mordred Μάϊος 7, 2012 #1221 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Και γιατί σώνει και καλά θα πρέπει πάντα να έχουμε κάποιους (Αλβανούς -Πακιστανούς και ότι θέλει επακολουθήσει)??Γιατί ζεις στον πλανήτη γη μαζί με άλλους λαούς... Όπως υπάρχουν Έλληνες μετανάστες παντού έτσι και στην Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 7, 2012 #1222 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ποιο κόμμα έλαβε μόλις 65 ψήφους; | 24h.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 7, 2012 #1223 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ακόμα και σήμερα (ή χτες, δεν είδα ώρα) κάποιος καλοθελητής εδώ ρώτησε επιθετικά για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο μακεδονικό, αοζ, μετανάστευση κτλ, ε ας διαβάσει τις 40 σελίδες thread εδώ που με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές ή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από την σελίδα του. ΕΛΕΟΣ πια, οι ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά ενώ κανείς δεν έχει απαντήσει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ στις ίδιες ερωτήσεις και σε άλλες τόσες από τα υπόλοιπα κόμματα, και ειδικά μετά τις εκλογές είναι πλέον κουραστικό. Οι ψευτοερωτήσεις αυτές δεν στάθηκαν εμπόδιο για 1.000.000 κόσμο, μάθετε επί τέλους να διαβάζετε και να χρησιμοποιήτε τον θείο γούγλη αντί να κάνετε τόσο αισχρή αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα. Σόρρυ αν σε κούρασα με τις ψευτοερωτήσεις μου (τις οποίες αναρωτήθηκε ο 1.000.000 κόσμος πριν ψηφίσει) Αυτό που διάβασα για την οικονομία στο πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ είναι Μας λένε ότι δεν υπάρχουν πόροι. Λένε ψέματα! Πόροι μπορούν να απελευθερωθούν:Με αναστολή της εξυπηρέτησης του χρέους, διαπραγμάτευση για τη διαγραφή μεγάλου μέρους του και εξυπηρέτηση του υπόλοιπου με ρήτρα ανάπτυξης και απασχόλησης Με επαρκή φορολόγηση του πλούτου, των μεγάλων περιουσιών και εισοδημάτων Με μείωση των εξοπλισμών Με πάταξη της διαφθοράς Αυτά είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας, ώστε να παραχθεί νέος πλούτος. Αυτό θα πει οικονομική μελέτη. Και μετά αρχίζει το ρεσιταλ γενικών παροχών προς κάθε πικραμένο. Καλά τα είπε ο Τσίπρας στην Πάτρα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ μας. Μην προσπαθήσεις να μου πεις για οικονομικά προγράμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ τρώνε άκυρο λόγω πρότερου ανέντιμου βίου. Το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα. Ο Καμμένος μου φάνηκε ότι γλύφει λιγότερα αυτιά. Τον Κουβέλη δεν τον διάβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 7, 2012 #1224 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Πάντως ασχέτως του αν είχε ή όχι σοβαρές οικονομικές προτάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ (κατ' εμέ δεν είχε), τώρα είναι η ώρα να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει σοβαρό κόμμα εξουσίας. Άσχετα με το εάν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση περιμένω από αυτό να παρουσιάσει ένα σοβαρό και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, τόσο στην οικονομία όσο και στα κοινωνικά θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Μάϊος 7, 2012 #1225 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Καλησπερα σε ολους! Δεν ξερω πως να σχολιασω την ολη υποθεση χα, αλλα θελω σιγουρα να πω σε αυτους που την ψηφισαν οτι ανταλαξαν ολους τους vip πολιτικους με ενα "πολιτικο" που απαιτει να σηκωνονται ολοι οταν μπαινει καπου... Επιπλεον θα ηθελα να πω, με δεδομενο οτι το κυριο group που την στηριξε ειναι νεοι, οτι απλα και μονο οτι σκεφτηκαν να ψηφισουν κατι τετοιο δειχνει το ποσο αθλια ειναι η παιδεια μας...Κατα τα αλλα ενω ειλικρινα δεν τον ψηφισα τον Συριζα, ανηκω στο 19% που δεν εχει εκπροσωπο στην βουλη, πραγματικα ελπιζω να τα καταφερει να συνεργαστει με τους υπολοιπους(και αν ειναι δυνατον ακομα και με την ΝΔ). Εγω με το λιγο μου μυαλο βλεπω 1) οτι ο κοσμος ναι αντεδρασε αλλα και ταυτοχρονα εδωσε μια ευκαιρια, που αν παει χαμενη θα επιστρεψει στα "μεγαλα" κομματα2) αν παει καλα μια συνεργασια της αριστερας και μια κυβερνηση αριστερας(εστω και βραχυβια) θα οδηγησει σε αναδιοργανωση-αλλαγη και τους υπολοιπους χωρους.3) θα ηθελα να συνεργαστει ακομα και με την ΝΔ γιατι φοβαμαι οτι ασχετα με το ποσο ομορφη μπορει να ακουγεται μια σκεψη οπως το "μεσα στην ευρωπη, οχι στο μνημονιο" ειναι λιγο ουτοπικη και μια τετοια στρατιγικη μπορει να γινει πολυ μα παρα πολυ επικινδυνη για την Ελλαδα(πχ αν και λογικη σαν προταση η μειωση των εξοπλισμων, δεν ειναι εφικτη γιατι σε μια γειτονια που εχεις καποιον που στρατιγικα θελει να γινει αυτοκρατορια ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει και σιγουρα δεν θες να δειξεις οτι κοβεις απο την ασφαλεια).Ας ελπισουμε για το καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 7, 2012 #1226 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ο βιασμός αυτός που λες έγινε περισσότερο αισθητός στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αν δεις τον χάρτη όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Η πράσινη Κρήτη σε πείραξε; ρε παιδια το Αγιον Ορος τι χρωμα ειναι τι ψηφισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάϊος 7, 2012 #1227 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 εγώ 2 πράγματα παρατήρησα..πρώτον ότι πολλοί, ανεξαρτήτως αν ψήφισαν ΧΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,Συριζα, λένε ότι το αντίστοιχο πρόγραμμα είναι και το καλύτερο-έυκολα εφαρμόσιμο και εφικτό, και πάντα εντελώς αντικειμενικά....Επίσης, τρομερός πόλεμος κατά του Σύριζα από "Δεξιά" και "Αριστερά"..Πασοκ,κκε κλπ μπας και πάρουν καμία ψήφο, ΧΑ κλπ για να πάρουν τους πιο δεξιούς..τι να πω..μου αρέσει που πολύ τον έβγαλαν ήδη άχρηστο τον Τσίπρα και "λαοπλάνο,επικίνδυνο,λαικιστή"..Δεν λέω ότι ο Τσίπρας θα είναι ο τέλειος ή ότι θα κάνει ότι είπε προεκλεγικά.. αλλά ΔΕΝ μπορείτε να τον κρίνετε πριν καν αρχήσει την "δουλειά" του! Ελεος δηλαδή! Τόσο πολύ πονά που σας πήρε ψήφους? Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1228 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ρε γ@μώτο κάθε φορά που ακούω μέλος της ΧΑ να κατηγορεί/βρίζει δημοσιογράφο αδυνατώ/δυσκολεύομαι να διαφωνήσω.ΤΟ ΒΗΜΑ - Σε στάση προσοχής θέλει τον Τύπο η Χρυσή Αυγή - κοινωνίαΚαι βέβαια το Βήμα μπορεί να έχει ένα δίκιο για τις ύβρεις του άλλου, αλλά κουβέντα για το αν η είδηση που μετέδωσε είναι αληθής ή ψευδής. Προφανώς στην δημοκρατία, που επικαλείται το Βήμα, ο τύπος έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει ότι του κατέβει για τον οποιονδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 7, 2012 #1229 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Γιατί ζεις στον πλανήτη γη μαζί με άλλους λαούς... Όπως υπάρχουν Έλληνες μετανάστες παντού έτσι και στην Ελλάδα...Μήπως ξέρεις να μου πείς τον αριθμό των παράνομα εισερχομένων σε άλλη χώρα Ελλήνων?Οι νόμιμοι μετανάστες δεν προκαλούν κατα κανόνα προβλήματα στην χώρα υποδοχής και όσο το οτι ζω στον πλανήτη γή δεν νομίζω οτι ειναι δικαιολογία για να υποδεχόμαστε καραβιές λαθρομεταναστών,εξ' άλλου νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου να δέχομαι ή οχι κάποιον στον χώρο που μου ανήκει(με την ευρεία έννοια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Μάϊος 7, 2012 #1230 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μήπως ξέρεις να μου πείς τον αριθμό των παράνομα εισερχομένων σε άλλη χώρα Ελλήνων?Οι νόμιμοι μετανάστες δεν προκαλούν κατα κανόνα προβλήματα στην χώρα υποδοχής και όσο το οτι ζω στον πλανήτη γή δεν νομίζω οτι ειναι δικαιολογία για να υποδεχόμαστε καραβιές λαθρομεταναστών,εξ' άλλου νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου να δέχομαι ή οχι κάποιον στον χώρο που μου ανήκει(με την ευρεία έννοια)Βασικα κοιτα το σωστο ειναι να εχεις ενα ελεγχο γυρω απο το ποσους μεταναστες θα δεχθεις σαν χωρα. Σιγουρα ομως οποιαδηποτε λυση αυτοδικιας(κατι τετοιο κανει η χα) δεν ειναι λυση γιατι απλα ειναι ενα τερας που σιγουρα καποια στιγμη θα γυρισει και θα σε δαγκωσει(δεν πιστευω να θεωρεις οτι τελικα ειναι χαρουμενοι οι Γερμανοι με την επιλογη του χιτλερ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 #1231 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ψήφισε στα 111 του χρόνια - NEWS247Κλασσικός παππούς. Είναι μία χαρά από θέμα υγείας, αλλά έχει ένα μικρό πόνο στο πόδι, που δεν είναι τίποτα (άσχετα αν κουτσαίνει κανονικά και έχει μπαστούνι. Επίσης όπως φάνηκε, δεν ακούει στο 1 μέτρο)Αν του δώσεις λίγο θάρρος θα αρχίσει τις ιστορίες.(Ας μην σχολιάσουμε το δικαίωμα του για ψήφο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 7, 2012 #1232 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 12,21% των κατοίκων στο χωριό μου και το διπλανό (κοινό εκλογικό κέντρο) ψήφισαν χρυσή αυγή. 100% των κατοίκων σε αυτά τα δύο χωριά έχουν Πακιστανούς για να κάνουν δουλειές στα χωράφια, και είχαν Αλβανούς στις οικοδομές τους.Σορρυ που αναφερομαι σε χθεσινοβραδινο post αλλα ο deninho με εβαλε σε σκεψεις. Στο χωριο της μανας μου(Ηλεια) πριν τη κριση οι αλλοδαποι εργατες ηταν πολλοι.Υστερα απο επικοινωνια εμαθα -οπως περιμενα- οτι 37 απο τους περιπου 400 εγγεγραμμενους , ψηφισαν ΧΑ. Ξερω οτι δεν ειναι ολοι αγροτες με περιουσια και εισοδημα κι οτι μερικοι δουλευαν ως εργατεςσε χωραφια αλλων περα απο τα δικα τους ή και αποκλειστικα. Ξερω επισης οτι εξεφραζαν τη δυσαρεσκεια τους για την προτιμηση σε Αλβανους, Βουλγαρους, Ρουμανουςκαι προσφατως Πακιστανους. Ακομα, απ' οτι μου εχουν πει, οι Ελληνες της περιοχης δουλευαν με καλο μεροκαματο και με μετρια αποδοση σε σχεση με τους ξενους. Μη φανταστειτε μεγαλοτσιφλικαδεςαφεντικα παντως.Τωρα που οι ξενοι εργατες εχουν λιγοστεψει, οι ντοπιοι ειναι μονοδρομος για να προλαβεις τη συγκομιδη. Προφανες ποιοι βρηκαν απηχηση στις ατακες των χρυσαυγιτων.Αυτα ειναι γνωστα βεβαια και συνηθισμενα αλλα τωρα τα βλεπω με νουμερα και "στατιστικες" σε μερος που γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 7, 2012 #1233 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Προσωπικά περισσότερο με ενοχλεί το 19+14 που ψήφισαν τους "ληστές". Το 7% της ΧΑ ήταν φυσικό επακόλουθο, το 19+14, μ@κυνση εγκεφάλου. Έγραψε και ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] στο Fb, ότι μπήκαν 22 πίθηκοι στη βουλή. Ξέχασε να γράψει για τα 2εκ που πήγαν να ψηφίσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...Οι φετινές εκλογές με έκαναν να οριστικοποιήσω ένα πράγμα.Δεν ελπίζω τίποτα,Δεν φοβάμαι τίποταΕίμαι Μ@Λ@Κ@Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 7, 2012 #1234 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μήπως ξέρεις να μου πείς τον αριθμό των παράνομα εισερχομένων σε άλλη χώρα Ελλήνων?Οι νόμιμοι μετανάστες δεν προκαλούν κατα κανόνα προβλήματα στην χώρα υποδοχής και όσο το οτι ζω στον πλανήτη γή δεν νομίζω οτι ειναι δικαιολογία για να υποδεχόμαστε καραβιές λαθρομεταναστών,εξ' άλλου νομίζω οτι είναι δικαίωμά μου να δέχομαι ή οχι κάποιον στον χώρο που μου ανήκει(με την ευρεία έννοια) Πολύ καλή απάντηση , δύστυχος έχουν χιλιοειπωθεί μέσα στο φορά και στο ιντερνερντ πολλάκις αυτα που έγραψες με παρόμοιο τρόπο ίσως . Αν αυριο μεθαύριο αυτη η ερώτηση επαναληφθεί μην παραξενευτείς είναι μια καραμέλα με ανεξίτηλη γεύση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1235 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Σόρρυ αν σε κούρασα με τις ψευτοερωτήσεις μου (τις οποίες αναρωτήθηκε ο 1.000.000 κόσμος πριν ψηφίσει)Αυτό που διάβασα για την οικονομία στο πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ είναι Μας λένε ότι δεν υπάρχουν πόροι. Λένε ψέματα! Πόροι μπορούν να απελευθερωθούν: Με αναστολή της εξυπηρέτησης του χρέους, διαπραγμάτευση για τη διαγραφή μεγάλου μέρους του και εξυπηρέτηση του υπόλοιπου με ρήτρα ανάπτυξης και απασχόλησης Με επαρκή φορολόγηση του πλούτου, των μεγάλων περιουσιών και εισοδημάτων Με μείωση των εξοπλισμών Με πάταξη της διαφθοράς Αυτά είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας, ώστε να παραχθεί νέος πλούτος. Αυτό θα πει οικονομική μελέτη. Και μετά αρχίζει το ρεσιταλ γενικών παροχών προς κάθε πικραμένο. Καλά τα είπε ο Τσίπρας στην Πάτρα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ μας. Μην προσπαθήσεις να μου πεις για οικονομικά προγράμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ τρώνε άκυρο λόγω πρότερου ανέντιμου βίου. Το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα. Ο Καμμένος μου φάνηκε ότι γλύφει λιγότερα αυτιά. Τον Κουβέλη δεν τον διάβασα. ????? Αναφερόμουν σε αυτό το ποστ σου, έχασα λίγο το πως πήγες στα οικονομικά Παρακάτω στο πρόγραμμα γίνεται και πιο συγκεκριμένο στα οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως κάτι, και αυτό είναι μια πραγματική ερώτηση σε όλους σας και παρακαλώ απαντήστε (και δεν το λέω με κακό σκοπό ή για να σας την πω, αλλά για να συνεχιστεί κάποιος εκλογό-διάλογος εδώ). Εφόσον κανείς από εσάς δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (εκτός από 4 φαντάσματα), και όλοι θέλετε κάποια αλλαγή, τι ακριβώς περιμένατε (δηλαδή σκεφτόσασταν στα πλαίσια του εφικτού/πραγματικού) και τι ακριβώς θέλατε (στα πλαίσια του φανταστικού, ιδανικό μη-πραγματικό σενάριο) με την ψήφο σας μετά από αυτές τις εκλογές? Γιατί στα πλαίσια του πραγματικού, η λογική λέει, ότι χωρίς άλλη εκλογική διαδικασία, είτε θα είχαμε κυβέρνηση ΝΔ την επόμενη μέρα είτε συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά από 2-3 μέρες. Το πρώτο σενάριο υποθέτω ότι δεν το θέλατε, γιατί αν το θέλατε θα ψηφίζατε ΝΔ, όμως δεν ψηφίσατε ΝΔ, οπότε και φευγει το πιθανότερο σενάριο. Το δευτερο σενάριο σημαίνει ότι θα θέλατε την .. κατάσταση που είχαμε πριν 1 μήνα, δηλαδή Οριακή Κυβέρνηση από τα 2 κόμματα που μας έφεραν ως εδώ. Δεδομένου όμως ότι πάλι κανείς από εσάς δεν ψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να θέλατε συγκυβέρνηση αυτών των δύο. (αν θέλατε συγκυβέρνηση των δύο είναι απόλυτα λογικό να ψηφίζατε κάτι από τα δύο). Από δημοσκοπήσεις φαινόταν ότι η ακυβερνησία (τουλάχιστον την επόμενη μέρα των εκλογών) ήταν πιθανή. Άρα το να φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα, ήταν και πιθανό ενδεχόμενο και το ενισχύσατε όλοι σας με την μη ψήφο σας σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, άρα και το να αρχήσουν οι διερευνητικές εντολές ήταν πιθανό. Τώρα να εξετάσουμε λίγο τα σενάρια που προκύπτουν από το παραπάνω. Οι διερευνητικές πάνε στα 3 πρώτα κόμματα, η ΝΔ θα ήταν σίγουρα το ένα από αυτά (πολύ δύσκολα θα έχανε την πρωτιά, αλλά και να την έχανε θα ήταν ή δευτερο ή τρίτο), τα άλλα που μπορεί να ήταν, πρακτικά ήταν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, και λιγότερο πιθανά ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ΧΑ. Αν το ΠΑΣΟΚ είχε πάει καλά, θα είμασταν στο δευτερο σενάριο που είπα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μαζί), αν προσπαθήσουμε να βρούμε άλλο κόμμα (μόνο ένα όμως) για συγκυβέρνηση ΝΔ-με αυτό το κόμμα, τότε με βάση τις δηλώσεις τους το μοναδικό (και πολύ μικρό γιατι δεν βγαίναν οι αριθμοί) ενδεχόμενο θα ήταν η ΔΗΜΑΡ ή το ΛΑΟΣ (αφού όλα τα άλλα κόμματα είχαν πει οτι δεν συνεργάζοντε με ΝΔ, και η ΔΗΣΥ δεν έμπαινε στην Βουλή σε καμία δημοσκόπηση.) άρα ΝΔ+ΔΗΜΑΡ ΝΔ+ΛΑΟΣ Και πάλι όμως, ΝΔ + ΛΑΟΣ δύσκολα θα είχανε τον απαιτούμενο αριθμό (βασικά, εφόσον το ΛΑΟΣ ήταν στις δημοσκοπήσεις με το ένα πόδι εκτός Βουλής) ακόμα και να έμπαινε θα είχε πολύ λίγους βουλευτές για να ξεπεράσει τους 150, άρα δεν μπορώ να το θεωρήσω πιθανό σενάριο. Το σενάριο κυβέρνησης ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, ήταν δύσκολο να προβλεφθεί αφού η ΔΗΜΑΡ δεν έλεγε ΝΑΙ 100% ή ΟΧΙ 100% σε περίπτωση συνεργασίας, οπότε οι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ θα ήθελα να μας πούνε τι θα περιμένανε από αυτλη την συνεργασία (αν δεν περιμεναν κάτι, γιατί να την ψηφίσουν? Για να κάθεται στην αντιπολίτευση και να αντιπολιτευεται μόνο?) Τα επόμενα σενάρια, είναι σενάρια με 3 κόμματα στην κυβέρνηση, γίνοντε πολύπλοκα και δεν έχω όρεξη να τα καταγράψω, αλλά εκτός ότι είναι δύσκολα σενάρια θα ήταν πολύ δύσκολα να κρατηθούν για πολύ καιρό, και θα ξαναγινόντουσαν εκλογές σύντομα. Που θέλω να καταλήξω? Όλοι θέλαμε να κάνουμε κάτι, να καταφέρουμε κάτι με την ψήφο μας (εκτός αν είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα, η ψήφος δεν αλλάζει τίποτα κτλ, σε αυτή την περίπτωση δεν έχω απάντηση άμεση, αν πιστευατε κάτι τέτοιο απλά πείτε το), μόλις απέδειξα με την λογική ότι με την ψήφο του καθενός, το αποτέλεσμα θα έιχε σαν συνέπεια, κάποιας μορφής δυσκίνητης κυβέρνησης και λίγο αργότερα εκλογές, ή ακυβερνησίας και ξανά εκλογές. Τώρα που αυτά τα σενάρια επιβεβαιόνοντε, γιατί γκρινοιάζετε? Αν δεν θέλατε αυτά τα σενάρια θα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν το κάνατε όμως (μπράβο σας φυσικά) Για λίγο καιρό τώρα, γιατί να μην είμαστε χαρούμενοι αντί να καθόμαστε να μαλώνουμε ? Θέλω να γράψω και κάποια άλλα σχόλια, αλλά σαν μετεκλογικά σχόλια νομίζω δεν χωράνε εδώ, θα τα βάλω στο "Χρεωκοπία Ελλάδας" για να συνεχιστεί εκεί κάποια διαφορετική κουβέντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2012 #1236 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 παιδες, αποριούλα και σορρυ αν εχει απαντηθει ξανα. Αν ούτε ο Τσίπρας αύριο δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, τότε τι γίνεται ; Το μπαλάκι κατά σειρά σε όλα τα κόμματα ή από κάποιο σημειο και μετά προκηρυσσονται και πάλι εκλογές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1237 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 παιδες, αποριούλα και σορρυ αν εχει απαντηθει ξανα. Αν ούτε ο Τσίπρας αύριο δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, τότε τι γίνεται ; Το μπαλάκι κατά σειρά σε όλα τα κόμματα ή από κάποιο σημειο και μετά προκηρυσσονται και πάλι εκλογές ;Το μπαλάκι στο ΠΑΣΟΚ σαν τρίτο κόμμα, αλλά δεν πάει πιο κάτω.Μετά τους μαζευει όλους ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και του λέει "Παιδάκια, μου έχετε σπάσει τα νευρα, θέλετε να παίξετε όλοι μαζί (με κάποιον τρόπο, δεν το θυμάμαι καλά) ή όχι??" Αν πούνε όχι, τότε εκλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2012 #1238 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Και (υποθετικά μιλώντας) υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σχηματιστεί κυβέρνηση με πρωθυπουργό το Βενιζέλο ; :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1239 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Και (υποθετικά μιλώντας) υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σχηματιστεί κυβέρνηση με πρωθυπουργό το Βενιζέλο ; :SΔεν ξέρω / δεν απαντώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1240 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Τώρα που αυτά τα σενάρια επιβεβαιόνοντε, γιατί γκρινοιάζετε? Αν δεν θέλατε αυτά τα σενάρια θα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεν το κάνατε όμως (μπράβο σας φυσικά)Δεδομένου ότι είσαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και άρα πλέον μιλάς με μια κάποια άνεση και σιγουριά, για να πάρεις μια κάποια απάντηση στο ερώτημά σου κάνε την εξής αλλαγή στο εκλογικό αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ 6%, ΔΗΜΑΡ 16%. Μετά προσπάθησε να απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου το ερώτημα που θέτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.