SirGeorge Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους, επειδή είχα μια διαφωνία με κάποιον φίλο θα με βοηθήσετε πάρα πολύ να μου πείτε εάν βλέπετε κάποιο πρόβλημα στην οθόνη που σας παραθέτω. Δεν θα πω ποιό είναι απλά θέλω να μου πείτε τα εξής: 1) Εάν βλέπετε κάποιο πρόβλημα και ποιο είναι αυτό. 2) Πόσο θα δίνατε για να την πάρετε δηλαδή ποιά κατά την γνώμη σας είναι η αντικειμενική της αξία. 3) Για όσους "βλέπουνε" το πρόβλημα θέλω να ρωτήσω εάν την είχατε μόλις αγοράσει και βλέπατε αυτό τι θα ζητούσατε από το εκάστοτε κατάστημα αγοράς. Η οθόνη είναι είναι η Samsung SyncMaster 2053 BW Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
Volrath Απρίλιος 20, 2012 #2 Απρίλιος 20, 2012 Δε μπορείς να κρίνεις από τέτοια φωτό. Το μόνο που βλέπω είναι ένα κόκκινο leak πάνω-πάνω, αλλά δε γνωρίζω άμα είναι του μονιτορ ή artifact από την κάμερα. Θα βοήθαγε περισσότερο ένα μαύρο/άσπρο background.Πολύ λίγα φοβάμαι. Άμα σκεφτείς ότι με ένα 100ρικο παίρνεις 22ρα FHD, καταλαβαίνεις ότι πάνω από 50ρικο δύσκολα. Ιδιαίτερα άμα έχει πρόβλημα.
SirGeorge Απρίλιος 21, 2012 Author #3 Απρίλιος 21, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έβαλα με μαύρο background γιατί ήθελα σε καθημερινή χρήση να δω άμα φαίνεται.Το κόκκινο leak είναι μάλλον από την κάμερα.Θέλω να απαντήσουνε όσοι περισσότεροι μπορούνε σας παρακαλώ.
sstav Απρίλιος 21, 2012 #4 Απρίλιος 21, 2012 αυτό που παρατηρώ εγώ εχει να κάνει με κάθετες γραμμές ανα συγκεκριμμένες αποστάσεις όπου τα χρώματα είναι αλλοιωμένα....θεωρώ πως είναι πρόβλημα του πανελ και χρήζει αλλαγής στα πλαίσια της εγγύησης.
Gabriel Απρίλιος 21, 2012 #5 Απρίλιος 21, 2012 Κακο panel uniformity παρατηρώ εγώ βλέποντας τις κάθετες.Ίσως δε βοηθάει και η φωτό πολύ.
zomg Απρίλιος 21, 2012 #7 Απρίλιος 21, 2012 Στα πρόχειρα. εάν την είχατε μόλις αγοράσει και βλέπατε αυτό τι θα ζητούσατε από το εκάστοτε κατάστημα αγοράς. RMA it.
SirGeorge Απρίλιος 21, 2012 Author #8 Απρίλιος 21, 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Προφανώς το πρόβλημα είναι το κακό panel uniformity.Για την ιστορία λοιπόν να σας πω ότι κάποιο παλικάρι μου πούλησε αυτή την οθόνη μαζί με κάποια άλλα πράγματα. Όταν πήγα να την πάρω επειδή είχε άλλο background και την είδα βιαστικά δεν το πρόσεξα. Μετά λοιπόν που τον ενημέρωσα μου και τον παρακάλεσα να την πάρω πίσω και να μου επιστρέψει τα χρήματα για την οθόνη μου έδωσε την εξής απάντηση: "Ας το πρόσεχες από την αρχή ότι έγινε έγινε, δεν σου επιστρέφω φράγκο, η οθόνη είναι μια χαρά" (σ.σ. η οθόνη είναι εκτός εγγύησης έτσι και αλλιώς)Τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου???
HellhammeR Απρίλιος 21, 2012 #9 Απρίλιος 21, 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Προφανώς το πρόβλημα είναι το κακό panel uniformity.Για την ιστορία λοιπόν να σας πω ότι κάποιο παλικάρι μου πούλησε αυτή την οθόνη μαζί με κάποια άλλα πράγματα. Όταν πήγα να την πάρω επειδή είχε άλλο background και την είδα βιαστικά δεν το πρόσεξα. Μετά λοιπόν που τον ενημέρωσα μου και τον παρακάλεσα να την πάρω πίσω και να μου επιστρέψει τα χρήματα για την οθόνη μου έδωσε την εξής απάντηση: "Ας το πρόσεχες από την αρχή ότι έγινε έγινε, δεν σου επιστρέφω φράγκο, η οθόνη είναι μια χαρά" (σ.σ. η οθόνη είναι εκτός εγγύησης έτσι και αλλιώς)Τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου???1. Θα νευρίαζα με τον εαυτό μου γιατί δεν την είδα ποιο προσεκτικά.2. Θα τα χωνα στον τύπο που με κοροιδεψε για να ξεθυμάνω.3. Θα μου γινόταν μάθημα για μελλοντικές αγορές.
gio102004 Απρίλιος 21, 2012 #10 Απρίλιος 21, 2012 τιποτα, φτανει που ανεφερες το προβλημα και υποψιαζεις κοσμο...οχι μονο για τον πωλητη που ειναι φαουλ στην προκειμενη γιαιτι δεν τον πηρες μετα απο μηνα!αλλα αμεσα...αλλα και για μας να ειμαστε πιο προσεκτικοι στις αγορες μας.
papatsonis Απρίλιος 21, 2012 #11 Απρίλιος 21, 2012 Όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά η οθόνη έχει έντονο πρόβλημα με panel uniformity, (εκτός αν το τονίζει η φωτό του κινητού τόσο). Σίγουρα θα νευρίαζα με τον εαυτό μου, αλλά σίγουρα θα προσπαθούσα να προφυλάξω και μελλοντικούς αγοραστές από τον συγκεκριμένο πωλητή/μέλος, (όπως και έκανες διακριτικά..). Η τελευταία απάντησή του είναι εξοργιστικά προκλητική... "ας το πρόσεχες από την αρχή...". Κανονικά πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσει έστω, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσα από αυτό το thread (το τεκμήριο της αθωότητας το έχετε και οι 2 ), σε διαφορετική περίπτωση -1 αξιόπιστος πωλητής..
SirGeorge Απρίλιος 21, 2012 Author #12 Απρίλιος 21, 2012 Δεν υπάρχει δικαιολογία φίλε η οθόνη έχει πρόβλημα, δεν μπορείς να κάτσεις μπροστά της χωρίς να βγάλεις τα μάτια σου.Η δικαιολογία του πωλητή είναι: "πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" και επίσης ότι επειδή πήρα και άλλα πράγματα μαζί με αυτό ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος γιατί τα λεφτά που έδωσα συνολικά για το πακέτο ήταν ελάχιστα(κατά την γνώμη του)Ειλικρινά λυπάμαι γιατί υπάρχουνε άτομα που θα πουλούσανε κάποιο άλλο μέλος για να βγάλουνε πέντε φράγκα παραπάνω. Δεν θα πω ποιος είναι, μπορεί ο καθένας να το βρει....Έγω έχω πουλήσει 200+ προϊόντα μια φορά δεν ήταν ευχαριστημένος αγοραστής και συμφώνησα να του επιστρέψω τα χρήματα.Κρίμα και πάλι κρίμα που υπάρχουνε τέτοια άτομα εδώ μέσα.
Gabriel Απρίλιος 21, 2012 #13 Απρίλιος 21, 2012 Τι να πώ ρε φίλε πραγματικά απορώ πώς άνθρωποι που πράττουν έτσι δεν νιώθουν καθόλου τύψεις.
AgentCain Απρίλιος 21, 2012 #15 Απρίλιος 21, 2012 Η αλήθεια είναι ότι του έριξες πολύ τη τιμή και με το που τάκουσε αυτό τσατίστηκε. Και απότι κατάλαβα ήθελε να τα διώξει το γρηγορότερο δυνατόν. αλλά! Ενας σωστός πωλητής καλό είναι να αναφέρει οποιοδήποτε ελάττωμα πριν γράψει "σε άριστη κατάσταση" Παντως τελειως για πέταμα δε τη λες, βάλτην να κάνει βοηθητική δουλειά ή δες αν μπορεις να την επιδιορθώσεις (ζουπώντας την λίγο ίσως
hayabusa Απρίλιος 21, 2012 #16 Απρίλιος 21, 2012 νομίζω πως πέρα από τα άλλα που σου είπαν παραπάνω (και συμφωνώ) θα πρέπει να αναφέρεις και ποιος είναι ο πωλητής (αν είναι από εδώ) για να προσέχουν και οι υπόλοιποι.
Guest Απρίλιος 21, 2012 #17 Απρίλιος 21, 2012 Δεν χρειάζετε να κάνει κάτι τέτοιο ,εγώ είμαι αυτός ο πωλητής . Εγώ πούλησα τον συγκεκριμένο υπολογιστή στον SirGeorge.Ήρθε σπίτι μου να τον ελένξει και να τον πάρει,δεν απαντούσα και έτσι καυστικά,αντιθέτως με ευγένεια,έχω και εγώ τα εισερχόμενα.Ο λόγος είναι απλός,είμασταν μπροστά 3 άτομα , όταν τον κοιτούσε πριν καν φτάσω εγώ σπίτι γιατί ήμουν σε δουλειά,όλα καλά μου εξηγήσε,λέω ωραία.Προχωρήσαμε στο βγάλσιμο κτλ (παρότι έπαθα μεγάλη ζημιά με τον σκληρό μου αλλά οκ),όλα καλά του το είχα ετοιμάσει έκανα και τα φορμάτ να είμαι οκ. Σε άλλη ιστοσελίδα έχω άριστες αξιολογήσεις.Δεν είναι το θέμα να μην αγοράσει κανείς απο εμένα,αλλά κάτι που το είδαμε και οι 2 μαζί,και εγώ γι αόλα αυτά που λέτε με το panel κτλ. δεν καταλαβαίνω πως γίνεται εγώ να την έχω αυτήν την οθόνη τόσο καιρό και να μην είχα πρόβλημα και τώρα στα ξαφνικά να έχει αυτές τις άσπρες γραμμές που ειλικρινά καράφλιασα.Αποκλείετε κατ'εμέ να είναι λάθος απο εμένα η να κοροίδεψα κάποιον.Στο αγαπητό SirGeorge είχα εξηγησει και τον λογο τον οποιο τον δινω,για ποιο λογο να τον δωσω ?! Τοσο καιρο τον εχω,τωρα θα τον εδεινα ? Απλα τον σκοτωσα υπερβολικα πολυ,εαν σκεφτουμε οτι μονο ο σκληρος δισκος καινουργιος εχει 150 ευρώ,και εγώ έδωσα Πυργο,οθόνη,πληκτρολογια,ηχεια 5.1 κτλ κτλ κτλ . για 300 ευρώ.Τα χρήματα εξατμίστηκαν ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ απο εμενα δεν εχω φραγκο στην ακρη,και δεν ειναι δυνατον ενω το ελενξε ο ιδιος να πρεπει να μου την δωσει πισω και να δωσω και χρηματα τα οποια δεν εχω.Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη,τωρα εάν δεν θέλει κανεις να με εμπιστευτεί ξανά και να πέσει και η αξιολόγιση μου σε άλλη ιστοσελίδα ας γίνει.Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αυτό το άτομο που φέρθηκε "σωστά" κατ'εμένα.
SirGeorge Απρίλιος 21, 2012 Author #18 Απρίλιος 21, 2012 Δηλαδή άμα πάρεις ένα αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας από κάπου και αφού το πάρεις διαπιστώσεις πχ ότι δεν δουλεύει air condition και το πας πίσω θα πρέπει ο άλλος να σου απαντήσει: "αφού το πήρες σε τιμή ευκαιρίας και ευχαριστημένος να είσαι"
greekfragma Απρίλιος 22, 2012 #19 Απρίλιος 22, 2012 εγώ ξέρω οτι αν ήταν ένας από τους 2 σας σωστός θα είχατε έστω αναλάβει τις ευθύνες σας και δε θα υπήρχε θέμα.ο μεν πωλητής οτι έδωσε κάτι με πρόβλημα (άρα έστω μια μικρή επιστροφή χρημάτων),ο δε αγοραστής οτι δε πρόσεξε ενδελεχώς τι έπαιρνε στα χέρια του.μια οθόνη φουλ στα κόκκινα καμμένα πιξελ προφανώς και δε θα τα δείξει σε κοκκινο background....όπως και όταν παίρνεις αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας θα το εξετάσεις μέχρι και στον αναπτήρα στη 12βολτη αν δουλεύει σωστά.
michalos Απρίλιος 22, 2012 #20 Απρίλιος 22, 2012 Καταρχας ειναι σιγουρα προβλημα οθονης?Θελω να πω δοκιμαστηκε σε αλλο pc και κανει τις γραμμες αυτες ?Καμια φορα μπορει η καρτα γραφικων να κανει το προβλημα αυτοδεν παιρνω το μερος κανενος,μπορει να λενε και οι 2 αληθεια ,δηλ η οθονη να μην ειχε κανενα προβλημα πριν την πωληση και να εχει τωραΗ πχ μπορει να κουνησε η καρτα γραφικων στο slot (λεμε τωρα μια ακραια περιπτωση) και να εβγαλε αυτο το προβλημα ,ή και να εγινε τυχαια τωραγιατι μου φαινεται δυσκολο να δει καποιος το pc να δουλευει και να μην παρατηρησει τις γραμμες αυτεςΟπως και να εχει το πραγμα ομως ,εκεινο που θα θα πρεπει να κανει ο σωστος πωλητης ειναι να επιστρεψει τα χρηματα πισω ,εφοσον βεβαια αυτο το προβλημα διαπιστωθηκε αμεσως μετα την αγορα και οχι μετα απο μηνες.Και προπαντως να μην εγινε αποκρυψη προβληματος στην πωλησηδικαιολογιες τυπου τα χρηματα τα ξοδεψα ή τον εδωσα πολυ φτηνα , μειωνουν την αξιοπιστια σου σαν πωλητη σε οσα υποστηριζεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.