Jump to content

Εκλογές 2012

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 4,1k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως να μπουν ένας-ένας οι Ευρωπαίοι στην σειρά να μας κλ_σουν τα @@, γιατί ότι και να γίνει εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλος, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...

Ναι θα έρθει πείνα για λίγο καιρό, αλλά δεν θα τους περάσει... Μόλις το καταλάβει αυτό ο Έλληνας τότε θα τα σαρώσει όλα... Το '40 οι Έλληνες έβγαιναν στους δρόμους τραγουδώντας και έστηναν πανηγύρι που θα πάνε στον πόλεμο με τους γερμαναράδες, δεν θα κοτέψουμε τώρα... Και στο τέλος θα πρέπει να την πληρώσουν και όλοι οι προδότες... Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τί-πο-τα... ;)

φασισμος ειναι και ο κομμουνισμος που υποτιθεται αντιπροσωπευει το εργατικο λαικο κινημα μη κζερασω.

και τι αντιπροσωπεύει κατά την γνώμη σου ?

και τι αντιπροσωπεύει κατά την γνώμη σου ?

αντιπροσωπευει τις ωραιες εποχες του μαο, του λενιν, την κουβα με ηλεκτρικο ρευμα συγκεκριμενες ωρες και τον τσαβες με 5 ευρωλεπτα το λιτρο βενζινη και δελτιο συσσιτιου για την πλειονοτητα.α και αλληλεγγυη στον κιμ γιονγκ ιλ.

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/97c8a118bdbba339f21181bd7a091098_XL.jpg?t=943912800

http://www.mygreek.fm/covers/artist/cover-source/2070/image1300266327.jpg

εχει καπηλευτει την εργατικη ταξη το κκε και αρχιζουν και αλλοι σιγα σιγα.

Αριστερο-κομμουνιστη κτλπ να μην ειναι στο δημοσιο ενα μελος της οικογενειας

δεν εχω γνωρισει.

Κατι που πηρε το ματι μου να κυκλοφορει στο ιντερνετε παντως ως υπερασπιση της χρυσης Υγης για το εγερθητι, εχει ενα ψηγμα αληθειας...

Στα δικαστηρια, οταν μπαινει κι οταν βγαινει η συνθεση του δικαστηριου (οι δικΑστες) , ολο το ακροατηριο σηκωνεται ορθιο.Εχω παει με πολυυυυ κοσμο στο δικαστηριο, μου κΑνει εντυπωση που ποτε δεν παραπονεθηκε κΑι δεν το σχολιασε κανεις (πελατης)...μπας κ εινΑι τεχνητη ολη Αυτη η φασαρια για αυτο το εγερθητι...

Κατι που πηρε το ματι μου να κυκλοφορει στο ιντερνετε παντως ως υπερασπιση της χρυσης Υγης για το εγερθητι, εχει ενα ψηγμα αληθειας...

Στα δικαστηρια, οταν μπαινει κι οταν βγαινει η συνθεση του δικαστηριου (οι δικΑστες) , ολο το ακροατηριο σηκωνεται ορθιο.Εχω παει με πολυυυυ κοσμο στο δικαστηριο, μου κΑνει εντυπωση που ποτε δεν παραπονεθηκε κΑι δεν το σχολιασε κανεις (πελατης)...μπας κ εινΑι τεχνητη ολη Αυτη η φασαρια για αυτο το εγερθητι...

ελπίζω απλά να κάνεις πλάκα ε ; :)

Πάντως να μπουν ένας-ένας οι Ευρωπαίοι στην σειρά να μας κλ_σουν τα @@, γιατί ότι και να γίνει εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλος, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...

Ναι θα έρθει πείνα για λίγο καιρό, αλλά δεν θα τους περάσει... Μόλις το καταλάβει αυτό ο Έλληνας τότε θα τα σαρώσει όλα... Το '40 οι Έλληνες έβγαιναν στους δρόμους τραγουδώντας και έστηναν πανηγύρι που θα πάνε στον πόλεμο με τους γερμαναράδες, δεν θα κοτέψουμε τώρα... Και στο τέλος θα πρέπει να την πληρώσουν και όλοι οι προδότες... Αρκεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τί-πο-τα... ;)

Μεσα στο ευρω, εξω απο το Μνημόνιο. Στο σβέρκο των Γερμανών και την (_ο_) της ΕΕ.

όχι μονο ειναι τεχνητη αλλά και το εγερθητω ή -ο είναι σωστό στα αρχαία,

απλα δεν χρησιμοποιειται πλεον. Δεν εχω ομως προσβαση σε πηγη, φιλολογος μου το πε.

οκ, το "εγέρθουτου" τι ειναι ομως ;

φασισταριό και ασχετιλα = double fail

αυριο εχει εκλογες στα ιδρυματα...και επειδη ειμαι προφητης ωρες ωρες, χρυσαυγιτες θα δερνουν κοσμο και μουσατοι τυποι θα διαμαρτυρονται οτι τυποι με αρβυλα με μαχαιρια

τους εριχναν ξυλο...

εχει καπηλευτει την εργατικη ταξη το κκε και αρχιζουν και αλλοι σιγα σιγα.

Αριστερο-κομμουνιστη κτλπ να μην ειναι στο δημοσιο ενα μελος της οικογενειας

δεν εχω γνωρισει.

το τι κανει το κκε στην Ελλαδα και το οτι δεν εχεις γνωρίσει κομμουνιστή με ενα μελος στο δημοσιο κτλ

και το πως χρησιμοποιει η παπαρηγα και η καθε παπαρηγα τον κομμουνισμο

εχει σχεση με την εξίσωση του κομμουνισμού και του φασισμου?

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ επειδή το εχω δει αρκετες φορές γραμμενο εδώ σ αυτο το thread το παραπανω

εξετάζοντας τις ιστορικες συνθηκες εμφανισης το σκοπό την ιδεολογία το κοινωνικό πολιτικο οικονομικο σύστημα

του κομμουνισμού και το τι θετικα και αρνητικα ειχε η ανθρωποτητα τελικά ποιες σχεσεις αναδιαμορφώθηκαν στην ιστορία

και τις αντιστοιχες (αν υπαρχουν) του φασισμού του μουσολινη και του χιτλερ?

βγαζουμε το συμπερασμα ότι φασιμος = κομμουνισμος ?

φυσικά και ειναι ρητορικα τα ερωτηματα...

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ επειδή το εχω δει αρκετες φορές γραμμενο εδώ σ αυτο το thread το παραπανω

εξετάζοντας τις ιστορικες συνθηκες εμφανισης το σκοπό την ιδεολογία το κοινωνικο πολιτικο οικονομικο σύστημα

του κομμουνισμού

και τις αντιστοιχες (αν υπαρχουν) του φασισμού του μουσολινη και του χιτλερ?

βγαζουμε το συμπερασμα ότι φασιμος = κομμουνισμος ?

Πως καταφερες να το πας εκει το θεμα; Και ο κομμουνισμος ειναι ενα ειδος φασισμου. Που το διαφοροποιεις;

Εχεις δικιο τσακωνας, απλα επειδη πολυ ακουγεται οτι οι εθνικιστες ειναι φασιστες,

να μαθευτει γενικως και αοριστως οτι ο κομμουνισμος δεν ειναι αναρχισμος οπως

πολλοι νομιζουνε. Αυτα γενικα. Τωρα, η σταη η κοπελια, πηγε να το παιξει ιστορια

στον καμμενο οτι εχει πηγες για ενα nonpaper και σε ζωντανη ομιλια της ειπε ο πανος:

εχω το ιντερνετε μπροστα μου και το κοιταω και τοτε αμεσως πηγε αλλου το θεμα....

Τραγικος πολεμος προς 2-3 που υπαρχουν και τα λενε οπως ειναι τα πραγματα...

αυριο εχει εκλογες στα ιδρυματα...και επειδη ειμαι προφητης ωρες ωρες, χρυσαυγιτες θα δερνουν κοσμο και μουσατοι τυποι θα διαμαρτυρονται οτι τυποι με αρβυλα με μαχαιρια

τους εριχναν ξυλο...

έχουμε Χ.Α στο ΤΕΙ ?

Ειναι νιντζα οι της ΧΑ ξεφυτρωνουν απο οπου μπορεις να φανταστεις. Ειναι

τοσο προκλητικοι που ριχνουν και φωτοτυπιες πολλες φορες ειμαστε η ΧΑ και σας δειραμε,

ωστε να ξερουν ποιος τους χτυπησε και να αναφερουν τα καναλια με τη σειρα τους ποιος εκανε ζημιες.

Ειναι νιντζα οι της ΧΑ ξεφυτρωνουν απο οπου μπορεις να φανταστεις. Ειναι

τοσο προκλητικοι που ριχνουν και φωτοτυπιες πολλες φορες ειμαστε η ΧΑ και σας δειραμε,

ωστε να ξερουν ποιος τους χτυπησε και να αναφερουν τα καναλια με τη σειρα τους ποιος εκανε ζημιες.

γιατί δεν έχω δει τίποτα :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.