Hydra Μάϊος 7, 2012 #1201 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πώς ο Τσίπρας θα στηρίξει και θα διεκδικήσει την άποψη να βγούμε απ' το μνημόνιο, αλλά παραμείνουμε Ευρώπη. Πριν υπήρχε η ασφάλεια, τώρα σαν δεύτερο κόμμα αλλάζουν τα δεδομένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1202 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Το θέμα είναι ότι ο Σαμαράς ψήφισε και δεσμευεται από το μνημόνιο, πως λοιπόν να συνεργαστούν? Ο Σαμαράς δεσμεύτηκε ως αυτοδύναμος ή δεσμεύτηκε και γενικότερα σε περίπτωση συνεργασίας με άλλο κόμμα; :whistling Ο Σαμαράς δεσμεύεται από την υπογραφή του σε μια κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό π.χ. Τσίπρα; Το ξέρω ότι ρωτάω μακακίες μεγάλες, αλλά είναι λίγο παράξενη η φάση στην οποία βρισκόμαστε. Σε έναν βαθμό είναι ευκαιρία να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ. Υ.Γ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση μια επιστολή του Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους η οποία θα παίξει έντονα σε κάθε εφημερίδα/ραδιόφωνο/τηλεόραση του στυλ "Δεν μπορώ να τηρήσω την δέσμευσή μου μετά την ετυμηγορία αυτή του Ελληνικού λαού" και μια μετριοπαθή απάντηση των Ευρωπαίων που θα προωθηθεί ως νίκη Σαμαρά και δείγμα ότι έλαβε το μήνυμα. Ή του Βενιζέλου αν δεν θεωρείται ακόμα ξεγραμμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1203 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Με δικά μου ατομικά κριτήρια.Τα οποία προφανώς δεν τα θέτεις υπό συζήτηση, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1204 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Τα οποία προφανώς δεν τα θέτεις υπό συζήτηση, ε;Μετά θα συζητήσουμε με τι κριτήρια διάλεξα ομάδα, με τι κριτήρια επιλέγω ρούχα ή με τι κριτήρια επιμένω σε AMD πλατφόρμα; Ειλικρινά τι νόημα έχει να επιμένεις; Θέλεις να με βγάλεις λάθος; Έχω κάνει δεκάδες λάθος posts μέσα στο forum. Ψάξε και βρες τα αν θέλεις να βγεις δικαιωμένος που με χαρακτήρισες λασπολόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 7, 2012 #1205 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή! | TreloKouneli.grlol Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1206 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Επιμένω γιατί θέλω να καταλάβω γιατί ενώ δεν θες να σχολιάζουν τα κριτήρια επιλογής σου, εσύ σχολιάζεις των άλλων και μετά τους ειρωνεύεσαι και από πάνω. Αν σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός μου ως λασπολόγου επειδή τα κριτήρια που χρησιμοποίησες για να χαρακτηρίσεις ένα πολιτικό σχηματισμό ήταν θυμικά και όχι πολιτικά, τότε να τον πάρω πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1207 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή! | TreloKouneli.grlolΠρώτο ΘΕΜΑ online : Ο Μιχαλολιάκος θα επιλέξει τους βουλευτές και όχι οι "σταυροί" - Εκλογές 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1208 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Είναι γνωστό πως πολύ πριν τις εκλογές είχε αποφασιστεί όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και να λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Σύνδεσμο. Να δείτε ποιανού κόμματος τη πρακτική μου θυμίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1209 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Επιμένω γιατί θέλω να καταλάβω γιατί ενώ δεν θες να σχολιάζουν τα κριτήρια επιλογής σου, εσύ σχολιάζεις των άλλων και μετά τους ειρωνεύεσαι και από πάνω. Αν σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός μου ως λασπολόγου επειδή τα κριτήρια που χρησιμοποίησες για να χαρακτηρίσεις ένα πολιτικό σχηματισμό ήταν θυμικά και όχι πολιτικά, τότε να τον πάρω πίσω.Επιμένεις δηλαδή. Με περνάς από δίκη για να δούμε αν όντως είμαι λασπολόγος ή όχι. Μάλιστα. Και δεν σχολίασα ούτε ειρωνεύτηκα κάποιον τυχαία, αντέδρασα σε αυτόν που επέλεξε να με χαρακτηρίσει ως λασπολόγο επειδή ίσως τον ενοχλούσουν τα σχόλιά μου. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά σου να ερμηνεύεις (λανθασμένα) τα κριτήριά μου και δικαίωμά μου να μην σου δώσω λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1210 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Που να το φανταστώ...; Ντρέπομαι μόνο και μόνο που κάνω το comparison, αλλά είναι αστείο.. ο ΓΑΠ είναι ο .. Anakin Skywalker.. Εδώ βλέπουμε τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=44imxQQA1c8]Anakin goes POD-RACING.wmv - YouTube[/ame] Εδώ βλέπουμε τον ΓΑΠ λίγο πριν τις εκλογές του 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HZXcWV0S7fo]Star Wars Episode 1 space battle scene (edited) - YouTube[/ame] Eδώ βλέπουμε τις πρώτες διαβουλευσεις με το ΔΝΤ, τις εξαγγελίες του ΓΑΠ από το Καστελόριζο, και τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_xP3fI7yn5s](HD 1080p) Anakin Skywalker vs. Obi-Wan Kenobi - YouTube[/ame] Μακράν από τις αγαπημένες μου σκηνές btw Εδώ την ψήφιση του πρώτου μνημονίου [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8kpHK4YIwY4]Obi - Wan Kenobi Vs Darth Vader HD - YouTube[/ame] Εδώ τις πρώτες παραιτήσεις / διωγμούς Βουλευτών [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4TZPcHDwOIo]Death Star Destruction - YouTube[/ame] Εδώ την ψήφιση όλων των αντιλαικών μέτρων που ακολούθησαν [ame=http://www.youtube.com/watch?v=h6sj89xgnl4]Star Wars - Luke I am your father - YouTube[/ame] Εδώ βλέπουμε τις διαδηλώσεις/πορείες, και το κίνημα των πλατειών [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3A_uOaA3e_0]Star Wars: Yoda's Training and Wisdom - YouTube[/ame] Εδώ βλέπουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής, την αντίδραση του κόσμου, την παραίτηση Παπανδρέου και την επιλογή Παπαδήμου [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wRY5dl_oxvo]Luke vs Vader Star Wars Episode VI Return of the Jedi - YouTube[/ame] Εδώ βλέπουμε το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους 5 μήνες, με κορύφωση τις χθεσινές εκλογές [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wjchy0-zHbg]Star Wars: Episode VI OST - Funeral Pyre For A Jedi - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 7, 2012 #1211 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Σοβαρά τώρα, μερικοί πιστεύετε ακόμα πως με την οποιαδήποτε ψήφο σας ( ας υποθέσουμε ένα τρελλό σενάριο πως βγαίνει με αυτοδυναμία οποιοδήποτε κόμμα θέλατε εσείς, ή ότι μπορούσατε να αναγκάσετε να συγκυβερνήσουνε 1-2-3 οποιαδήποτε κόμματα της επιλογής σας ) ότι θα άλλαζε κάτι ?Ναι το εξης : η ανακατανομη της πιτας μεσα σε ενα καπιταλιστικο συστημα , γιατι υπαρχουν καπιταλιστικες χωρες με δυνατη μεσαια ταξη και εργατικο κινημα , και χωρες - μπανανια οπως εχει γινει η δικη μας.Για Ριζικες αλλαγες συστηματος θα ηταν αφελης καποιος να το πιστευει βεβαια.Παντως δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια του κοσμου θελει τετοιες ριζικες αλλαγες , γιατι δεν ειναι τυχαιο οτι εχει κατι αρχισει να γινεται , κυριως λογως οικονομικης καταστασης και οχι καποιας αλλης κοινωνικης ζυμωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1212 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Επιμένεις δηλαδή. Με περνάς από δίκη για να δούμε αν όντως είμαι λασπολόγος ή όχι. Μάλιστα. Και δεν σχολίασα ούτε ειρωνεύτηκα κάποιον τυχαία, αντέδρασα σε αυτόν που επέλεξε να με χαρακτηρίσει ως λασπολόγο επειδή ίσως τον ενοχλούσουν τα σχόλιά μου. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά σου να ερμηνεύεις (λανθασμένα) τα κριτήριά μου και δικαίωμά μου να μην σου δώσω λογαριασμό.Θεωρώ πως ξέρεις πως δουλεύει ο διάλογος, οπότε το "δικαίωμά μου να μη δώσω λογαριασμό" είναι άτοπο. Συζήτηση κάνουμε κανείς δεν κατηγορείται για τίποτα. Δεν θέλω να σου επιβάλλω την άποψή μου ούτε θέλω να μου επιβάλεις τη δικιά σου, αλλά δε γίνεται όταν σε ρωτάω "γιατί" εσύ να μου απαντάς "έτσι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1213 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Θεωρώ πως ξέρεις πως δουλεύει ο διάλογος, οπότε το "δικαίωμά μου να μη δώσω λογαριασμό" είναι άτοπο. Συζήτηση κάνουμε κανείς δεν κατηγορείται για τίποτα. Δεν θέλω να σου επιβάλλω την άποψή μου ούτε θέλω να μου επιβάλεις τη δικιά σου, αλλά δε γίνεται όταν σε ρωτάω "γιατί" εσύ να μου απαντάς "έτσι".Ποιο ακριβώς κομμάτι του... διαλόγου από το "δικά μου ατομικά κριτήρια" δεν κατάλαβες; Και κάτι ακόμα. Όταν επιμένεις να πάρεις απάντηση και μάλιστα για ένα πράγμα όπως η ψήφος που θεωρείται ατομική και μυστική επιλογή δεν μπορείς να γράφεις "Δεν θέλω να σου επιβάλλω την άποψή μου ούτε θέλω να μου επιβάλεις τη δικιά σου". Αν δεν θέλεις να επιβάλεις καμιά άποψη μην επιμένεις να πάρεις απάντηση, διότι σε αυτή τη περίπτωση δεν εννοείς αυτό που γράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 7, 2012 #1214 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εγω θα πω κατι τελευταιο για οσους αναφερονται στα χρυσα αυγα , και δεν ξανασχολουμαι απο internet .ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ελληνων ειναι ρατσιστες , αυτος ειναι ο λογος που ψηφισανε και χ.α.Ολα τα αλλα για προγραμματα , ιδεολογιες ειναι @@ για μενα και προσπαθεια νομιμοποιησης μιας φασιστικης ιδεολογιας.Ολοι εσεις οι ρατσιστες , αντι να στρεφεστε εναντια στα αφεντικα που τους βαλανε μεσα , επειδη θελανε φτηνα εργατικα χερια για την ολυμπιαδα και την "ατμομηχανη" της οικονομιας επι σημιτη την οικοδομη , τι κανετε ?Στρεφεστε στον ευκολο στοχο , αυτους που τους υποσχεθηκαν μια καλυτερη ζωη ενω στη πατριδα τους ειχανε πολεμο.Στο κοσμο των αφεντικων ειμαστε ολοι ξενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1215 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ποιο ακριβώς κομμάτι του... διαλόγου από το "δικά μου ατομικά κριτήρια" δεν κατάλαβες; Και κάτι ακόμα. Όταν επιμένεις να πάρεις απάντηση και μάλιστα για ένα πράγμα όπως η ψήφος που θεωρείται ατομική και μυστική επιλογή δεν μπορείς να γράφεις "Δεν θέλω να σου επιβάλλω την άποψή μου ούτε θέλω να μου επιβάλεις τη δικιά σου". Αν δεν θέλεις να επιβάλεις καμιά άποψη μην επιμένεις να πάρεις απάντηση, διότι σε αυτή τη περίπτωση δεν εννοείς αυτό που γράφεις.Δε σε ρωτάω και δε με ενδιαφέρει τι ψήφισες, μην αλλάζεις τα λεγόμενά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 7, 2012 #1216 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δε σε ρωτάω και δε με ενδιαφέρει τι ψήφισες, μην αλλάζεις τα λεγόμενά μου. I am bored. You won. The End Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 7, 2012 #1217 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Εδω η Κρήτη μετα απο 3 χρόνια βιασμού παρέμεινε πράσινη λέμε ( ολοκληρη ) σε λεπτομέρειες θα αναλωνόμαστε ? Ο βιασμός αυτός που λες έγινε περισσότερο αισθητός στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αν δεις τον χάρτη όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Η πράσινη Κρήτη σε πείραξε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Μάϊος 7, 2012 #1218 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ο βιασμός αυτός που λες έγινε περισσότερο αισθητός στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αν δεις τον χάρτη όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Η πράσινη Κρήτη σε πείραξε; ρίξε μια ματιά στον χάρτη και στους περασμένους χάρτες για την Αχαία επειδή μένω εδω και ξέρω ποσο φανατισμένοι μέχρι αηδίας ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων , επιτέλους ξεμπλόκαρε ο εγκέφαλος:dirol:! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάϊος 7, 2012 #1219 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ρε παίδες εντάξει ναι παρέμειναν μπλε και πράσσινα. Όταν στη Κρήτη χάνεις το 40% των ψηφοφόρων σου δε το λες και νικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Μάϊος 7, 2012 #1220 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ρε παίδες εντάξει ναι παρέμειναν μπλε και πράσσινα. Όταν στη Κρήτη χάνεις το 40% των ψηφοφόρων σου δε το λες και νικη...βασικά έτσι και αλλιώς δεν ειναι νίκη της ΝΔ , γιατι δεν βγήκε στην εξουσία και το πιθανότερο ειναι πως θα πάμε πάλι για εκλογές απ ότι φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.