Jump to content

προβλημα οθονης dell 2311h

matteus

Recommended Posts

the current input timing is not supported by the monitor display . Please change your input timing to 1920x1080@60hz or any other monitor listed timing as per monitor specifications. αα το εβαζα στα 60hz αλλα αυτο εμενε κολλημενο στα 59 . ενω δουλευε στα 60hz. δοκιμασα μεχρι στιγμης να βαλω την παλια μου crt η οποια δουλευει μια χαρα . καμια ιδεα ?

τελικα το game αλλαζε το refresh rate της οθονης και χρειαζοταν alt enter

στο αλλο το πισι δουλευει μια χαρα κατι εκανε το star wars the old republic και μου βγαζει μαυρισμενη οθονη.

απο την στιγμη που κανω reset την οθονη επρεπε να δουλευει.

Κανεις ε ?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Δεν εξηγείς σωστά το πρόβλημα σου.

Τι σύστημα έχεις; Ποιά κάρτα γραφικών, ποιούς drivers.

Τι ανάλυση έχεις βάλει στα windows / πόσα Hz.

Στο κάνει μόνο στο Old republic ή και σε άλλα;

τελικα εκανα system restore και τουλαχιστον δειχνει .. αλλα παιζει αλλο προβλημα δεν την αναγνωριζει σαν dell αλλα σαν generic pv monitor βαζω τους drivers manual και τοτε την αναγνωριζει αλλα στο control panel εκει που λεει το display 1.Display device on:DVI και επισης ενω την δουλευα στα 60hertz τωρα μενει παντα στα 59 .. το βαζω 60 και παλι στα 59 το δειχνει ..αν κανω restart μου την βγαζει power save mode και κανει κανα λεπτο να δωσει σημα εφοσον εχουν μπουταρει τα windows μηπως παει για RMA?

Καρτα γραφικων εχω 8800gtx, cpu i7 3820 και windows 7 64bit. δοκιμασα να την βαλω σε αλλο πισι και την αναγνωριζει κανονικα να κανω κανα φορματ τι λες ?

βασικα ολα δουλευαν μια χαρα μεχρι που μετακινησα τον υπολογοστη και την οθονη στο σαλονι και οταν τον ανοιξα ειχε χασει την αναλυση και δεν αναγνωριζε την οθονη και αυτο με τα hertz που λες πολυ κουλο ε ?

ευχαριστω λες να φταιει η καρτα ε ? εχω περασει τους τελευταιους της Nvidia κατι με τα directx ειχε φαει φρικες και οταν μπαινω σε games κανει ενα περιεργο θορυβο η καρτα σαν τσικι τσικι

στο control panel της nvidia 59hz μου βγαζει το μεγιστο και εκει . και σαν native resolution αντι να μου εχει 1920*1080 μου εμφανιζει στο Pc oxi sto hd,sd 1024*768

thanks παιδια manual πηρε 60hz.

καλησπερα τελικα η οθονη πρεπει να ειναι προβληματικη αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει αν ηταν προβληματικη η καρτα γραφικων θα εκανε το ιδιο προβλημα και με την crt.

Εκανα φορματ τον υπολογιστη και κανει το ιδιο πραγμα δλδ δεν την αναγνωριζει και δεν βρισκει την αναλυση της παρα μονο αν περασω manual τους drivers της αλλα και παλι στο restart και για κανα 2 λεπτο δεν δειχνει τιποτα η κλειδωνει το μενου της θα δοκιμασω και με μια αλλη καρτα γραφικων που εχω και θα παρω τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια :getlost:

τι να κανω ρε μαγκες καποιος βοηθεια ?

Πρεπει να ειναι βλακες τελικα ενω τηλεφωνικα μου ειπαν οτι θα παρω το ιδιο ακριβως μονιτορ μου εστειλαν το u2312hm και δεν πηραν ουτε ενα τηλεφωνο να ειδοποιησουν τωρα ειναι κλειστα θα τους παρω αυριο να μαθω δεν το δεχτηκα το μονιτορ . θα ζητησω ακριβως το ιδιο εσεις γνωριζετε ποιο ειναι ειναι καλυτερο η χειροτερο αναμεσα στο u2311h vs u2312hm? εγω βλεπω οτι αναφερει led δεν ξερω για το πανελ επισης το φινιρισμα της οθονης δεν μου αρεσει με γωνιες ηταν πιο καλο εσεις τι λετε ?:getlost:

PRAD | Monitors | Manufacturer Dell | Specification: Datasheet Dell E2311H

PRAD | Monitors | Manufacturer Dell | Specification: Datasheet Dell U2312HM

UMAD?!

Το 12H εχει E-IPS (καλυτερα-σωστοτερα χρωματα-viewing angles απο τα ΤΝ),pivot, usb hub,interpolation... τι αλλο θες μαν ?! να χαιρεσαι την νεα σου οθονη...:T:

ρε φιλε και οι 2 εχουν Ε-ips panel βασικα ειναι ακριβως τα ιδια μονιτορ με την μονη διαφορα οτι η 2311hm εχει χειροτερο design κατα την αποψη μου και το πιο βασικο τωρα που διαβαζω κατι review εχει εντονοτερο luminance που εμενα με ενδιαφερει αυτο γιατι εχω προβλημα στα ματια μου και καθομαι παντα σε τερμα σκοτεινο χωρο ουσιαστικα φιλε θελω να μου στειλουν ακριβως το ιδιο μονιτορ στα @@@ μου αν μου πουνε οτι τελιωσε να κρατουσαν στην ακρη μερικα μοντελα για τετοιες περιπτωσεις ειλικρινα πηγα και εδωσα και 250 ευρω πριν 1 χρονο και τωρα τρεχω σαν τον μαλακα επιδει ειναι βλακες αυτοι , αμα δεν μπορουν να μου επιστρεψουν τα λεφτα πισω να παω σε samsung γτπ η δελλ

μαν δεν +φωνω καθολου μαζι σου

τσιμπα την 2312 και ασε τις βλακειες και πες κ ενα ευχαριστω!!!

και αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα τραβα της και ενα Calibration και εισαι GG

και στην τελικη δεν νομιζω να εχει τοοοοοοσο μεγαλη διαφορα το luminance για να την βλεπεις με το ματι σου

Ακυρο διαβασα E αντι για U

Κανενας δε σου δινει λεφτα πισω μην ειμαστε παραλλογοι...

Σου δινουν νεωτερο-καλυτερο μοντελο,αντικειμενικά, δε καταλαβαίνω γιατι σε ενοχλεί, αφου μπορείς παντα να τη φερεις στα μετρα σου με τις ρυθμισεις και ενα καλιμπραρισμα... ιδια οθόνη ειναι στο κατω κατω ;)

Σε τι επίπεδο εχεις τη φωτεινότητα? Στο δωμάτιο εχεις αλλες φωτεινές πηγές?

κοιτα μαν το συγκεκριμενο μονιτορ το εψαχνα καιρο και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος δεν περασε ουτε 1 χρονος απαιτω να μου φτιαξουν αυτη αλλιως τα λεφτα πισω δεν φτανει που χαλαει πανω στον χρονο και τρεχω σαν το χαζο θελουν να μου δοσουν και αλλο μονιτορ γιατι να κατσω να παιδευτω με ρυθμισεις κτλπ αφου 1 χρονο τωρα συνηθισα αυτο το μονιτορ δεν ζηταω εξωφρενικα πραγματα θα τους παρω αυριο θα γραψω την συνεχεια εδω .

Να σου φτοιαξουν την ιδια απλα δεν παιζει, τα τεχνολογικα προιοντα πανε στα σκουπιδια να ξερεις.

Κοιταξε ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταίος εισαι που παίρνει αντικατάσταση κατι που δεν θέλει αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.

Χώνεψε το ειναι EOL (end of life) και δεν παράγεται πια αφού υπάρχει η 12 που ως αντικατάσταση της 11 θα πρεπει να παρεις( αυτο ισχυει νομικα αφου δεν υπαρχει αλλη)

και ομως κανεις λαθος, φιλαρακι ειχε 30αρι samsung χαλασε του ειπαν θα σου στειλουμε αλλο μοντελο , οχι αυτο θελω φτιαξτε το, δεν εχουμε υλικα, να βρειτε και του το φτιαξαν. Οταν πληρωνεις κατι να ξερεις παντα εσυ εχεις δικαιο αυτοι δεν χανουν κατι και πρεπει να επιμενεις δεν ειναι χωνεψε το τελειωσε....

Η Dell δεν εχει αναγκη τα 200 ευρο σου φιλε :)

Ακομα ομως κολλάς στο τι σου έδωσαν ενω δεν βλέπω να απαντάς στο πως έχεις διαμορφώσει τον χωρο σου στο θεμα του φωτισμου, και τι ρύθμιση εχεις για την φωτεινότητα.

To panel ειναι το ιδιο και στις 2 οθονες ασχετα που δεν λεει E μπροστα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.