγαλυτερες (η 2412ΗΜ ειναι LED). :wassat:

Επισης λες πως το 2410h προσφερει τα ιδια πραγματα, ενω δεν το κανει (εγγενος 8bit πανελ σε αντιθεση με την 2412M που ειναι 6bit, περισσοτερες θυρε, πολυ μεγαλυτερη καλυψη του RGB φασματος κλπ).

Θα προτεινα να ξανακανεις μια γυρα στο Internet γιατι εχεις μπερδευτει καπως. Βασικα και μονο του οτι ολοι σου ειπαν για την 2312HM θα επρεπε να σε βαζει σε σκεψεις ετσι κι αλλιως.

ΥΓ: Αυτοι μια χαρα σε εξυπηρετησαν, σου εδωσαν φετινο ολοκαινουριο μοντελο ιδιας "αποδοσης" την στιγμη που θα μπορουσαν να σου πεταξουν μια refubrished 2311H (μιας και δεν παραγεται/πωλειται εδω και μηνες) με 10.000 ωρες λειτουργιας...

Την ιδια οθονη θελω αν γινεται αυτο ειπα απο την αρχη τωρα ενταξει τα αλλα ειναι ιδιοτροπιες οκ ..

Αυτη τη στιγμη τι κανω ? το ποστ αυτο γιαυτο το λογο το ανοιξα φιλε μπας και μαθουμε και τιποτα.

Το εχω μετανιωσει κιολας οπως ειπε ενας πιο πανω επρεπε να ειχα παρει το 12αρι διοτι θα τραβηξει καμια βδομαδα ακομα ετσι οπως εκατσε με εκλογες. Ισως αν μιλησω μαζι τους αυριο και μου πει οτι δεν βρηκε το ιδιο να παω να παρω αυτο που ειχαν στειλει στην αρχη αν δεν το γυρισαν πισω.:bad:

Την ιδια οθονη θελω αν γινεται αυτο ειπα απο την αρχη τωρα ενταξει τα αλλα ειναι ιδιοτροπιες οκ ..

Αυτη τη στιγμη τι κανω ? το ποστ αυτο γιαυτο το λογο το ανοιξα φιλε μπας και μαθουμε και τιποτα.

Το εχω μετανιωσει κιολας οπως ειπε ενας πιο πανω επρεπε να ειχα παρει το 12αρι διοτι θα τραβηξει καμια βδομαδα ακομα ετσι οπως εκατσε με εκλογες. Ισως αν μιλησω μαζι τους αυριο και μου πει οτι δεν βρηκε το ιδιο να παω να παρω αυτο που ειχαν στειλει στην αρχη αν δεν το γυρισαν πισω.:bad:

Πως θα σου δωσουν μια οθονη που εχει σταματησει η παραγωγη τις ?σου δωσαν το καινουριο μοντελο που αντικαταστησε την οθονη σου

Το πολύ πολύ να σου στήλουν καμιά ξεχαρβαλωμένη refurbished 2311h.

Γαμησετα αυτο καναν και ειναι πολυ χειροτερη απο την δικια μου βασικα κατω το πλαστικο που ειναι και το Logo τους ειναι ξεχαρβαλωμενο και οταν ακουμπησω απαλα με το χερι μου το πλαστικο μαυριζει καλυτερα το πανελ της οθονης ειμαι ξανα στα τηλεφωνα επρεπε να ειχα δεχτει αρχικα την 2312hm αν και μου ειπαν σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορουν να εγγυηθουν οτι θα σου ερθει παντα καινουργια.:confused:

Γαμησετα αυτο καναν και ειναι πολυ χειροτερη απο την δικια μου βασικα κατω το πλαστικο που ειναι και το Logo τους ειναι ξεχαρβαλωμενο και οταν ακουμπησω απαλα με το χερι μου το πλαστικο μαυριζει καλυτερα το πανελ της οθονης ειμαι ξανα στα τηλεφωνα επρεπε να ειχα δεχτει αρχικα την 2312hm αν και μου ειπαν σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπορουν να εγγυηθουν οτι θα σου ερθει παντα καινουργια.:confused:

Μα ποιος ειπε οτι θα σου στειλουν καινουρια ? επισκευασμενες στελνουν

ναι ε ? δλδ και η 2312hm που ειχαν στειλει στην αρχη και δεν δεχτηκα και αυτη μεταχειρισμενη λες να ηταν ? θα μου στειλουν αλλη ειπαν αυτη εχει και 3 καμμενα πιξελ.

Τον ρωτησα αν θα ερθει ξανα 2311h μεταχειρισμενη η 2312hm και μου ελεγε αυτο δεν μπορει να το ξερει αυτος θα προσπαθησει λεει και κατι τετοια.

Δλδ αγοραζεις εσυ πχ 27αρι μονιτορ χαλαει και δεν σου στελνουν καινουργιο ? ελαφρως μεταχειρισμενο δλδ ?

Ποτε ξανα dell το επομενο μονιτορ θα ειναι samsung for sure.

ναι ε ? δλδ και η 2312hm που ειχαν στειλει στην αρχη και δεν δεχτηκα και αυτη μεταχειρισμενη λες να ηταν ? θα μου στειλουν αλλη ειπαν αυτη εχει και 3 καμμενα πιξελ.

Τον ρωτησα αν θα ερθει ξανα 2311h μεταχειρισμενη η 2312hm και μου ελεγε αυτο δεν μπορει να το ξερει αυτος θα προσπαθησει λεει και κατι τετοια.

Δλδ αγοραζεις εσυ πχ 27αρι μονιτορ χαλαει και δεν σου στελνουν καινουργιο ? ελαφρως μεταχειρισμενο δλδ ?

Ποτε ξανα dell το επομενο μονιτορ θα ειναι samsung for sure.

Eπισκευασμενα στελνουν απο οσο ξερω κατα κυριο λογο(δεν μιλαω για DOA)

• 2 weeks later...

Τελος καλο, ολα καλα αν και αργησαν και χρειαστηκαν και λιγα καντηλια μου το εστειλαν και ειναι ενταξει.

Για οσους χρειαστουν αντικατασταση οθονης απο την dell να ξερεται οτι δεν στελνουν καινουργια μονιτορ αν εχεις βγει απο τις πρωτες 21 μερες εγγυησης.

Παντα refurbished και ευχεσαι να ειναι οσο το δυνατον καλυτερο.:rap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.