nucleus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 Ο τίτλος τα λέει όλα News - TERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Φαίνεται καλό! Εάν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω Κανείς που να το έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Πριν καμια βδομαδα ειχε παλι beta και απο χθες νομιζω παλι .Εμενα μου αρεσει πολυ απλα 13 ευρω ταριφα ειναι πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Είναι open beta ανοιχτη σε όλους.Τα προηγούμενα weekend ηταν closed έπρεπε να είχες key για να παίξεις ή preorder νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 Πω εχω λιώσει απο χτες στις 10 το βράδυ που ξεκίνησε,σύντομα και video..Επιστροφή στο λιώσιμο!! [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 το κατεβαζω να δω τι λεει μιας και ο σερβερ της Blizz για το diablo 3 ειναι down Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 23, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 24, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Εχω φτασει lvl22 με slayer και πηγα και στο 1ο instance.Καλο ειναι αλλα κατανταει λιγο βαρετο .Φοβερα γραφικα παντως για mmo.Επισης σε pvp server οπου και να πας παραμονευουν να σε φανε αλλοι παιχτες και κατανταει σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 24, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Καλο παιχνιδακι, αν δεν εχεις παιξει WoW και αν εισαι κατω απο 14 χρονων... (Νο offense σε οσους αρεσε κ δεν ανηκουν στις ανωθεν κατηγοριες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 24, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Εχω φτασει lvl22 με slayer και πηγα και στο 1ο instance.Καλο ειναι αλλα κατανταει λιγο βαρετο .Φοβερα γραφικα παντως για mmo.Τα "ωραία" ξεκινάνε κάπου στα lvls 22-26 ανάλογα το class.Π.χ. ο Slayer παίρνει από skills: lvl22 - Distant Blade - Strike at a target nearby up to three times with a magic extension of your sword.lvl24 - Leaping Strike - Pounce on your foe and smash downward. If the target had been knocked down, you do massive bonus damage.lvl26 - Stunning Backhand - Batter your foes with the flat of your sword, briefly stunning them.Distant Blade: Αν και το dmg δεν είναι μεγάλο, το range και το casting speed μετράν πολύ.Leaping Strike: Αυτό αν ο άλλος είναι πεσμένος κόβει φέτες!Stunning Backhard: Μικρό αλλά καλό stun. Βοηθάει πολύ και στα bosses, κόβεις επιθέσεις.Μετά, στο 30 παίρνεις το Fury Strike (Lash out with your sword; the lower your health, the greater the damage.) το οποίο είναι τρομερό skill και γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέροντο gameplay. =)Τα παραπάνω σε συνδιασμό με το ότι από το lvl 26 και μετά μπορείς να κουμπώνεις GLYPHS,να μπαίνεις στο Sinestral Manor (2o Instance) που είναι πιο πορωτικό από το 20άρη (SB) καιέπειτα να αρχίσεις να ρίχνεις τα πρώτα σου χρυσά, μόνο καλύτερο κάνουν το game και αυτήη "βαρεμάρα" των πρώτων 20κάτι lvls φεύγει. ^^Επισης σε pvp server οπου και να πας παραμονευουν να σε φανε αλλοι παιχτες και κατανταει σπαστικοΣ' όλα τα beta γινόταν ΚΟΛΑΣΗ από PKers. Στο release δεμπαίζει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.Οι πιο πολλοί θα γίνουν γατάκια μιας και το αρνητικό κάρμα θέλει αρκετή ώρα να το κάψεις. Άλλοπου θα 'ναι όλοι απασχολημένοι με lvling/farming. Στην τελική άμα σπαστείς τόσο με το PK, τώραπου βάλαν και Dungeon Finder, απλά μπαίνεις σε ένα πάρτυ στα μπαμ, χώνεσαι στο Instance καιxpάρεις/farmάρεις ανενόχλητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 NO MORE BETA[ HEADSTART ►TOMORROW ][ame=http://www.youtube.com/watch?v=pQ_uNpgyyL4][Fan Trailer] TERA - This is war - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 26, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Tera και οχι guild wars 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Tera και οχι guild wars 2? Μια ζωή τα δυτικά mmo μου κάθονταν στο λαιμό. Άμα είχε ασιατικό art style ίσως και να 'μπαινα στο δίλλημα. Τώρα ψόφος. Tera μέχρι να βγει Blade & Soul. Άμα βγει δε ξέρω άμα θα αντέξω να μην το παίξω γιατί το ΚΟΥΚΟΥ που με έκανε το εν λόγω game δεν μου το 'χει κάνει άλλο κανένα. Πάντως, παραδέχομαι πως το Guild Wars 2 μ' άρεσε πολύ. Όπως και το Diablo ]|[. Όπως και το Rift, όπως και το SWTOR, όπως και το Bounty Hounds, όπως και το Dragona...ατελείωτη λίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 To preorder or not to preorder Tera?Δεν εχω και pc ακομα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 26, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 καλο ηταν να περασει η ωρα.Εγινε unistall και παμε για αλλα.Κανα diablo iiι . Ταριφα 13 ευρω ποτε πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 26, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 ... Ταριφα 13 ευρω ποτε πια! To Aion ειχε 12,99 ταριφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.