Tsoureki Μάϊος 10, 2012 #1501 Μάϊος 10, 2012 [MENTION=22691]Tsoureki[/MENTION] [MENTION=4171]deninho[/MENTION]Συγνώμη, (πραγματική ερώτηση, δεν ειρωνεύομαι), αλλά πως προκύπτει ότι ο Cool Alexis είναι αμερικανόθρεφτος? Να ο Τσίπρας, να ο Γιώργος Α. Παπανδρέου - Βικιπαίδεια. Η διαφορές κάνουν μπαμ. Προφανώς και δεν εννοούσα ότι ο Τσίπρας είναι αμερικανοθρεμένος (όχι ότι έχει και τόση σημασία, δεν είναι και κανά παιδί του λαού). Άλλο ήταν το point μου: το αν και με ποιό τρόπο θα σε πολεμούν δεν έχει να κάνει με το αν είσαι αμερικανοαναθρεμένος, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής ή οπαδός του Χίτλερ. Όλοι δέχονται πόλεμο από διάφορα μέτωπα αναλόγως των συμφερόντων. Επομένως θεωρώ αστείο το να ισχυριστεί κανείς ότι οι αμερικανοαναθρεμένοι ΔΕΝ δέχονται πόλεμο και αυτοί. Πιθανότατα έχουν δεχθεί τον περισσότερο (αν μετρήσουμε και την Παπαρήγα σε αυτούς). Επίσης αστείο imo είναι να λες πως όποιος δέχεται πόλεμο τον δέχεται πάντα άδικα ή/και είναι επαναστάτης/χαλάει τη σούπα των άλλων. Αν το πάμε έτσι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα, που πραγματικά μπήκε στη Βούλη χωρίς να ανήκει στο σύστημα χμμ...
Dem Μάϊος 10, 2012 #1503 Μάϊος 10, 2012 Ετσι οπως τον ειδα τον βενιζελο πριν λιγο καρεκλοκενταυροι λεμε σε ολα ναι - μικρος τσιπρας 1-0.Δεν το πηραν με το +50 θα το παρουν με κουβελη.
Myralis Μάϊος 10, 2012 #1504 Μάϊος 10, 2012 Προφανώς και δεν εννοούσα ότι ο Τσίπρας είναι αμερικανοθρεμένος (όχι ότι έχει και τόση σημασία, δεν είναι και κανά παιδί του λαού). ο Deninho νομίζω το εννοούσε (ίσως το είπε και σαρκαστικά, δεν ξέρω) Άλλο ήταν το point μου: το αν και με ποιό τρόπο θα σε πολεμούν δεν έχει να κάνει με το αν είσαι αμερικανοαναθρεμένος, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής ή οπαδός του Χίτλερ. Όλοι δέχονται πόλεμο από διάφορα μέτωπα αναλόγως των συμφερόντων. Επομένως θεωρώ αστείο το να ισχυριστεί κανείς ότι οι αμερικανοαναθρεμένοι ΔΕΝ δέχονται πόλεμο και αυτοί. Πιθανότατα έχουν δεχθεί τον περισσότερο (αν μετρήσουμε και την Παπαρήγα σε αυτούς). Συμφωνώ Επίσης αστείο imo είναι να λες πως όποιος δέχεται πόλεμο τον δέχεται πάντα άδικα ή/και είναι επαναστάτης/χαλάει τη σούπα των άλλων. Αν το πάμε έτσι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα, που πραγματικά μπήκε στη Βούλη χωρίς να ανήκει στο σύστημα χμμ... Συμφωνώ στο περίπου. Με τα τωρινά αποτελέσματα όμως η Τσίπρας ήταν αυτός που τους χάλασε την σούπα πιο άμεσα από το να έμπαινε το ΛΑΟΣ μέσα (με ποσοστά που του έφυγαν για Χ.Α.) Και εξηγώ, 6 μήνες έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πραγματικά θεωρεί κανείς εδώ μέσα ότι δεν θα ξαναείχαμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τώρα αν τους έβγαιναν τα κουκιά? Δεν θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικές οι δηλώσεις των αρχηγών? Ο Σαμαράς θα επέστρεφε την εντολή σε 2 ώρες πάλι? Έστω και 151 να είχαν, κάτι θα έκαναν, επιτρέψτε μου λοιπόν να θεωρώ ότι (καλώς ή κακώς) ο ΣΥΡΙΖΑ που μπήκε εμβόλιμα τους χάλασε την σούπα. Βέβαια, όπως πολλοί λένε αυτό (το ότι δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) μένει να αποδειχθεί αν ήταν καλό ή κακό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα πέσει ΠΟΛΥ, είτε θα ανέβει ΠΟΛΥ
RootX Μάϊος 10, 2012 #1505 Μάϊος 10, 2012 Το θέμα αφορά τις Εκλογές 2012, το 7% των ψηφοφόρων επέλεξε να ψηφίσει Χ.Α. και έκανε χρήση του ίδιου, δημοκρατικού δικαιώματος που έκανε και το υπόλοιπο 93%, τελεία και παύλα.Συζητήστε όσο θέλετε για τα αποτελέσματα, θέσεις κομμάτων κλπ αλλά επιλέξτε τις προτάσεις σας με μεγάλη προσοχή και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.
JaguarOne Μάϊος 10, 2012 #1506 Μάϊος 10, 2012 victor, όταν η χρηματοδότηση των ελληνικών πανεπιστημίων φτάσει αυτών στις αναπτυγμένες χώρες που λες, τότε θα μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε ασφαλέστερα. για την ώρα, τα μισά ιδρύματα της χώρας είναι έτοιμα να βάλουν λουκέτο. Η φάση όποιος έχει τα φράγκα αποκτά καλύτερη εκπαιδεύση δεν σε προβληματίζει;σοβαρά τώρα;μάλιστα, δηλαδή το "τώρα" είναι το επιχείρημα σου? Όταν ήταν παχιές οι αγελάδες τι γινόταν δηλαδή? Ακριβώς τα ίδια χάλια. Και αυτό ισχύει με όλο το υπόλοιπο δημόσιο που υπολειτουργούσε όταν τα έτρωγε αλλά τώρα έχει και την δικαιολογία "παίρνουμε βασικό".
RootX Μάϊος 10, 2012 #1507 Μάϊος 10, 2012 Με δημοκρατικοφασιστικές διαδικασίες θα ξεκινήσω να διαγράφω χαριτωμένες καταχωρήσεις
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1508 Μάϊος 10, 2012 ενημερωτικά...βγήκε ήδη η Alpha Bank και η ΒΝΡ Paribas και κράζουν τους πολιτικούς που δεν φτιάχνουν κυβέρνηση...δείχνουν συγκεκριμένα προς τον Τσίπρα μεριά...εγώ το αφήνω το σχόλιο και απλά θα πωΤυχαίο; Δεν νομίζω...BNP Paribas: Ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει; - Capital.grAlpha Bank: Εκτός ευρώ η Ελλάδα αν καταργηθεί το μνημόνιο - Capital.gr
yanni Μάϊος 10, 2012 #1509 Μάϊος 10, 2012 Το μνημονιο μπορεις να μου πεις ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ????? Το οποιο πετρελαιο και φυσικο αεριο και... βοσκοτοπο εχουμε γιατι θες να το δωσεις??? Εσύ δεν το θέλεις. Το θέλουν αυτοί που σε δανείζουν και στο επιβάλουν διότι ο ΓΑΠ φρόντισε να τους ξεκαθαρίσει ότι είμαστε άχρηστοι, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, κλέφτες, φαταούλες, μαζί τα φάγαμεν. Τώρα για το Αγγλικό δίκαιο το αναφέρει και αυτός και λέει ότι περιλαμβάνει περιουσία μόνο εκτός Ελλάδος. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει, δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, δεν το έχω ξανά ακούσει, ποιο πολύ με ενδιαφέρει ότι δεν έπρεπε ποτέ να πάμε σε Αγγλικό δίκαιο. Διότι δεν ξέρω και τι είναι εκτός Ελλάδας. Κάτω από το Καστελόριζο ίσως; Ότι π.χ. είναι πέραν των 6/12 μιλίων; Εκεί ισχύουν αυτά που γράφεις και αν το εκτός Ελλάδας είναι π.χ. τα πετρέλαια στο Ιόνιο και από μένα μαύρο θα φάει διότι μιλάμε για παραπλάνηση στο σημείο της συνέντευξής του ή απλά επικίνδυνη άγνοια. Το θέμα όμως με το μνημόνιο είναι ότι το υπέγραψαν. Πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο να μην τηρήσεις την υπογραφή σου και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι κάθε κυβέρνηση μπορεί να αναιρεί υπογραφές προηγούμενης. Αν ίσχυε αυτό είμαστε οι μάγκες που θα τους αφήσουν να το κάνουν; Να υποθέσω ότι θα πάει ο Τσίπρας ή ο Καμμένος και θα τους τρίξει τα δόντια και θα πουν "ΟΚ πάρτε όσα λεφτά θέλετε και δεν χρωστάτε τίποτις ή/και σας απαλλάσσουμε και από τις υπογραφές σας"; Χλωμό το βλέπω. Εκεί είναι η πόρτα, αντιος, no money, new drachma, είχες καταθέσεις στην τράπεζα, αλλά τις δάνεισες με το έτσι θέλω στο κράτος για ανάπτυξη, πάρε new ομόλογα σε new drachmas, say hello to the new new drachma διότι κάτι πήγε στραβά με την ανάπτυξη και την ισοτιμία της new drachma. Bye bye καταθέσεις. Και αυτά ίσως να είναι τα λιγότερα. Εχει ενα τεραστιο Χ Το Χ σημαίνει σταυρός προτίμησης;
deninho Μάϊος 10, 2012 #1510 Μάϊος 10, 2012 ο deninho νομίζω το εννοούσε (ίσως το είπε και σαρκαστικά, δεν ξέρω)σαρκαστικά το είπα, γιατί λένε πολύ ότι έχει σπρωχτεί πάρα πολύ απ'όλους (εντός κι εκτός Ελλάδας)
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1511 Μάϊος 10, 2012 ο Deninho νομίζω το εννοούσε (ίσως το είπε και σαρκαστικά, δεν ξέρω)ΣυμφωνώΣυμφωνώ στο περίπου.Με τα τωρινά αποτελέσματα όμως η Τσίπρας ήταν αυτός που τους χάλασε την σούπα πιο άμεσα από το να έμπαινε το ΛΑΟΣ μέσα (με ποσοστά που του έφυγαν για Χ.Α.)Και εξηγώ, 6 μήνες έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πραγματικά θεωρεί κανείς εδώ μέσα ότι δεν θα ξαναείχαμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τώρα αν τους έβγαιναν τα κουκιά? Δεν θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικές οι δηλώσεις των αρχηγών? Ο Σαμαράς θα επέστρεφε την εντολή σε 2 ώρες πάλι?Έστω και 151 να είχαν, κάτι θα έκαναν, επιτρέψτε μου λοιπόν να θεωρώ ότι (καλώς ή κακώς) ο ΣΥΡΙΖΑ που μπήκε εμβόλιμα τους χάλασε την σούπα.Βέβαια, όπως πολλοί λένε αυτό (το ότι δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) μένει να αποδειχθεί αν ήταν καλό ή κακό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε θα πέσει ΠΟΛΥ, είτε θα ανέβει ΠΟΛΥτο μόνο θετικό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ 17% είναι ότι θα χρειαστούν ακόμα 1 τουλάχιστον κόμμα για να κάνουν κυβέρνηση...(έχω δηλώσει ότι θέλω 2-4 κόμματα για κυβέρνηση..απλά να το διορθώσω σε 3-4)και για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να δεχτεί να είναι στην κυβέρνηση...έτσι θα μπορουσε να είχε η Ελλάδα πιο πολύ δύναμη σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη...π.χ. ψηφίζονται νέα αντεργατικά μέτρα...ΣΥΡΙΖΑ λέει παίδες εμείς δεν πρόκειται...αλλάξτε τα...αλλά τι περιμένεις από αυτούς που θέλουν μονομερώς να σταματήσουν το μνημόνιο; (με όσες συνέπειες που έχουμε πολλοί αναφέρει εδώ)Τέλοσπάντων για μένα η ΔΗΜΑΡ κρατάει τα κλειδιά...μου αρέσουν πάρα πολύ οι απόψεις τους και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα κόμματα (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται) μπορούν να κάνουν κυβέρνση που είτε θα κρατήσει 2 χρόνια και μετά εκλογές (αν κάνουν μ@λ@κ..ς) ή θα ολοκληρώσει 4ετία και θα είμαστε καλύτερα (λέμε τώρα, όσο ζούμε ελπίζουμε)... Μακάρι να μπει και ο Καμμένος (αν και full αντιμνημονιακός), αλλά πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του...με νταιλίκι δεν κάνεις πολιτική...imho...
RootX Μάϊος 10, 2012 #1512 Μάϊος 10, 2012 Απο την μια σε καταλαβαινω οτι προσπαθεις να διατηρησεις μια ταξη , αλλα αφηνεις για 50 σελιδες το καθε φασιστοειδες να μας κανει πλυση εγκεφαλου , και εμεις δεν πρεπει να απαντησουμε καν.Δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος , απλα ειναι αυτονοητο πως οταν αφηνεις να ακουγονται ακραιες αποψεις θα ακουστει και ο αντιλογος. Η πλύση εγκεφάλου από φασιστοειδή (όπως λες) είναι σχετική φίλε μου, έχω διακρίνει παρόμοιες προσπάθειες από πάρα πολλές πλευρές Δεν νομίζω να εμπόδισα τον αντίλογο, ξαναδιάβασε την καταχώρησή σου που χρεώθηκε με κάρτα και δες ποιο κομμάτι διέγραψα. Ας επιστρέψουμε στο θέμα παρακαλώ, δεχόμαστε και π.μ. ;-)
SLN Μάϊος 10, 2012 #1513 Μάϊος 10, 2012 Εσύ δεν το θέλεις. Το θέλουν αυτοί που σε δανείζουν και στο επιβάλουν διότι ο ΓΑΠ φρόντισε να τους ξεκαθαρίσει ότι είμαστε άχρηστοι, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, κλέφτες, φαταούλες, μαζί τα φάγαμεν. Τώρα για το Αγγλικό δίκαιο το αναφέρει και αυτός και λέει ότι περιλαμβάνει περιουσία μόνο εκτός Ελλάδος. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει, δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, δεν το έχω ξανά ακούσει, ποιο πολύ με ενδιαφέρει ότι δεν έπρεπε ποτέ να πάμε σε Αγγλικό δίκαιο. Διότι δεν ξέρω και τι είναι εκτός Ελλάδας. Κάτω από το Καστελόριζο ίσως; Ότι π.χ. είναι πέραν των 6/12 μιλίων; Εκεί ισχύουν αυτά που γράφεις και αν το εκτός Ελλάδας είναι π.χ. τα πετρέλαια στο Ιόνιο και από μένα μαύρο θα φάει διότι μιλάμε για παραπλάνηση στο σημείο της συνέντευξής του ή απλά επικίνδυνη άγνοια.Το θέμα όμως με το μνημόνιο είναι ότι το υπέγραψαν. Πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο να μην τηρήσεις την υπογραφή σου και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι κάθε κυβέρνηση μπορεί να αναιρεί υπογραφές προηγούμενης. Αν ίσχυε αυτό είμαστε οι μάγκες που θα τους αφήσουν να το κάνουν; Να υποθέσω ότι θα πάει ο Τσίπρας ή ο Καμμένος και θα τους τρίξει τα δόντια και θα πουν "ΟΚ πάρτε όσα λεφτά θέλετε και δεν χρωστάτε τίποτις ή/και σας απαλλάσσουμε και από τις υπογραφές σας"; Χλωμό το βλέπω. Εκεί είναι η πόρτα, αντιος, no money, new drachma, είχες καταθέσεις στην τράπεζα, αλλά τις δάνεισες με το έτσι θέλω στο κράτος για ανάπτυξη, πάρε new ομόλογα σε new drachmas, say hello to the new new drachma διότι κάτι πήγε στραβά με την ανάπτυξη και την ισοτιμία της new drachma. Bye bye καταθέσεις. Και αυτά ίσως να είναι τα λιγότερα. Το Χ σημαίνει σταυρός προτίμησης; Μπορεις να πιστευεις και να αυτο-τρομοκρατεισαι οσο θελεις με τια απειλες της νεας δραχμης, της εξοδου απο το ευρω (που εγγυαται σταθεροτητα και ευημερια lolwut?!?) και της ιστοριας του μπαμπουλα και της παρθενας Τζουλιας. Εκεινο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να με τρομοκρατησεις ΕΜΕΝΑ να πιστεψω στο μνημονιο... Μπορεις να (δοκιμασεις να) με πεισεις επιχειρηματα αλλα κι αυτο λιγο χλωμο το βρισκω γιατι 1) Γιατι 3 χρονια που το βλεπω να εφαρμοζεται δεν εχω δει προκοπη... ξερω ξερω... μαλλον δεν εφαρμοστηκε σωστα εε? Ε δεν πειραζει οι επομενοι θα ειναι καλυτεροι στην εφαρμογη... 2) Επισης τοσες χωρες που εχουνε δωσει π00λ00ς στους "προθυμους" τραπεζο-σωτηρες δεν εχουν την πορεια που περιγραφεις... 3) Πολυ απλα δεν πιστευω στο οτι ενα ΔΝΤ και μια Ευρωπη ενδιαφερεται να κανει κατι ειλικρινες και τιμιο με σκοπο να σωσει την Ελλαδα. Και εφ'οσον κατι τετοιο δεν υφισταται γιατι "δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα ρε φιλε... επιχειρησεις εχουνε, την τσεπη τους κοιτανε, γιατι να στα δωσουνε εσενα με καλη καρδια" κλπ κλπ για δωσε μου ενα λογο να ακολουθησω τις οδηγιες τους?? Που να μην περιλαμβανει τρομοκρατια "ΚΑΝΤΟ, αλλιως θα..." Τρομολαγνια και αγιος ο Θεος οσο γουσταρετε. Οποιος θελει, πιστευει.
Myralis Μάϊος 10, 2012 #1514 Μάϊος 10, 2012 ενημερωτικά...βγήκε ήδη η Alpha Bank και η ΒΝΡ Paribas και κράζουν τους πολιτικούς που δεν φτιάχνουν κυβέρνηση...δείχνουν συγκεκριμένα προς τον Τσίπρα μεριά...εγώ το αφήνω το σχόλιο και απλά θα πω Τυχαίο; Δεν νομίζω... BNP Paribas: Ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει; - Capital.gr Alpha Bank: Εκτός ευρώ η Ελλάδα αν καταργηθεί το μνημόνιο - Capital.gr Με συγχωρείς, έχεις δηλώσει αν δεν κάνω λάθος ότι είσαι υπέρ του φιλελευθερισμού, ιδιωτικοποιήσεων, απολύσεων Δ.Υ. κτλ Αλήθεια, τι περίμενες να γράψει μία σελίδα με το όνομα "capital.gr" για τον Τσίπρα παρά αρνητικά σχόλια? Όταν οι τράπεζες έχουν απέναντι τους τον Σαμαρά τον Τσίπρα και τον Βενιζέλο, σε ποιον περιμένεις να ρίξουν το φταίξιμο για οτιδήποτε? Στα αγαπημένα τους παιδιά Σαμαρά-Βενιζέλο που τους φέρνουνε έσοδα (βλέπε χάρισμα δισεκατομμυρίων στις τράπεζες, βλέπε κράτος να δανείζεται από τις τράπεζες σε ληστρικά επιτόκια, όταν οι ίδιες δανείζοντε από την ΕΚΤ με 1%) ή στον Τσίπρα που είπε για κρατικοποιήσεις τραπεζών? Στην τελική, δες και εσύ και όλοι οι άλλοι τι έλεγαν και οι τρεις τους πριν τις εκλογές, και τι λένε τώρα σαν minimum για κυβέρνηση συνεργασίας. Μόνο ο Τσίπρας έλεγε πριν και μετά τα ίδια. Αυτό το πράγμα με τα άρθρα με links από site με προφανέστατες επιδιώξεις πρέπει να σταματήσει, έχουμε και την TV να μας τα λένε. Αν είναι έτσι, να αρχίσω να ανεβάζω links από ότι ποιο κομμουνιστικόαριστερό site υπάρχει, indymedia για όποτε θέλω να δώσω στοιχεία βίας από Χ.Α. και κομματικά site όποτε θέλω να σχολιάσω κάποιο γεγονός. ΕΔΙΤ: και για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να δεχτεί να είναι στην κυβέρνηση...έτσι θα μπορουσε να είχε η Ελλάδα πιο πολύ δύναμη σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη...π.χ. ψηφίζονται νέα αντεργατικά μέτρα...ΣΥΡΙΖΑ λέει παίδες εμείς δεν πρόκειται...αλλάξτε τα... αλλά τι περιμένεις από αυτούς που θέλουν μονομερώς να σταματήσουν το μνημόνιο; (με όσες συνέπειες που έχουμε πολλοί αναφέρει εδώ) Τέλοσπάντων για μένα η ΔΗΜΑΡ κρατάει τα κλειδιά...μου αρέσουν πάρα πολύ οι απόψεις τους και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα κόμματα (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται) μπορούν να κάνουν κυβέρνση που είτε θα κρατήσει 2 χρόνια και μετά εκλογές (αν κάνουν μ@λ@κ..ς) ή θα ολοκληρώσει 4ετία και θα είμαστε καλύτερα (λέμε τώρα, όσο ζούμε ελπίζουμε)... Μακάρι να μπει και ο Καμμένος (αν και full αντιμνημονιακός), αλλά πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του...με νταιλίκι δεν κάνεις πολιτική...imho... Κάτσε λίγο ρε άνθρωπε, και κατάλαβε το, ο ΛΑΟΣ έκανε ενα σωρό κολοτούμπες, και βγήκε εκτός Βουλής (πρακτικα δεν υπάρχει Βουλή βέβαια ) ο Σαμαράς έλεγε όχι στο μνημόνιο και μετά το ψήφισε και έχασε έτσι πάνω από 10% στις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε όχι στο μνημόνιο από την αρχή, γιατί να αλλάξει γνώμη και να πει ναι σε μνημονιακή κυβέρνηση? Σώνει και καλά δηλαδή να έχουμε κυβέρνηση ακόμα και όταν δεν βγαίνουν τα κουκιά? Είπε ΟΧΙ στο μνημόνιο, εννοούσε όχι σε οποιαδήποτε μνημονιακή κυβέρνηση, είναι το μόνο λογικό να πει όχι σε πρόταση συγκυβέρνησης με το μνημόνιο σε ισχύ! Λέει όχι δηλαδή και θεωρείται υπαίτιος δεύτερων εκλογών (οπότε και χάνει ψήφους???), ενώ αν έλεγε ναι, θα είχε κάνει κολοτούμπα, θα είχε πει ψέματα σε 1.000.000 ψηφοφόρους και δεν θα ξαναέπαιρνε ξήφο από πουθενά. Όσο για την ΔΗΜΑΡ, δεν ξέρω τι είπε για συγκυβέρνηση με Βενιζέλο.. Ά και κάτι ακόμα, για ΣΥΡΙΖΑ - Ευρώ - Ε.Ε. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ είναι γενικά "Καμιά θυσία για το ευρώ", αυτή ήταν η στάση του και δεν άλλαξε ποτέ. Για την Ε.Ε. , είναι υπέρ της Ε.Ε., όχι της ΕΕ που ξέρουμε, αλλά υπέρ της ΕΕ των λαών κτλ. Ανάθεμα αν θα τα καταφέρει ποτέ. Προσωπικά είμαι κατά αυτής της στάσης.
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1515 Μάϊος 10, 2012 Με συγχωρείς, έχεις δηλώσει αν δεν κάνω λάθος ότι είσαι υπέρ του φιλελευθερισμού, ιδιωτικοποιήσεων, απολύσεων Δ.Υ. κτλδεν κάνεις λάθος...Αλήθεια, τι περίμενες να γράψει μία σελίδα με το όνομα "capital.gr" για τον Τσίπρα παρά αρνητικά σχόλια?Όταν οι τράπεζες έχουν απέναντι τους τον Σαμαρά τον Τσίπρα και τον Βενιζέλο, σε ποιον περιμένεις να ρίξουν το φταίξιμο για οτιδήποτε? Στα αγαπημένα τους παιδιά Σαμαρά-Βενιζέλο που τους φέρνουνε έσοδα (βλέπε χάρισμα δισεκατομμυρίων στις τράπεζες, βλέπε κράτος να δανείζεται από τις τράπεζες σε ληστρικά επιτόκια, όταν οι ίδιες δανείζοντε από την ΕΚΤ με 1%) ή στον Τσίπρα που είπε για κρατικοποιήσεις τραπεζών?όταν βγαίνουν οι βουλευτές του (Γλέζος κλπ) και λένε ότι θα δημεύσουν καταθέσεις των 20000 και πάνω (κάποιοι λένε 100000), όταν δεν ξέρουν γρι από το τραπεζικό σύστημα;τι περιμένεις να κάνουν;Στην τελική, δες και εσύ και όλοι οι άλλοι τι έλεγαν και οι τρεις τους πριν τις εκλογές, και τι λένε τώρα σαν minimum για κυβέρνηση συνεργασίας. Μόνο ο Τσίπρας έλεγε πριν και μετά τα ίδια.Μπορεί ο Τσίπρας να είναι ειλικρινής...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι επικίνδυνος (μη πω τπτ άλλο)Αυτό το πράγμα με τα άρθρα με links από site με προφανέστατες επιδιώξεις πρέπει να σταματήσει, έχουμε και την TV να μας τα λένε. Αν είναι έτσι, να αρχίσω να ανεβάζω links από ότι ποιο κομμουνιστικόαριστερό site υπάρχει, indymedia για όποτε θέλω να δώσω στοιχεία βίας από Χ.Α. και κομματικά site όποτε θέλω να σχολιάσω κάποιο γεγονός.προτίμησε την τηλεόραση εσύ...με ένα μοντάζ και κόβουν ράβουν ότι θέλουν...Αυτά αφορούν ανακοινώσεις των τραπεζών και όχι απλά του capital και τον χαρτογιακάδων τους...Επίσης βλέπω και άλλα διάφορα portals + forums για να σχηματίσω άποψη...Βάλε εσύ αυτά που ανακοινώνουν τα υπόλοιπα site που αναφέρεις, έτσι για να συγκρίνουμε όλοι μας...για αυτό είναι τα forum...(εγώ πάντως με τις κομμουνιστικοαριστερές απόψεις που εσύ λες εναντίον ευρώπης και μονομερούς διαγραφής κλπ γελάω μέχρι δακρύων και μετά κλαίω κανονικότατα γιατί υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστούν...)...Τέλος δεν είδα κάποιον moderator/founder να μου την ρίξει οπότε σου προτρέπω να κάνεις το ίδιο...έχε όμως τα επιχειρήματά σου έτοιμα για τον αντίλογο που θα λάβεις...πάντα φιλικά, το ότι οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες δεν σημαίνει τίποτα (ελπίζω)
yanni Μάϊος 10, 2012 #1516 Μάϊος 10, 2012 Μπορεις να πιστευεις και να αυτο-τρομοκρατεισαι οσο θελεις με τια απειλες της νεας δραχμης, της εξοδου απο το ευρω (που εγγυαται σταθεροτητα και ευημερια lolwut?!?) και της ιστοριας του μπαμπουλα και της παρθενας Τζουλιας.Εκεινο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να με τρομοκρατησεις ΕΜΕΝΑ να πιστεψω στο μνημονιο... Μπορεις να (δοκιμασεις να) με πεισεις επιχειρηματα αλλα κι αυτο λιγο χλωμο το βρισκω γιατι 1) Γιατι 3 χρονια που το βλεπω να εφαρμοζεται δεν εχω δει προκοπη... ξερω ξερω... μαλλον δεν εφαρμοστηκε σωστα εε? Ε δεν πειραζει οι επομενοι θα ειναι καλυτεροι στην εφαρμογη... 2) Επισης τοσες χωρες που εχουνε δωσει π00λ00ς στους "προθυμους" τραπεζο-σωτηρες δεν εχουν την πορεια που περιγραφεις... 3) Πολυ απλα δεν πιστευω στο οτι ενα ΔΝΤ και μια Ευρωπη ενδιαφερεται να κανει κατι ειλικρινες και τιμιο με σκοπο να σωσει την Ελλαδα. Και εφ'οσον κατι τετοιο δεν υφισταται γιατι "δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα ρε φιλε... επιχειρησεις εχουνε, την τσεπη τους κοιτανε, γιατι να στα δωσουνε εσενα με καλη καρδια" κλπ κλπ για δωσε μου ενα λογο να ακολουθησω τις οδηγιες τους?? Που να μην περιλαμβανει τρομοκρατια "ΚΑΝΤΟ, αλλιως θα..." Τρομολαγνια και αγιος ο Θεος οσο γουσταρετε. Οποιος θελει, πιστευει. Μαύρο άσπρο. Που σε τρομοκράτησα ρε συ; Και για πολύ σίγουρο με έχεις περί μνημονίου. Σου είπα ότι μπορεί εκτός μνημονίου να πούμε "Ουπς την κάτσαμεν!" και πρόσεξε δεν λέω ότι δεν την κάτσαμεν τώρα. Αλλά τώρα την κάτσαμεν σε παλούκι περιφράξεως. Πριν πούμε "Ας κάτσουμε ποιο δίπλα διότι δεν αντέχουμε άλλο το παλούκι περιφράξεως" καλό θα ήταν δίπλα να τσεκάρουμε όσο μπορούμε ότι δεν υπάρχει κανένας στύλος της ΔΕΗ. Διότι όπως λες οι Ευρωπαίοι την δουλειά τους κάνουν, το καλό μας δεν νομίζω ότι το πολύ θέλουν, οπότε μια αφορμή θέλουν για να μας ξεσκίσουν γενικότερα. και μάλιστα για κάθε ξέσκισμα που θα μας ρίχνουν οι λαοί τους θα χειροκροτάνε διότι οι Έλληνες αποδείχτηκαν αχάριστοι. Τώρα τουλάχιστον βρίσκεται και κάποιος να παπαγαλίζει περί αλληλεγγύης και υποστήριξης και βοήθειας. Αλλά δυστυχώς, έχουμε μια τάση να χοροπηδάμε από το άσπρο στο μαύρο και το ανάποδο. Τι άλλαξε; Πριν είχαμε δύο τετράγωνα. Ένα μαύρο με όνομα "κυβέρνηση" και ένα άσπρο με όνομα "αξιωματική αντιπολίτευση". Πηδάγαμε από το ένα στο άλλο κάθε εκλογική περίοδο και νιώθαμε ότι κάτι κάναμε. Μας την έφεραν όμως τώρα. Αξιωματική αντιπολίτευση και κυβέρνηση άρχισαν τις αγκαλίτσες και το σεξ και εμείς δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Τώρα τι κάνουμε; Βάφουμε μαύρο και το τετραγωνάκι που λέει αξιωματική αντιπολίτευση, σχεδιάζουμε δίπλα ένα άλλο άσπρο τετραγωνάκι το οποίο βαφτίσαμε ΣΥΡΙΖΑ (κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ΚΚΕ,ΧΑ,Καμένος, ΔΗΜΑΡ κάτι άλλο) και είμαστε πλέον έτοιμοι να συνεχίσουμε να πηδάμε ξανά από τετραγωνάκι σε τετραγωνάκι δαιμονοποιόντας οποιαδήποτε άλλη επιλογή. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;;;
Myralis Μάϊος 10, 2012 #1517 Μάϊος 10, 2012 όταν βγαίνουν οι βουλευτές του (Γλέζος κλπ) και λένε ότι θα δημεύσουν καταθέσεις των 20000 και πάνω (κάποιοι λένε 100000), όταν δεν ξέρουν γρι από το τραπεζικό σύστημα;τι περιμένεις να κάνουν;Δεν το ξέρω αυτό, λινκ?προτίμησε την τηλεόραση εσύ...με ένα μοντάζ και κόβουν ράβουν ότι θέλουν...Αυτά αφορούν ανακοινώσεις των τραπεζών και όχι απλά του capital και τον χαρτογιακάδων τους...Το ίδιο πράγμα λέμε για την TV, παπαγαλάκια στο capital.gr, παπαγαλάκια και στην ΤV, δεν χρειαζόμουν τις ανακοινώσεις των τραπεζών για τον Τσίπρα, για να ξέρω τι λένε οι τράπεζες για τον Τσίπρα. Μπορούσα να μαντέψω.Τέλος δεν είδα κάποιον moderator/founder να μου την ρίξει οπότε σου προτρέπω να κάνεις το ίδιο...έχε όμως τα επιχειρήματά σου έτοιμα για τον αντίλογο που θα λάβεις...πάντα φιλικά, το ότι οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες δεν σημαίνει τίποτα (ελπίζω)Δεν σου απαγόρεψα κάτι, απλά θεωρώ άδικο την έλλειψη αντικειμενικότητας στα λινκς που παρατίθοντε εδώ μέσα.
sotiris Μάϊος 10, 2012 #1518 Μάϊος 10, 2012 Δηλαδη γιατι οτι λεει ο μουσιας δεν εχει καποια αξια?Μην γινεσαι μισανθρωπος, εχετε τοσα κοινα 1) Πιστευετε και οι δυο οτι μονο το κομμα που γουσταρετε/εγκρινετε εδιωξε τους γερμανους απο την Ελλαδα 2) Αναμασατε συνεχεια την λεξη "αγωνας" και τα παραγωγα της 3) Εχετε εφαμιλλες γνωσεις ορθογραφιας ,γραμματικης και συνταξης ( βλεπε δικα σου bold - η παρεα του μουσατου παει να πουλησει αρχαιοελληνικο υφος και δεν ξερει οτι "εγερθητι" ειναι β'ενικο, σημαινει "ΣΗΚΩ", οχι "ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ" , "εγέρθητω" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,τονιζεται στο "η" και ειναι εγερθήτω και ειναι Γ'ΕΝΙΚΟ ,δηλαδη σημαινει "να σηκωθει αυτος) 4) Ειστε και οι δυο απολυτως πεπεισμενοι οτι ειστε ανωτεροι απο τους αλλους. Αυτος ειναι επειδη πιστευει ειναι αρια φυλη, εσυ εισαι πεπεισμενος ,επειδη οσα λεει ο μουσατος δεν εχουν κ καποια αξια, α και υπαρχουν και απειροι ιστορικοι επιστημονες που τα λενε... Μην βιαζεσαι και τοσο να τον ακυρωσεις τον μουσια... Man hasst nur, was man ist (ο καθενας μισει, αυτο που ο ιδιος ειναι) K.Tucholsky Τι έγινε ρε παιδιά? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=F543IxGSgwA]Απαράδεκτοι Τι έγινε ρε παιδιά (Μέρος Α) - YouTube[/ame]
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1519 Μάϊος 10, 2012 Δεν το ξέρω αυτό, λινκ?Το ίδιο πράγμα λέμε για την TV, παπαγαλάκια στο capital.gr, παπαγαλάκια και στην ΤV, δεν χρειαζόμουν τις ανακοινώσεις των τραπεζών για τον Τσίπρα, για να ξέρω τι λένε οι τράπεζες για τον Τσίπρα. Μπορούσα να μαντέψω.Δεν σου απαγόρεψα κάτι, απλά θεωρώ άδικο την έλλειψη αντικειμενικότητας στα λινκς που παρατίθοντε εδώ μέσα.Ιδού... η προβοκάτσια για τις καταθέσεις - CapitalMobile (έχει την συνέντεξη όλη σε κείμενο...την διαβάζεις και κρίνεις..., δεν λέει την λέξη "δημεύσει" αλλά οι αριστερές/κομμουνιστικές κυβερνήσεις αυτό κάνουν...)για μένα η απάντηση "κλειδί" είναι εδώ..Στρατούλης: Το δεύτερο είναι ότι θα φορολογήσουμε τα πλούσια στρώματα και τρίτο είναι ότι θα θέσουμε υπό δημόσιο έλεγχο το τραπεζικό σύστημα ώστε, όπως είπα, να εγγυηθούμε, εκεί το είπα, να εγγυηθούμε καταρχήν τις καταθέσεις των πολιτών και να τις προστατεύσουμε. Με ρώτησαν αν θα τις δεσμεύσετε και είπα σε καμία περίπτωση, αντίθετα είπα θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της χώρας, να δοθούν δάνεια...και θα σου απαντήσω σε τρία μερη...Εγώ έχω εργοδότη με λεφτά ο οποίος με αυτά τα λεφτά με πληρώνει εμένα και τους εργαζόμενούς του...επίσης τα χρησιμοποιεί αυτά τα λεφτά για επενδύσεις...ε λοιπόν εγώ αν ήμουν ο εργοδότης και τα άκουγα αυτά (και γινόντουσαν στο τέλος) θα σηκωνόμουν με τα εκατομύρια μου και θα έφευγα...Όταν θέτεις την τράπεζα υπο δημόσιο έλεγχο σημαίνει ότι τις κρατικοποιείς...Κρατικοποιήσεις δεν μπορεί να κάνει κανείς μα κανείς, αν η τράπεζα δεν είναι σε κίνδυνο για χρεοκοπεία (δες Proton, Dexia και άλλη μία που ανέφερε ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] στην ισπανία)... Αλλιώς ξέρεις τι σημαίνει; Έχω εγώ τα λεφτά μου (που από προσωπική επιλογή έχω εμπιστευτεί κάπου, αλλά και έχω το δικαίωμα βάση κάποιων διεθνών συμβάσεων) κάπου και έρχεται το κράτος και μου λέει "ααα συγγνώμη tavliban, αλλά ξέρεις τα λεφτά σου θα τα διαχειριστούμε εμείς" Ξέρεις τι εννοούν διαχείριση αυτοί; Ότι θα προσλάβουν περισσότερους Δημ. υπαλλήλους που ο επικι... (εχμμ.. ο Τσίπρας εννοώ) έχει πει στο παρελθόν ότι θα κάνει...sorry Mr. Alex...δεν θέλω... (όχι μόνο προσλήψεις αλλά και δάνεια που θα μοιράσει σε αποτυχημένους επιχειρηματίες και άνεργους που θέλουν να χτίσουν σπίτι)Εκεί που λέει αα δεν εννοούσα δέσμευση κλπ...και μετά λέει να δωθούν δάνεια...Sorry εκεί απλά δεν καταλαβαίνει τι λέει ο μάστορας...Δηλαδή να αρχίσουν να μοιράζουν αβέρτα λεφτά αριστερά και δεξιά (χωρίς τον έλεγχο που φωνάζω εδώ μέσα) όπως έκαναν και στο παρελθόν? Με ποια κριτήρια; ότι έχω βύσμα στο ΣΥΡΙΖΑ; έτσι θα μπορέσω να πάρω δάνειο? Άρα δηλαδή πελατειακό κράτος στο ΜΑΧ...Τέλος ο Στρατούλης αναφέρει: "Εμείς λοιπόν θα θωρακίσουμε το τραπεζικό σύστημα και με την θωράκιση του τραπεζικού συστήματος συν την εγγύηση των 100 χιλιάδων ευρώ, θεωρούμε ότι είναι μια διπλή εγγύηση των καταθέσεων των πολιτών."και με τα λεφτά των εργοδοτών τι θα γίνουν, που είναι παραπάνω από 100Κ;; δεν τα έχουν όλοι σε off shore και στην Ελβετία....Με λίγα λόγια αυτά που λέει είναι μαγικά.... Στρατούλης=:magic:Συνεπώς καλώς ή κακός το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει έτσι επειδή θέλει ο μικρός Αλέξης...
narta Μάϊος 10, 2012 #1520 Μάϊος 10, 2012 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] αυτην την στιγμη που μιλάμε, Alpha, Eurobank, Πειραιως ειναι χρεοκοπημενες λογο κουρεματος και συμετοχης τους στο PSI. Η τελευταια, οταν συμετάσχει το κρατος στην επανακαιφαλαιοποιηση της θα ανηκει κατα 96% στο δημοσιο. Απλα οι τραπεζιτες τα λαμογια δεν θελουν να χασουν το μανατζμεντ και κατ' επεκταση μισθους, γνωριμιες και ισχυ που εχουν τωρα στο χρηματοικονομικο συστημα. Αλλο να εισαι ο Κωστόπουλςο, Προεδρος της Alpha Bank και αλλο ο Κωστόπουλος σκετο Τωρα οσον αφορα το μοιρασμα χρηματων, ο Στρατουλης λεει @@ριες με ριγανι. Δεν υπαρχουν χρηματα να μοιρασθουν. Υπάρχουν απατησεις στα λογιστικα κοιτάπια των τραπεζων. Βεβαια εδω τιθονται αλλες συνιστωσες οπως γρηγορος φορολογικος ελεγχος και εισπραξη φορολογικων εσοδων το οποιο προϋποθετει τα φορολογικα δικαστηρια να δουλευουν και οχι να αυνανιζονται. Επισης σε συναρτηση με το παραπανω ειναι η ποινικοποιηση και μαλιστα με βαριες ποινες, του φορολογικου εγκληματος, οπερ μεθερμηνευομενον το φορολογικο εγκλημα να γινει κακουργημα ΧΩΡΙΣ δυνατοτητα αναστολης της αποφασης. Επίσης, απλος και κατανοητος φορολογικος κώδικας χωρις 183.397 διαφορετικες οδηγιες και αναθεωρηση ανα χρονο οχι ανα μηνα οπως γινεται τωρα. Επιπελον ποινικοποιηση του χρηματισμου ΔΥ ιδιως σε θεσεις που υφιστανται σε ΔΟΥ, Τελωνειο, Πολεοδομια και γενικως σε θεσεις που ξερουμε λογο εμπειριας οτι πεφτει χρηματισμος. Η δικια μου ακραια προταση περιλαμβανει, σε περιπτωση καταδικης, στερηση συνταξιοδοτικων ωφεληματων, δημευση της περιουσιας και απαγορευση αναληψης οποιασδηποτε θεσης του δημοσιου τομεα σε συζυγο και τεκνα. Μπορουν να γινουν αλλαγες, με αναιμακτο τροπο αρκει οι κυβερνωντες να αποφασισουν να φτιαξουν ενα οικονομικο και κοινωνικο περιβαλλον σταθερο, αξιοπιστο, που επιβραβευει τον σωστο επιχειρηματια (εκπτωση σε εισφορες αν καποιος δεν καθυστερει την πληρωμη τους) και θα κατακρεουργει το λαμογιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.