TifoziF1 Μάϊος 15, 2012 #1781 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 πασοκ + νδ ήταν ναι (τροικα μνημονιο) σε όλα χωρίς να υποχωρήσουν πουθενα. Και κουβέλης δεν το δέχτηκε εν τέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 15, 2012 #1782 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Πάντως να μπουν ένας-ένας οι Ευρωπαίοι στην σειρά να μας κλ_σουν τα @@, γιατί ότι και να γίνει εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλος, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι... Ναι θα έρθει πείνα για λίγο καιρό, αλλά δεν θα τους περάσει... Μόλις το καταλάβει αυτό ο Έλληνας τότε θα τα σαρώσει όλα... Το '40 οι Έλληνες έβγαιναν στους δρόμους τραγουδώντας και έστηναν πανηγύρι που θα πάνε στον πόλεμο με τους γερμαναράδες, δεν θα κοτέψουμε τώρα... Και στο τέλος θα πρέπει να την πληρώσουν και όλοι οι προδότες... Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τί-πο-τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 15, 2012 #1783 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 φασισμος ειναι και ο κομμουνισμος που υποτιθεται αντιπροσωπευει το εργατικο λαικο κινημα μη κζερασω.και τι αντιπροσωπεύει κατά την γνώμη σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 15, 2012 #1784 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 και τι αντιπροσωπεύει κατά την γνώμη σου ?αντιπροσωπευει τις ωραιες εποχες του μαο, του λενιν, την κουβα με ηλεκτρικο ρευμα συγκεκριμενες ωρες και τον τσαβες με 5 ευρωλεπτα το λιτρο βενζινη και δελτιο συσσιτιου για την πλειονοτητα.α και αλληλεγγυη στον κιμ γιονγκ ιλ.http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/97c8a118bdbba339f21181bd7a091098_XL.jpg?t=943912800http://www.mygreek.fm/covers/artist/cover-source/2070/image1300266327.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1785 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 εχει καπηλευτει την εργατικη ταξη το κκε και αρχιζουν και αλλοι σιγα σιγα.Αριστερο-κομμουνιστη κτλπ να μην ειναι στο δημοσιο ενα μελος της οικογενειας δεν εχω γνωρισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 15, 2012 #1786 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Κατι που πηρε το ματι μου να κυκλοφορει στο ιντερνετε παντως ως υπερασπιση της χρυσης Υγης για το εγερθητι, εχει ενα ψηγμα αληθειας...Στα δικαστηρια, οταν μπαινει κι οταν βγαινει η συνθεση του δικαστηριου (οι δικΑστες) , ολο το ακροατηριο σηκωνεται ορθιο.Εχω παει με πολυυυυ κοσμο στο δικαστηριο, μου κΑνει εντυπωση που ποτε δεν παραπονεθηκε κΑι δεν το σχολιασε κανεις (πελατης)...μπας κ εινΑι τεχνητη ολη Αυτη η φασαρια για αυτο το εγερθητι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 15, 2012 #1787 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Κατι που πηρε το ματι μου να κυκλοφορει στο ιντερνετε παντως ως υπερασπιση της χρυσης Υγης για το εγερθητι, εχει ενα ψηγμα αληθειας...Στα δικαστηρια, οταν μπαινει κι οταν βγαινει η συνθεση του δικαστηριου (οι δικΑστες) , ολο το ακροατηριο σηκωνεται ορθιο.Εχω παει με πολυυυυ κοσμο στο δικαστηριο, μου κΑνει εντυπωση που ποτε δεν παραπονεθηκε κΑι δεν το σχολιασε κανεις (πελατης)...μπας κ εινΑι τεχνητη ολη Αυτη η φασαρια για αυτο το εγερθητι... ελπίζω απλά να κάνεις πλάκα ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1788 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 όχι μονο ειναι τεχνητη αλλά και το εγερθητω ή -ο είναι σωστό στα αρχαία, απλα δεν χρησιμοποιειται πλεον. Δεν εχω ομως προσβαση σε πηγη, φιλολογος μου το πε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 15, 2012 #1789 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Πάντως να μπουν ένας-ένας οι Ευρωπαίοι στην σειρά να μας κλ_σουν τα @@, γιατί ότι και να γίνει εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλος, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι... Ναι θα έρθει πείνα για λίγο καιρό, αλλά δεν θα τους περάσει... Μόλις το καταλάβει αυτό ο Έλληνας τότε θα τα σαρώσει όλα... Το '40 οι Έλληνες έβγαιναν στους δρόμους τραγουδώντας και έστηναν πανηγύρι που θα πάνε στον πόλεμο με τους γερμαναράδες, δεν θα κοτέψουμε τώρα... Και στο τέλος θα πρέπει να την πληρώσουν και όλοι οι προδότες... Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τί-πο-τα... Μεσα στο ευρω, εξω απο το Μνημόνιο. Στο σβέρκο των Γερμανών και την (_ο_) της ΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 15, 2012 #1790 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 όχι μονο ειναι τεχνητη αλλά και το εγερθητω ή -ο είναι σωστό στα αρχαία, απλα δεν χρησιμοποιειται πλεον. Δεν εχω ομως προσβαση σε πηγη, φιλολογος μου το πε.οκ, το "εγέρθουτου" τι ειναι ομως ; φασισταριό και ασχετιλα = double fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1791 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 αυριο εχει εκλογες στα ιδρυματα...και επειδη ειμαι προφητης ωρες ωρες, χρυσαυγιτες θα δερνουν κοσμο και μουσατοι τυποι θα διαμαρτυρονται οτι τυποι με αρβυλα με μαχαιριατους εριχναν ξυλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 15, 2012 #1792 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 εχει καπηλευτει την εργατικη ταξη το κκε και αρχιζουν και αλλοι σιγα σιγα.Αριστερο-κομμουνιστη κτλπ να μην ειναι στο δημοσιο ενα μελος της οικογενειας δεν εχω γνωρισει.το τι κανει το κκε στην Ελλαδα και το οτι δεν εχεις γνωρίσει κομμουνιστή με ενα μελος στο δημοσιο κτλκαι το πως χρησιμοποιει η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα τον κομμουνισμο εχει σχεση με την εξίσωση του κομμουνισμού και του φασισμου?Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ επειδή το εχω δει αρκετες φορές γραμμενο εδώ σ αυτο το thread το παραπανωεξετάζοντας τις ιστορικες συνθηκες εμφανισης το σκοπό την ιδεολογία το κοινωνικό πολιτικο οικονομικο σύστημα του κομμουνισμού και το τι θετικα και αρνητικα ειχε η ανθρωποτητα τελικά ποιες σχεσεις αναδιαμορφώθηκαν στην ιστορίακαι τις αντιστοιχες (αν υπαρχουν) του φασισμού του μουσολινη και του χιτλερ?βγαζουμε το συμπερασμα ότι φασιμος = κομμουνισμος ?φυσικά και ειναι ρητορικα τα ερωτηματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 15, 2012 #1793 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 βγαζουμε το συμπερασμα ότι φασιμος = κομμουνισμος ?όχι, αλλά η ιστορία έδειξε ότι τελικά μάλλον πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1794 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ επειδή το εχω δει αρκετες φορές γραμμενο εδώ σ αυτο το thread το παραπανωεξετάζοντας τις ιστορικες συνθηκες εμφανισης το σκοπό την ιδεολογία το κοινωνικο πολιτικο οικονομικο σύστημα του κομμουνισμού και τις αντιστοιχες (αν υπαρχουν) του φασισμού του μουσολινη και του χιτλερ?βγαζουμε το συμπερασμα ότι φασιμος = κομμουνισμος ?Πως καταφερες να το πας εκει το θεμα; Και ο κομμουνισμος ειναι ενα ειδος φασισμου. Που το διαφοροποιεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 15, 2012 #1795 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Εκει που το πατε, υπαρχει σχετικη συζητηση στο "κομμουνισμος ,πειτε τα ολα εδω" ,κολλαει καλυτερα κει,εδω το θρεντ ειναι εκλογες 2012 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1796 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Εχεις δικιο τσακωνας, απλα επειδη πολυ ακουγεται οτι οι εθνικιστες ειναι φασιστες,να μαθευτει γενικως και αοριστως οτι ο κομμουνισμος δεν ειναι αναρχισμος οπωςπολλοι νομιζουνε. Αυτα γενικα. Τωρα, η σταη η κοπελια, πηγε να το παιξει ιστοριαστον καμμενο οτι εχει πηγες για ενα nonpaper και σε ζωντανη ομιλια της ειπε ο πανος:εχω το ιντερνετε μπροστα μου και το κοιταω και τοτε αμεσως πηγε αλλου το θεμα....Τραγικος πολεμος προς 2-3 που υπαρχουν και τα λενε οπως ειναι τα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 15, 2012 #1797 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Τι είπαν Παπούλιας Μιχαλολιάκος http://www.presidency.gr/wp-content/uploads/PraktikaSuskepshskosMixaloliakos13.05.2012.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 15, 2012 #1798 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 αυριο εχει εκλογες στα ιδρυματα...και επειδη ειμαι προφητης ωρες ωρες, χρυσαυγιτες θα δερνουν κοσμο και μουσατοι τυποι θα διαμαρτυρονται οτι τυποι με αρβυλα με μαχαιριατους εριχναν ξυλο...έχουμε Χ.Α στο ΤΕΙ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 15, 2012 #1799 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ειναι νιντζα οι της ΧΑ ξεφυτρωνουν απο οπου μπορεις να φανταστεις. Ειναιτοσο προκλητικοι που ριχνουν και φωτοτυπιες πολλες φορες ειμαστε η ΧΑ και σας δειραμε,ωστε να ξερουν ποιος τους χτυπησε και να αναφερουν τα καναλια με τη σειρα τους ποιος εκανε ζημιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 15, 2012 #1800 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Ειναι νιντζα οι της ΧΑ ξεφυτρωνουν απο οπου μπορεις να φανταστεις. Ειναιτοσο προκλητικοι που ριχνουν και φωτοτυπιες πολλες φορες ειμαστε η ΧΑ και σας δειραμε,ωστε να ξερουν ποιος τους χτυπησε και να αναφερουν τα καναλια με τη σειρα τους ποιος εκανε ζημιες.γιατί δεν έχω δει τίποτα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.