Jump to content

Tera Open Beta ftw

nucleus

Recommended Posts

Εχω φτασει lvl22 με slayer και πηγα και στο 1ο instance.Καλο ειναι αλλα κατανταει λιγο βαρετο .Φοβερα γραφικα παντως για mmo.

Επισης σε pvp server οπου και να πας παραμονευουν να σε φανε αλλοι παιχτες και κατανταει σπαστικο

Εχω φτασει lvl22 με slayer και πηγα και στο 1ο instance.Καλο ειναι αλλα κατανταει λιγο βαρετο .Φοβερα γραφικα παντως για mmo.

Τα "ωραία" ξεκινάνε κάπου στα lvls 22-26 ανάλογα το class.

Π.χ. ο Slayer παίρνει από skills:

lvl22 - Distant Blade - Strike at a target nearby up to three times with a magic extension of your sword.

lvl24 - Leaping Strike - Pounce on your foe and smash downward. If the target had been knocked down, you do massive bonus damage.

lvl26 - Stunning Backhand - Batter your foes with the flat of your sword, briefly stunning them.

Distant Blade: Αν και το dmg δεν είναι μεγάλο, το range και το casting speed μετράν πολύ.

Leaping Strike: Αυτό αν ο άλλος είναι πεσμένος κόβει φέτες!

Stunning Backhard: Μικρό αλλά καλό stun. Βοηθάει πολύ και στα bosses, κόβεις επιθέσεις.

Μετά, στο 30 παίρνεις το Fury Strike (Lash out with your sword; the lower your health,

the greater the damage.) το οποίο είναι τρομερό skill και γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον

το gameplay. =)

Τα παραπάνω σε συνδιασμό με το ότι από το lvl 26 και μετά μπορείς να κουμπώνεις GLYPHS,

να μπαίνεις στο Sinestral Manor (2o Instance) που είναι πιο πορωτικό από το 20άρη (SB) και

έπειτα να αρχίσεις να ρίχνεις τα πρώτα σου χρυσά, μόνο καλύτερο κάνουν το game και αυτή

η "βαρεμάρα" των πρώτων 20κάτι lvls φεύγει. ^^

Επισης σε pvp server οπου και να πας παραμονευουν να σε φανε αλλοι παιχτες και κατανταει σπαστικο

Σ' όλα τα beta γινόταν ΚΟΛΑΣΗ από PKers. Στο release δεμπαίζει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Οι πιο πολλοί θα γίνουν γατάκια μιας και το αρνητικό κάρμα θέλει αρκετή ώρα να το κάψεις. Άλλο

που θα 'ναι όλοι απασχολημένοι με lvling/farming. Στην τελική άμα σπαστείς τόσο με το PK, τώρα

που βάλαν και Dungeon Finder, απλά μπαίνεις σε ένα πάρτυ στα μπαμ, χώνεσαι στο Instance και

xpάρεις/farmάρεις ανενόχλητος.

Tera και οχι guild wars 2?

Μια ζωή τα δυτικά mmo μου κάθονταν

στο λαιμό. Άμα είχε ασιατικό art style

ίσως και να 'μπαινα στο δίλλημα. Τώρα

ψόφος. Tera μέχρι να βγει Blade & Soul.

Άμα βγει δε ξέρω άμα θα αντέξω να μην

το παίξω γιατί το ΚΟΥΚΟΥ που με έκανε

το εν λόγω game δεν μου το 'χει κάνει

άλλο κανένα. Πάντως, παραδέχομαι πως

το Guild Wars 2 μ' άρεσε πολύ. Όπως και

το Diablo ]|[. Όπως και το Rift, όπως και

το SWTOR, όπως και το Bounty Hounds,

όπως και το Dragona...ατελείωτη λίστα.

fffuuu.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.