Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Ας ξεκολλησουμε επιτελους απο αυτο το crc...

Οσο ειμαστε ζωολογικος κηπος ειναι χρησιμοι οι ουρακοταγκοι, πως να το κανουμε???

Τι συζηταμε παλι?

Δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι ξερουνε και οι ιδιοι (περιθωριοποιημενα παιδαρελια 20-35 που δεν εχουνε τιποτα καλυτερο να κανουνε απο το να ασχολουνται με την ΧΑ ως κομματοσκυλα) τι κανουνε και πως να χειριστουνε την οποιαδηποτε κατασταση...

Ο Τσιπρας φανταζει γκουρου της πολιτικης μπροστα τους...

Προτασεις λεω κι εγω (και ο μικρος Αλεξης και η μικρη Αλεκα και ο μικρος Καιαδας)... ενα σωρο... δεν εχω ομως καμμια ιδεα εβρισκωμενος "εντος του χορου" πως να τις εφαρμοσω

Η φωνη τους της αντίρρησης και της φαινομενικης (τουλαχιστον) αγαπης για το συμφερον της ψαροκωσταινας ειναι χρησιμη ειδικα στην παρουσα φαση.

Ειρηνη μεταξυ των λαων, και ο χριστιανισμος το λεει αλλα η εκκλησια το καπηλευεται.

Δεν ειναι να στηριζεσαι σε οποιον θελει ειρηνη. Ειμαστε σε κατασταση πολεμου.

Αλλα δεν εχει βγει κανεις να το πει. Απο παντου ακους δημοσιογραφικα παραμυθια.

Μεχρι και σε πολεμικες διαμαχες να ειχε εμπλακει η χωρα τετοια πτωση δεν θα ειχαμε.

Αλλα ειναι ασοβαροι και τωρα που μας "πολιορκουν" εμεις τους βαζουμε μεσα στη βουλη.

Μπραβο στους "απολιτιστους" που καθοντουσαν ενω ορκιζοντουσαν οι βαρβαροι.

Εγω που δεν ειμαι ορθόδοξος αλλα εχω ελληνικη ιθαγένεια να κατσω ή να φυγω; Οι έλληνες που ειναι στην Γερμανια και εγιναν καθολικοι/βουδιστες παραμένουν Έλληνες ή οταν επιστρέψουν στην Ελλάδα με την Χ.Α. στην εξουσια θα τους απαγορευθει η είσοδος;

Μιχαλολιακος mode : Οχι ενταξει, μπορουν να ερχονται αν θελουν:hehe:

Και αν θες κατι πιο σοβαρο, τοτε ρωτα με αν θα ζουμε μεχρι να βγει κυβερνηση η ΧΑ ;)

Μιχαλολιακος mode : Οχι ενταξει, μπορουν να ερχονται αν θελουν:hehe:

Και αν θες κατι πιο σοβαρο, τοτε ρωτα με αν θα ζουμε μεχρι να βγει κυβερνηση η ΧΑ ;)

Εγω να μεινω ή να φυγω;

Edit σοβαρα ρωταω.

Γιατί δικό τους είναι το αμπελοχώραφο και θα τους ρωτήσουμε;

Μα ειναι τραγικο το ερωτημα. Δεν ειναι σοβαρο ωστε να ασχοληθεις.

Μα πιο πανω χαρακτηρισες "βαρβαρους" τρεις μουσουλμάνους με ελληνικη υπηκοοτητα. Δεν διαφέρω πολυ απο αυτους εκτος απο το οτι εχω ελληνικη ιθαγένεια.

Εισαι σκλαβος υπο το ισλαμ; Αν ναι τοτε να ρωτησεις. Εφοσον ομως εισαι Ελληνας

για ποιο λογο ρωτας; Ο οποιοσδηποτε μπορει να ειναι στην Ελλαδα εφοσον ειναι νομιμος.

Συνταγμα εχουμε.

Μα πιο πανω χαρακτηρισες "βαρβαρους" τρεις μουσουλμάνους με ελληνικη υπηκοοτητα. Δεν διαφέρω πολυ απο αυτους εκτος απο το οτι εχω ελληνικη ιθαγένεια.

Διαφέρεις απλώς στο ότι αυτοί έχουν πατέρα τούρκο, ενώ εσύ προπροπάππου. :hehe::hehe:

Σκεψου το ως εξης... εχει ενα σχεδιο παραπανω απο σας αφου και οι 2 σας λετε "ΟΧΙ" στο μνημονιο :p

Αυτος δεσμευει καταθεσεις, οι αλλοι κλεινουνε τα συνορα και νομιζουν οτι θα τους αφησουν να βγαλουν πετρελαιο απο το Αιγαιο... Οσο κι αν φαινεται τραγικο, η δικη του προταση ειναι πιο ρεαλιστικη...

Ας αφησουμε τα αστεια ρε παιδια... ο οποιοσδηποτε παει να κανει κατι εναντια στα μεγαλα συμφεροντα την επομενη μερα εχει πεσει το αεροπλανο που τον μεταφερει, εχει σκασει βομβα στο αμαξι του ή εχουν φερει την δημοκρατια στην χωρα του οι αμερικανοι, οπως τοσοι αλλοι πριν απο αυτον...

Ενας Κολοκοτρωνης ή ενας Καιαδας πλεον δεν αρκει σε καμμια χωρα για να φερει την ανοιξη.

Χρειαζονται 10εκ για να παει μπροστα ο τοπος...

Μονο με κοινη γραμμη γινεται κατι.

εμεις θα φαγωθουμε για το ΧΑ-ΚΚΕ, Γαυρος-βαζελος, ΠΑΟΚ-Αρης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ενω στην πραγματικοτητα ξερουμε ολοι οτι για ολα φταιει ο Συριζα...

Εισαι σκλαβος υπο το ισλαμ; Αν ναι τοτε να ρωτησεις. Εφοσον ομως εισαι Ελληνας

για ποιο λογο ρωτας; Ο οποιοσδηποτε μπορει να ειναι στην Ελλαδα εφοσον ειναι νομιμος.

Συνταγμα εχουμε.

Σκλαβος υπο το Ισλαμ; Δεν το καταλαβα να σου πω την αλήθεια. Καντο πιο λιανα.

Και επισης αμα ειμαι νομιμος μπορω να εχω διαφορετικη θρησκεια απο την Ορθοδοξη ή πρεπει να αλλαξω;

Σκλαβος υπο το Ισλαμ; Δεν το καταλαβα να σου πω την αλήθεια. Καντο πιο λιανα.

Και επισης αμα ειμαι νομιμος μπορω να εχω διαφορετικη θρησκεια απο την Ορθοδοξη ή πρεπει να αλλαξω;

Κανε ενα mention τον τσακωνα να σου πει.:daisy:

Κανε ενα mention τον τσακωνα να σου πει.:daisy:

Ασε τον Τσακωνα, εγω ρωτάω εσενα τον υποστηρικτη της Χ.Α.

Υποστηρικτης του συνταγματος. Μπορεις να το διαβασεις, μη με ρωτας ομως

για κατι που επρεπε να εχεις ηδη κανει εφοσον σε αφορα το θεμα, ειναι προσωπικο σου.

Υποστηρικτης του συνταγματος. Μπορεις να το διαβασεις, μη με ρωτας ομως

για κατι που επρεπε να εχεις ηδη κανει εφοσον σε αφορα το θεμα, ειναι προσωπικο σου.

Την γνωμη σου ζητησα οχι τί λεει το Συνταγμα. Την αποψη σου. Forum ειναι εδω για ανταλλαγη αποψεων και ιδεων, αλλιως θα απαντουσαμε ολοι με παραθέσεις και links

Αρα ποια ειναι η προσωπικη σου άποψη στην ερώτηση: Αν καποιος ειναι νομιμα στην Ελλάδα μπορει να ειναι "βαρβαρος"/μουσουλμανος/βουδιστης/κοκ;

Γιατί δεν τον ρωτάς καλύτερα τί θα έπρεπε να κάνουν/με με τον Καιάδα και όλα τα παιδιά που τους εξιτάρει ο Σατανάς;

Καλα hydra υποτιθεται ακους και μεταλ. Δεν ειναι επισημοι σατανιστες οσοι ακουνε μπλακ, ελεος.

Για την προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι ολοι εχουν θεση, τι δουλεια εχει και μπλεκεις ναρτα

το επισημο θρησκευμα του κρατους με τις προσωπικες πεοιθησεις πιστευω κτλπ ενος ατομου;

Νομιμος Ελληνας και μετα βλεπουμε. Αν μεγαλωνουν με σωστη παιδεια τα ατομα,θα μπορουν να διαλεγουν μονα τους τη σωστη και τη λαθος θρησκεια κτλπ.

Τη βαρβαροτητα προσωπικα δε τη βαζω σε εισαγωγικα.

Καλα hydra υποτιθεται ακους και μεταλ

Ναι, ξέρω και black metal χωρίς σατανιστικούς ήχους. Δε γίνεται να έχεις τόσο μεγάλη έφεση και να γράφεις εκατοντάδες τραγούδια για το σατανά, χωρίς να σου αρέσει και λίγο. Τί θα πει επίσημος; Σάμπως έχουμε επίσημο σατανισμό στη χώρα; :hehe:

Anyway, peace.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.