Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply
Εκει που το πατε, υπαρχει σχετικη συζητηση στο "κομμουνισμος ,πειτε τα ολα εδω" ,κολλαει καλυτερα κει,εδω το θρεντ ειναι εκλογες 2012 ...

εγω ενα ποστακι εκανα στην παραλογα ισοπεδωτικη αποψη οτι ο φασιμος και ο κομμουνισμος ειναι τα ιδια...στα δεκαδες αλλα ποστ που εγιναν εδω και στο Ελλαδα default....φυσικα και θα το ληξω δεν θα κατσω να αποδειξω το οτι η κοτα κανει αυγα...δεν ειμαι και φαν του κομμουνισμου το 2012 εχομεν οχι 1900...και δεν θα ηθελα να φτασουμε και στο σημειο να ειμαι ...χωρις πιο σύγχρονη εναλλακτική υποτιθεται οτι παμε μπρος (βεβαια ποτε δεν πηγαίναμε πραγματικα μπρος αλλα τελοσπαντων)

απλα επειδη πολυ ακουγεται οτι οι εθνικιστες ειναι φασιστες,

να μαθευτει γενικως και αοριστως οτι ο κομμουνισμος δεν ειναι αναρχισμος οπως

πολλοι νομιζουνε. Αυτα γενικα.

ναι αυτο νομιζα και εγω μεχρι τωρα

....στο πολυ γενικα ...:hehe:

[MENTION=3150]sofix[/MENTION]

Αυτό που αναρρωτιέσαι, το "αν ειναι αλήθεια" μου θυμίζει το ανέκδοτο με το παγκάκι και την φρεσκια μπογιά. "Πες σε καποιον οτι ο ουρανος εχει 1500 αστερια και θα σε πιστέψει, πες του οτι το παγκακι ειναι φρεσκοβαμμενο και θα παει να το ακουμπήσει".

Εδω εχουν βγεί στη δημοσιότητα τα πρακτικά, και δεν προκύπτει κανένα non-paper Καμμένου. Αντι της πραγματικής είδησης, η οποία ειναι προφανώς οτι τα ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, κοιτάτε το αντίθετο "μηπως ειναι αληθεια". Ανυπόγραφο έγγραφο, σταλμένο απο οπου να 'ναι, με ημερομηνίες οτι να 'ναι και κοιτάμε "μηπως ειναι αλήθεια". Χωνέψτε το, ο Καμμένος δεν κωλοτουμπίζει.

Είναι πλεον προφανές οτι του ρίχνουν λάσπη για να τον αποδυναμώσουν, γιατι πλεον τον φοβούνται. Τώρα ειναι που θα πρέπει να αρχίσουμε να τον παίρνουμε στα σοβαρά τον Καμμένο. Εχω γινει γραφικός πλεον να το λέω, ειναι ο μονος που φοράει παντελόνια και τα τιμαει.

Μπείτε στο twitter του και δείτε απαντήσεις οπως τις δίνει, και οχι ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

https://twitter.com/#!/PanosKammenos

Εδώ ειμαι και εδώ είστε. Η ιστορία θα τους κρίνει ολους, μαζί και αυτόν.

η αληθεια είναι οτι γυρίζοντας βραδυ απο δουλειά,ειχα χασει αρκετα επεισόδια και βλέποντας 2-3 site αναρωτιόμουν έκανε τοσο χοντρη μαμακια και άνοιξε το λάκκο του ?

τελικα διαβάζοντας τα πρακτικά αποκαταστάθηκε η "κωλοτουμπα"..

λασπη,λασπη κατι θα μείνει στο τελος..οι ανθρωποι εχουν ..phd στο φτυαρι!

.μπας κ εινΑι τεχνητη ολη Αυτη η φασαρια για αυτο το εγερθητι...

Μπάς και οι γάτες κάνουν νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Πάντως να μπουν ένας-ένας οι Ευρωπαίοι στην σειρά να μας κλ_σουν τα @@, γιατί ότι και να γίνει εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλος, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...

Ναι θα έρθει πείνα για λίγο καιρό, αλλά δεν θα τους περάσει... Μόλις το καταλάβει αυτό ο Έλληνας τότε θα τα σαρώσει όλα... Το '40 οι Έλληνες έβγαιναν στους δρόμους τραγουδώντας και έστηναν πανηγύρι που θα πάνε στον πόλεμο με τους γερμαναράδες, δεν θα κοτέψουμε τώρα... Και στο τέλος θα πρέπει να την πληρώσουν και όλοι οι προδότες... Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τί-πο-τα... ;)

nap-bitch-pleeease-thumb.jpg

ο κόσμος τα έλυσε τα προβλήματά του (για την ώρα)

Diablo-3-Banner.jpg

Επίσης υπάρχει το ηχητικό

^^

αμ γιατί νόμιζες βγάλανε το D3 15 Μαιού; για να (μην) κοιμηθούν οι έλληνες ψηφοφόροι παίζοντας και σκοτώνοντας ξανά και ξανά τον Diablo.

άσχετα με τα παραπάνω θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαγράψει ΑΜΕΣΑ τον Γλέζο και να πάει στο ΚΚΕ..γιατί λέει βλακείες...(πέραν εκείνου του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ προς το κράτος=ΔΗΜΕΥΣΗ για όσους έχουν 20Κ εισόδημα και πάνω, που και έκανε μάγκα ποιον???? τον Άδωνι...τελοσπάντων...)

Μ. Γλέζος: "Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ" - Capital.gr

επίσης η γνώμη μου για τον Γλέζο δεν είναι η καλύτερη καθώς εκμεταλλέυτηκε τον φίλο του για να ασχοληθεί με την πολιτική...

Σεβασμό στον Απόστολο Σάντα

Διαβασα 3 ριζοσπαστες και φωτιστηκα ,καταλαβα δηλαδη οτι λουμπενοποιησα την ιδεολογικη μυ προσεγγιση αναμιγνυοντας την ετεροχρονισμενη ταξικη αντιπαλοτητα με την μετΑπολιτευτικη καπιταλιστικη αντιλαικη προπαγανδα του

Ισχυριζεται Η χρυση αυγη οτι είχε την καλή διάθεση με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία ενός στη βουλη να γίνει. Όμως το κκε ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας και να παιζει μονο αυτο το αγωνιστικο κομμα...Έτσι λοιπόν πως τα πηγε στις εκλογες;

- Ναι, ναι, ναι. Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε τέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να μπουμε εμεις στην βουλη αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε οτι αυτό εμεις δεν καν... θέλαμε, αυτοί είπανε, όχι λεει εγερθητι. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. Προεδρος της δημοκρατιας για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνουν παλι οι εκλογες

-Δέν έπρεπε να υποχωρίσετε και οι δύο, δεδομένο οτι δεν σας επιτρέπουν τα ποσοστα,υπήρχε η κριση,όλα αυτά.

-Όχι δεν πειράζει, εμάς δεν μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κανει θα ξορίσει εεε αυτή η παπαρηγα

-Έτσι λοιπόν το κκε στην αρχή ήθελε, αλλα απο την πρώτη ?.

-Ναί, ναί, α μπράβο. Ύστερα ακους μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοι ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να τους λαθρομετανστες ε και μείς ύστερα είπαμε: Ντάξι θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να ψηφιζετε μονο εμας όποτε το κάνει, το ορίσει το συστημα Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.

Γνήσιος πολιτικός λόγος, γεμάτος επιχειρήματα και απόψεις...

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]

Συγχώρα με, μέχρι τώρα δεν είχε δείξει όντως δείγματα κωλοτούμπας, αλλά ένα στυλ "Κάνω εκείνο, τ' άλλο και δε με νοιάζει τίποτα γιατί εγώ είμαι πατριώτης και με βοηθά η Παναγία" το είχε εξαρχής. Το πρόγραμμά του είναι τρύπιο από παντού (και δε ξέρω και κατά πόσο τους νοιάζει) και το μόνο που ακούμε είναι καταγγελίες για το μνημόνιο.

Σήμερα στον Χατζηνικολάου τα ψιλομασούσε, μία έλεγε δεν είναι δικό μας, μία ότι "μπορεί να είναι δουλειά κάποιου συνεργάτη του κόμματος" κτλ. Απορρώ γιατί εδώ δεν έσπευσε αμέσως να τους διώξει νομικά, κάτι που έκανε μέσα σε λίγες ώρες για άλλα τέτοια παρόμοια που τους απέδωσαν στο παρελθόν. Κάπου είδα ότι το έκανε ήδη, δεν είμαι σίγουρος όμως. Το πρωί δεν είχε κινηθεί νομικά.

Καλές οι βαβούρες και οι φωνές, αλλά βλέποντας ότι με τις επαναληπτικές τα πράγματα δε θα αλλάξουν καθόλου (Ο Τσίπρας δε θα έχει αυτοδυναμία) και θα είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση, αφού τα αποθεματικά φθάνουν εώς τα τέλη Ιουνίου, τους βλέπω όλους για ομαδική... όχι κολοτούμπα... δε ξέρω και 'γω τί!

Γιατί θέλουν και ευρώ χωρίς μνημόνιο, όχι τίποτε άλλο... μεταξύ τους καλά τα λένε, έξω δε βγήκε κανείς ακόμη! :crazy:

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]

Συγχώρα με, μέχρι τώρα δεν είχε δείξει όντως δείγματα κωλοτούμπας, αλλά ένα στυλ "Κάνω εκείνο, τ' άλλο και δε με νοιάζει τίποτα γιατί εγώ είμαι πατριώτης και με βοηθά η Παναγία" το είχε εξαρχής. Το πρόγραμμά του είναι τρύπιο από παντού (και δε ξέρω και κατά πόσο τους νοιάζει) και το μόνο που ακούμε είναι καταγγελίες για το μνημόνιο.

Σήμερα στον Χατζηνικολάου τα ψιλομασούσε, μία έλεγε δεν είναι δικό μας, μία ότι "μπορεί να είναι δουλειά κάποιου συνεργάτη του κόμματος" κτλ. Απορρώ γιατί εδώ δεν έσπευσε αμέσως να τους διώξει νομικά, κάτι που έκανε μέσα σε λίγες ώρες για άλλα τέτοια παρόμοια που τους απέδωσαν στο παρελθόν. Κάπου είδα ότι το έκανε ήδη, δεν είμαι σίγουρος όμως. Το πρωί δεν είχε κινηθεί νομικά.

Καλές οι βαβούρες και οι φωνές, αλλά βλέποντας ότι με τις επαναληπτικές τα πράγματα δε θα αλλάξουν καθόλου (Ο Τσίπρας δε θα έχει αυτοδυναμία) και θα είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση, αφού τα αποθεματικά φθάνουν εώς τα τέλη Ιουνίου, τους βλέπω όλους για ομαδική... όχι κολοτούμπα... δε ξέρω και 'γω τί!

Γιατί θέλουν και ευρώ χωρίς μνημόνιο, όχι τίποτε άλλο... μεταξύ τους καλά τα λένε, έξω δε βγήκε κανείς ακόμη! :crazy:

Καλη πιπιλα τα αποθεματικα μεχρι Ιουνιο. Να δεις που το Ιουνιο θα φτάνουν μεχρι Σεπτέμβριο ;)

Καλη πιπιλα τα αποθεματικα μεχρι Ιουνιο. Να δεις που το Ιουνιο θα φτάνουν μεχρι Σεπτέμβριο ;)

Δε ξέρω, δεν πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο σίγουρα, αλλά και χωρίς τα αποθεματικά (τα οποία μπορεί να αρκούν) , αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει, για όσο θα υπάρχει ακυβερνησία, κάθε οικονομική δραστηριότητα. 96% ή 98% ( ; ) των αναγκών μας καλύπτονται από εισαγωγικά εμπορεύματα.

Προσωπικα οικονομολογος δεν ειμαι ουτε μπορω να παρατηρησω αποθεματικα

και δε ξερω και αυτων οι πηγες τους απο που ειναι, αλλα ο καμμενος ειπε οτι αρκουν

μεχρι τον οκτωβρη και τωρα οτι μετρα ειναι να παρθουν θα ειναι ωστε να μετατεθει

το "στεγνωμα" προς το 2013...

...Έγινε προβοκάτσια, ήθελαν μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση με ολίγη αριστερά και εμείς τους χαλάγαμε τη σούπα». Αυτή την απάντηση έδωσε στον Ν. Χατζηνικολάου ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας όμως για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε το επίμαχο έγγραφο στην εσωτερική αλληλογραφία του κόμματος από κάποιον τρίτο αφού όμως πρώτα εστάλη από σπίτι που βρίσκεται στην Πεντέλη...

αν ειναι ετσι...

δηλαδή ο παλικαράς εθνοσωτήρας είναι μέσα στο κόλπο, απλα οι αλλοι του την στήσανε λιγο και τώρα γαυγιζει...

δεν πείθει κανένας

και πάνω απ το πτώμα της Ελλάδας θα συνεχιζουν να ασελγουν για το ποιος θα πρωτοπαρει καρεκλα

συνηθισμένα φυσιολογικό

Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται κάτι τέτοιο, αρχίζω να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να σχηματισθεί μια κυβέρνηση αξιόπιστη, σίγουρα όχι από τα δύο μεγάλα κόμματα, που θα μας κρατήσει στο Μνημόνιο και αντί να τρώει τα χρήματα από εδώ και από εκεί, όπως τόσους μήνες κάνουν, να τα επενδύσει στην ανάπτυξη και όπου θα μπορούσαν να αποδειχθούν κερδοφόρα.

Αυτό θα γίνει αφού εξομαλυνθεί η λειτουργία των θεσμών, των κρατικών ταμείων κτλ. Αφού γίνει σωστή διαχείριση του φορολογικού και των κρατικών δαπανών. Ε δε νομίζω ότι όλα τα λεφτά που μας δανείζουν αρκούν μόνο για μισθούς και συντάξεις. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Δεν είμαι "μνημονιακός", αλλά νομίζω αντιμνημονιακές προθέσεις θα ήταν πιο επίκαιρες αν είχαμε μεγαλύτερη εθνική αυτάρκεια και λιγότερο έλλειμα. Τώρα, συζητάνε για άρνηση της πολιτικής λιτότητας και παράλληλη παραμονή στο ευρώ. Πραγματικά, είμαστε σε θέση να βάζουμε και τους όρους; Και μην ακούσω τίποτα για γερμανικές αποζημιώσεις και άλλα, αυτά τα χάσαμε με δική μας βλακεία χρόνια πριν.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο μνημόνιο, βγαίνοντας από αυτό δεν θα σωθούμε από τη μία μέρα στην άλλη. Το πρόβλημα είναι οι πολιτικές που εφαρμόζονται και πιέζονται να εφαρμοστούν από την ευρωπαϊκή ένωση.

Η μικρή Ελλαδίτσα αυτή τη στιγμή έχει όλο τον κόσμο στο χέρι της. Μία απόφαση μπορεί να κάνει κυριολεκτικά όλο τον οικονομικό χάρτη ανάκατα. Παρά το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε, βρισκόμαστε επίσης στο σημείο που κυριολεκτικά όλος ο κόσμος περιμένει την κίνηση της χώρας μας. Πρέπει να το δούμε εκβιαστικά αυτό το πράγμα και να πάρουμε πράγματα που χρειαζόμαστε μέσω αυτού. Άνθρωπο με @@ να τα διεκδικήσει δε το βλέπω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.