Jump to content

Ο εφιαλτης της οθονης!

antstiv

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Αυτες τις μερες ετοιμαζω ενα νεο συστηματακι το οποιο θα ειναι κυριως για gaming.

Το προβλημα που βρεθηκα να αντιμετωπιζω αυτη την στιγμη ειναι οτι κολλησα σε ποια οθονη

να του κουμπωσω επανω για να τα κανω σετακι! :wall:

Ψαχνω λοιπον μια οθονη η οποια θα πληρει τουλαχιστον τα βασικα οπως τα εχω φανταστει εγω

-Full hd

-refresh rate 120hz

- 3d

-μεγεθος προτιμωμενο απο 25 εως 27

βασικα ειχα κολλησει στο να βαλω το LED TV-MONITOR 3D LG 27’’ DM2780D-PZ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει 120 hz refresh rate και εαν ηθελα να βαλω 3d vision δεν θα επαιζε τουλαχιστον

απο οσα εχω καταλαβει οσο το εχω ψαξει μεχρι στιγμης.

Το μηχανημα αποτελειται απο τα εξης εαν εχετε καποια παρατηρηση καλοδεχουμενη :T:¨

Case Coolermaster Storm Trooper Black

CPU Intel Core i7-3930K(2011,3.2GHz,12M)

CPU COOLER CORSAIR HYDRO SERIES H100

MB Gigabyte X79-UD5(s2011, X79 ,DDR3)

RAM Corsair Vengeance 16Gb Quad 1600 C9

VGA PCI-X Palit GTX 680 2 GB GDDR5

PSU Corsair TX V2 Series 850W

SSD OCZ 240GB Sata III Vertex 3

HDD WD SATA III 1TB 64MB CAVIAR BLACK

SPEAKERS LOGITECH Z-906 (5.1)

LOGITECH G19 Keyboard

RAZER NAGA Mouse

Αυτα δεν νομιζω να ξεχασα κατι εαν καποιος εχει καποια προταση θα ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενη!:rubik:

Οι οθόνες που υποστηρίζουν 3d είναι οι παρακάτω σύμφωνα με την Nvidia.

Άρα κοιτάς σε αυτές !

Από αυτές η πρώτη που βλέπω πως σου κάνει είναι η :

Asus LCD 3D LED 27'' VG278H Full HD Black με περίπου 640€ κόστος

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26903&cat=10

Η άλλη είναι η Acer HN274H η οποία όμως δεν παίζει στην Ελλάδα

Acer HN274H

[ame]http://www.amazon.com/Acer-HN274H-BMIIID-27-Inch-Monitor/dp/B004YCMEJU[/ame]

post-7477-1416076059,7148_thumb.png

Ευχαριστω που μου απαντησες και μου ξεκαθαρισες το τοπιο γιατι ειχα χασει λιγο την μπαλα!

Πιθανοτατα με αυτα που θελω μονο η Asus LCD 3D LED 27'' VG278H Full HD με καλυπτει!

Ειχα κολλησει με αυτη την lg και μετα με την Samsung T27A750!

Μια ακομη απορια - σκεψη,

Εαν δεν βαζαμε στο παιχνιδι τα γυαλια της nvidia και διαλεγαμε καθαρα οθονη σε ποια απο της 2 θα καταληγαμε?

Σε ποια 27άρα θα πήγαινα με άσχετο το 3D, για ποιότητα ??

Θα κοιτουσα την BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black η οποία φοράει PVA panel και οι κριτικές λένε πως είναι πολύ ποιοτική και καλή χωρίς προβλήματα. Τιμή γύρω στα 370€

MONITOR :: BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black - Visionstudio.gr

Διαφορετικά θα πήγαινα σε φτηνή 27άρα με TN που να είναι και TV, μιας και καλύπτει σχεδόν κάθε καθημερινή χρήση, εκτός 3d .

Κανοντας την γυρα μου ακομα ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτην Philips 273G3DHSB!

Φαινεται αρκετα καλη!

Πιστευω οτι πλεον εχω καταληξει στο να διαλεξω αναμεσα απο Samsung S27A750D η LG D2770P

Samsung T27A550 27" η LG DM2780D κ την τελευταια Philips 273G3DHSB!

Εψαχνα και για ips panel αλλα ακομα ειναι αρκετα ψηλα σε τιμη!

Η οθονη να εξηγησω θα ειναι για gaming κυριως online και για να κουμπωσει πανω το nova για οταν

δεν παιζουμε!

• 3 weeks later...

Βασικα στις 27΄΄ρες δεν ξερω πως παιζει η 1920χ1080 αν και οταν την βαζω στο δικο μου μονιτορ φαινεται χαλια αλλα μαλλον φταιει που δεν ειναι η προτινομενη αναλυση .Δες λιγο για τις yamakasi 27αρες στο ebay που πανε καπου στα 300 ευρω με τα μεταφορικα για να εχεις 2560χ1440 .Επισης αν ψαξεις λιγο υπαρχουν yamakasi που με την καρτα που εχεις πανε 120hz σε αυτην την αναλυση και βεβαια γινεται σφαγη για ποιος θα πρωτοπαρει...Βλεπεις s-ips με 2560χ1440 και 120hz δεν ειναι και λιγο.

Βεβαια δεν εχει 3d αλλα δεν νομιζω να βαλεις πανω απο 3-4 συνολικα οσο θα λειτουργησεις το συστημα.

Διαβασε και αυτο

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/27-s-ips-2560x1440-me-300-eyrw-107040.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.