gpl Μάϊος 7, 2012 #1181 Μάϊος 7, 2012 γιατι, τι δεν πληρωνεις στην επαρχια?αρκετά πράγματα.για παράδειγμα έχω να αγοράσω καρπούζια δεν ξέρω πόσα χρόνια.Γιατί ο γνωστός, ο θείος από το χωριό ο ένας ο άλλος θα σου φέρει κάτι, εσύ θα του πάς κάτι άλλο κλπ.έχω κάτσει και πόσο καιρό χωρίς λεφτά χωρίς καν να το καταλάβω.Εχτές για παράδειγμα έξω γινόταν το έλα να δεις.Οι 9/10 είναι άνεργοι από αυτούς.Που τα βρίσκουν τα λεφτά?όταν έχεις να βγεις έξω σημαίνει πως είσαι μια χαρά ακόμα.
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1182 Μάϊος 7, 2012 Εσύ κοίτα να έχεις το δακτυλάκι στο πληκτρολόγιο έτοιμο να χαρακτηρίσεις τον άλλον λασπολόγο με την μία και τις δικαιολογίες κράτα τες για τον εαυτό σου. Δεν ψηφίζουν όλοι με τον δικό σου ορθολογικό αλάνθαστο τρόπο. Δηλαδή αν κάτσω να παίξω το ίδιο παιχνίδι τώρα με σένα τι να σε ρωτήσω; Ποια ήταν η τελευταία φορά που πρόγραμμα κόμματος έγραφε πραγματικά τι θα κάνουν μετά τις εκλογές; Δεν έχει ουσία. Απλά τους χαρακτηρισμούς πρώτα να τους σκέφτεσαι και μετά να τους εκτοξεύεις.Τότε εσύ με τι κριτήριο ψηφίζεις;
mordred Μάϊος 7, 2012 #1183 Μάϊος 7, 2012 Επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά κι επειδή όλες οι απαντήσεις σου είναι εδώ, διάβασε και μετά κάνε edit το σχόλιό σου.Βρε παλίκαρε δε θα διαφωνήσω ότι υπάρχει πρόβλημα... Το ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν εγκλοβιστεί εδώ δε σημαίνει ότι πρέπει να τους κατηγορούμε για την κατάσταση αυτή και να τους συμπεριφερόμαστε σα σκουπίδια. Πράγματα που πρεσβέβει η ΧΑ...Ξαναλέω πιο παλιά είχαμε τους Αλβανούς. Τώρα έχουμε τους πακιστανούς... Και πάει λέγοντας.
astrolabos Μάϊος 7, 2012 Author #1184 Μάϊος 7, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Υποχωρεί στις απαιτήσεις των συνδικάτων ο Σόιμπλε - Κόσμος
xdoc Μάϊος 7, 2012 #1185 Μάϊος 7, 2012 Βρε παλίκαρε δε θα διαφωνήσω ότι υπάρχει πρόβλημα... Το ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν εγκλοβιστεί εδώ δε σημαίνει ότι πρέπει να τους κατηγορούμε για την κατάσταση αυτή και να τους συμπεριφερόμαστε σα σκουπίδια. Πράγματα που πρεσβέβει η ΧΑ...Ξαναλέω πιο παλιά είχαμε τους Αλβανούς. Τώρα έχουμε τους πακιστανούς... Και πάει λέγοντας.Και γιατί σώνει και καλά θα πρέπει πάντα να έχουμε κάποιους (Αλβανούς -Πακιστανούς και ότι θέλει επακολουθήσει)??
fotme Μάϊος 7, 2012 #1186 Μάϊος 7, 2012 να και τα χαρτογιακαδικα τσουτσεκια... in.gr - Η Ελλάδα απομακρύνεται από τον πυρήνα της Ευρώπης, λέει η Goldman Sachs - Ειδήσεις - Οικονομία , οσο εμεις συνεχιζουμε να τρωγομαστε και να διψαμε για αιμα, δακρια κ ιδρωτα θα ερχονται τα μιασματα και θα λενε ολο μεσα. Τεσπα Κυριακη κοντη γιορτη, θα δουμε συντομα πως η νεα μας αντιπροσωπευση θα διαχειριστει την κατασταση..
fotme Μάϊος 7, 2012 #1187 Μάϊος 7, 2012 Αναφέρεσαι στη φωνή αλλά δείχνεις εξωτερική εμφάνισηδεν παιζω στα λογια, αλλωστε τη φωνη την ακουσες στο επιμαχο video με τους δημοσιογραφους...ps. δεν τσακωνομαι με κανενα, ο εμφυλιο εγω δεν θα κανω, τον μισω!! αλλα θα φανατιστω για πλακα σε αυτους που τον πρεσβευουν! (πσ2. δεν αναφερομαι σε εσενα)
Pokemon640 Μάϊος 7, 2012 #1188 Μάϊος 7, 2012 υ.γ. : στα λέει αυτα ενας πολιτης που δεν πηγε να ψηφισει. για πολλους ειμαι ενας αχρηστος-αγνωμος πολιτης που δεν ξερει τι θελει η δεν τον ενδιαφερει. εγω πιστευω οτι ειμαι πρωτη δυναμη σε αυτη τη χωρα, αντιπροσωπευω ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του ελληνικου λαου : την αποχη!την αποχη απο αυτο το καταπτιστο πολιτευμα-συστημα που υποτιθεται οτι ειναι δημοκρατια.η αντιπροσωπευση δεν με εκφραζει.με εκφραζει η ΑΜΕΣΗ δημοκρατια, με ψηφιση πακετων νομων κατευθειαν απο τους πολιτες, με κληρωτους βουλευτες, οχι κομματα, που νομοθετουν πακετα νομων και μας τα δινουν να τα ψηφισουμε αμεσα εμεις ολοι μαζι (με ηλεκτρονικο τροπο για παραδειγμα μεσω ειδικα διαμορφωμενων χωρων στους δημου μας, η απο τον υπολογοστη μας). θελω να παμε ενα βημα παραπερα και οχι πιο πισω οπως προτεινει η μπακογιαννη, που καταψηφιστηκε, και το βημα παραπερα δεν ειναι η διατηρηση αυτου του πολιτευματος κατ εμε. καποιοι θα πουν αυτος ειναι ονειροπολος, θελει μια ουτοπια....μα αν δεν ονειρυομαστε μια ουτοπια πως θα παμε παρακατω?τώρα με ξενέρωσες πολύ άσχημα, τα χειρότερα post που διάβασα ever (προηγείται άλλο forum που έλεγε δε πήγα να ψηφίσω γιατί τα εισιτήρια έχουν 50Ευρώ), ακόμη και να έλεγες ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, ποιο cool θα το έπαιρνα, δεν μπορείς να μιλάς για Δημοκρατία, όταν το δικαίωμα ψήφου το απορρίπτεις και δε πας να ψηφίσεις (το ποιο στοιχειώδες και το μοναδικό που έμεινε).Αν θέλουμε πρόοδο-διέξοδο, μια σωστή ψήφος βοηθάει (ας ήταν και πειρατές δεν έχει σημασία), διαφορετικά δεν μπορείς να εκφράσεις γνώμη σε κάτι που δεν υποστηρίζεις η συμμετείχες.Υ.Γ. Το αποτέλεσμα που είδαμε, ήταν γιατί ο κόσμος πήγε να ψηφίσει και να εκφράσει την οργή του, φαντάσου να έρθει και η αποχή να ψηφίσει, τώρα θα είχε πάρει σκήπτρα ο Σύριζα (θεωρητικά).
Dem Μάϊος 7, 2012 #1189 Μάϊος 7, 2012 Η σβάστικα έχει πάρα πολλές μορφές, είναι αρχαίο σύμβολο, και το ξέρουν πολλοί. Το γεγονός ότι το πήραν οι Γερμανοί και το μεταχειρίστηκαν άσχημα (γυρνώντας το 45 μοίρες) είναι άλλο θέμα. Ο Μαίανδρος που χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η χρυσή αυγή δεν είναι το ίδιο.Προσωπικά εμένα μου αρέσει, είναι το καλύτερο λογότυπο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε κόμμα. Με τις ιδεολογίες τους και τα πιστεύω είμαι μαζί τους, αλλά διαφωνώ στο θέμα ότι θέλουν Ευρώ, εγώ ήθελα εθνικό νόμισμα να υποστηρίζαν. Ο Καζάκης δε τα πήγε καθόλου καλά, έστω 3% να είχε καλά θα ήταν αλλά δε το περίμενα τόσο κάτω ποια. Άμα τραβήξει 2ος γύρος θα συμβιβαστώ στο Ευρώ, και θα καταλίξω ΧΑ. Αφού ο λαός θέλει ευρώ και 1/1000 δραχμή δε βγαίνει διαφορετικά. Είμαι υπερήφανος πάντως που χρησιμοποιεί τον μαίανδρο, που είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και ευελπιστώ να ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους! εγω παλι οχι, καλυτερα να το γυρισουν 45 μοιρες. Greektube - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΦΛΗ αν και με την ΧΑ δεν θα ασχοληθω φυσικα παραπανω. Τα ποσοστα της ηταν αναμενομενα για προφανης λογους.
narta Μάϊος 7, 2012 #1190 Μάϊος 7, 2012 Ξεκολατε με την ΧΑ τώρα που θα έχουν δημόσιο λόγο θα δει ο κόσμος τι ζώα ψήφισαν. Στις επόμενες εκλογές θα πάρουν τα μισά και βγάλε αν αρχίσουν να μιλάνε μπροστά σε κάμερες. Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #1191 Μάϊος 7, 2012 δεν παιζω στα λογια, αλλωστε τη φωνη την ακουσες στο επιμαχο video με τους δημοσιογραφους...ps. δεν τσακωνομαι με κανενα, ο εμφυλιο εγω δεν θα κανω, τον μισω!! αλλα θα φανατιστω για πλακα σε αυτους που τον πρεσβευουν! (πσ2. δεν αναφερομαι σε εσενα)Μην φοβάσαι, ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος Έλληνας μετά την "απελευθέρωση" 1827 είναι ή ήταν ποτέ εις θέση να ξεκινήσει εμφύλιο.
TifoziF1 Μάϊος 7, 2012 #1192 Μάϊος 7, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Υποχωρεί στις απαιτήσεις των συνδικάτων ο Σόιμπλε - Κόσμος30 + 8 % από 50τόσο πήρε ο "συνασπισμός" της Μερκελ εχθές στις εκλογες Merkel’s CDU Sees Worst Result in Schleswig-Holstein Since 1950 - Bloomberg
Pokemon640 Μάϊος 7, 2012 #1193 Μάϊος 7, 2012 εγω παλι οχι, καλυτερα να το γυρισουν 45 μοιρες.Greektube - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΦΛΗαν και με την ΧΑ δεν θα ασχοληθω φυσικα παραπανω. Τα ποσοστα της ηταν αναμενομενα για προφανης λογους.έχω μαζέψει λίστα και θα παω στην εκδοτική τη Τετάρτη, αλλά στοιχηματίζω ότι 10000% είναι πλαστογραφίες-photoshop των media. Δεν παίζει κάτι τέτοιο!
xdoc Μάϊος 7, 2012 #1195 Μάϊος 7, 2012 δεν παιζω στα λογια, αλλωστε τη φωνη την ακουσες στο επιμαχο video με τους δημοσιογραφους...ps. δεν τσακωνομαι με κανενα, ο εμφυλιο εγω δεν θα κανω, τον μισω!! αλλα θα φανατιστω για πλακα σε αυτους που τον πρεσβευουν! (πσ2. δεν αναφερομαι σε εσενα)Την στιγμή που θα μπείς σε αντιπαράθεση μαζί τους για ότι πρεσβεύουν θα φανατιστείς και θα εμφυλιοπολεμήσειςΘα ξεφουσκώσουν τώρα με την είσοδό τους στη Βουλή(μέγα χωνευτήριο συνειδήσεων) όπως εξ'άλλου έγινε και μετο ΚΚΕ -εκτός νόμου πριν τη μεταπολίτευση,νομιμοποίηση απο το γεροΚαραμανλή,είσοδος στη βουλή και γατάακια-
Hydra Μάϊος 7, 2012 #1196 Μάϊος 7, 2012 έχω μαζέψει λίστα και θα παω στην εκδοτική τη Τετάρτη, αλλά στοιχηματίζω ότι 10000% είναι πλαστογραφίες-photoshop των media. Δεν παίζει κάτι τέτοιο!Τί λίστα;Ποιά εκδοτική;Να κάνεις τί;Δεν είναι πλαστογραφίες. :nono:(δέχομαι το στοίχημα)
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1197 Μάϊος 7, 2012 Επί 40 σελίδες στην αρχή του thread μαλώναμε για την Χ.Α., περιμένετε αλήθεια να λυθεί κάτι στις 10 σελίδες μετά τις εκλογές? Το έδειχναν οι δημοσκοπήσεις ότι θα μπούνε, όλοι ξέρουμε τι κουμάσια είναι, οι λόγοι που ο κόσμος του ψήφισε (βλέπε προστασία) αναλύθηκαν πολλές φορές, δεν αναλύθηκε ΠΟΤΕ πως θα κάνουν αυτά που λένε (πως θα ξεβρομίσουν τον τόπο) αλλά μικρή σημασία έχει αφού για πολλούς η Χ.Α. ήταν και αυτή μία ψήφος διαμαρτυρίας. Και ήταν ψήφος διαμαρτυρίας, ψήφος τιμωρίας του ΛΑΟΣ καθώς και αποτέλεσμα αντιπερισπασμού -(για όλα φταίνε οι ξένοι)-γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι μια φιλοβίαιη, φασιστική οργάνωση με μηδενικό λόγο κατάφερε να πείσει σε 2 χρόνια 400.000 κόσμο για τις ανύπαρκτες θέσεις της. Όσο για την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, μία λέξη, ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Το χθεσινό αποτέλεσμα, καταλάβετε το, δεν ήταν μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση, ήταν το τέλος του Δικομματισμού στην Ελλάδα όπως το ξέρουμε. Ήταν το τέλος της εναλλαγής στην εξουσία αυτών των 2 κομμάτων τα τελευταία 35 χρόνια. Το 76+ % που έπαιρνε τα τελευταία χρόνια, έγινε λιγότερο από 35% Ήταν και άλλα όμως, ήταν ηχηρό μήνυμα από τον κόσμο, μήνυμα που έλεγε "ΩΣ ΕΔΩ". Ο κόσμος έμαθε την δύναμή του, το 1.000.000 κόσμου που κατέβαινε στις διαδηλώσεις και στο "κίνημα των πλατειών" έδειξε ότι ακόμα υπάρχει, ο λαός μίλησε, μιλούσε 2 χρόνια τώρα αλλά οι κυβερνόντες είχαν κλειστά τα αυτιά τους. Ο λαός ψήφισε αντιμνημονιακά στέλνοντας μήνυμα στους σάπιους πολιτικάντες της ελλάδας και στην Τροϊκα. Λέτε εδώ ότι στην περιφέρεια ο δικομματισμός δεν έπεσε, ε λάθος, δεν έχω την καλύτερη εικόνα, αλλά σίγουρα αποδυναμώθηκε πολύ! Τι περιμένατε σε περιοχές που χρόνια ολόκληρα, οι αγρότες και όχι μόνο βολευοντε από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ? Στην περιφέρεια η κρίση δεν είναι τόσο ζόρικη, στην Λάρισσα τα Cayen κάνουν βόλτες, το συνολικό αποτέλεσμα είναι το σημαντικό και δείχνει τον Δικομματισμό πολύ χαμηλά και την ΝΔ πολύ πεσμένη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θριάμβευσε, (κάτι που ούτε εδώ αναφέρθηκε, ούτε από την Τρέμη και τον Πρετεντέρη χθες όσο άκουγα), και πως δεν ήταν θρίαμβος από το 4,7% να φτάσει το 16,78% τριπλασιάζοντας ουσιαστικά τους απόλυτους αριθμούς του? Πως δεν ήταν θρίαμβος το ότι βγήκε πρώτος σε όλη την Αττική? Ήταν ο πολιτικός λόγος του Τσίπρα? Ήταν οι δυνατές "μεταγραφές" του βλάκα του Κουρουμπλή και της Σακοράφα? Ήταν η πρόταση για Κυβέρνηση Αριστεράς? Ήταν η απευθυνση στο κόσμο? Ήταν ψήφος εκδίκησης στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ? Ήταν συνηδητή πράξη αντίδρασης στο ΚΚΕ? Δεν ξέρω να σας απαντήσω. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Ακόμα και σήμερα (ή χτες, δεν είδα ώρα) κάποιος καλοθελητής εδώ ρώτησε επιθετικά για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο μακεδονικό, αοζ, μετανάστευση κτλ, ε ας διαβάσει τις 40 σελίδες thread εδώ που με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές ή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από την σελίδα του. ΕΛΕΟΣ πια, οι ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά ενώ κανείς δεν έχει απαντήσει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ στις ίδιες ερωτήσεις και σε άλλες τόσες από τα υπόλοιπα κόμματα, και ειδικά μετά τις εκλογές είναι πλέον κουραστικό. Οι ψευτοερωτήσεις αυτές δεν στάθηκαν εμπόδιο για 1.000.000 κόσμο, μάθετε επί τέλους να διαβάζετε και να χρησιμοποιήτε τον θείο γούγλη αντί να κάνετε τόσο αισχρή αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα. Το ΚΚΕ, απογοήτευση, τα είπατε εδώ αρκετές φορές, με την στάση του και την λογική, "Θέλω να κυβερνήσω μόνο αν πάρω λαική εντολή απο το ΧΧ% ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό, αλλιώς είναι όλα σάπια, και πάτε εσείς να κυβερνήσετε στον καπιταλισμό με τον Λάτση" κατάφερε να ανέβει ελάχιστα, θα μπορούσε ΠΟΛΥ καλύτερα. Ο Καμμένος τα πήγε πολύ καλά, αρκεί να κάνει αυτό που είπε και να μην συνεργαστεί με ΝΔ (τώρα ακούω ότι αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Σαμαρά ). Ο ΛΑΟΣ, αποτυχία, δεν υπάρχει καλύτερη λέξη, οι κολοτούμπες του πληρώθηκαν, βάλε και την έξοδο Βορίδη-Άδωνη, βάλε και την Χ.Α., και έξω από την Βουλή ο μέγας λαϊκιστής. Έτσι ακριβώς να δείτε που θα φύγει και ο Μιχαλολιάκος κάποτε.. Για την ΔΗΜΑΡ δεν έχω να πω κάτι, μόνο ότι ξεφούσκοσε αρκετά. Επίσης, δυστυχώς, η αποχή αυξήθηκε, κακό σίγουρα, όπως ειπώθηκε , δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν για οτιδήποτε. Την επόμενη μέρα τι θα γίνει? Αυτό που ακούγεται είναι.. εκλογές σε έναν μήνα. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να ξέρω, αν θα γίνει κάτι καινούργιο και αν θα προκύψει κάποια κυβέρνηση συνεργασίας. Πάντως, [MENTION=188]yanni[/MENTION] , αντίθετα από εσένα πιστευω ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί και δεν πρέπει να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η κυβερνητική συνεργασία μαζί τους θα είναι η καταδίκη του από πολύ κόσμο, αν ήθελε ο κόσμος ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, τότε θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Λέμε ναι στις κυβερνήσεις συνεργασίας, λέμε όχι στις μνημονιακές δυνάμεις. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Κουβέλης και τι θα ειπωθεί στις συναντήσεις Κουβέλη-Βενιζέλο-Τσίπρα-Σαμαρά. Κλείνω με το τι είπε ο Τσίπρας χθες και σήμερα Tσίπρας: «Συνεννόηση πρωτίστως με τις δυνάμεις της Αριστεράς» - Ελλάδα και Πρώτο ΘΕΜΑ online : Στο μυαλό του Τσίπρα - Εκλογές 2012 , και με τον πρώτο σχολιασμό της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκω. 1) Ανοίγει ο δρόμος για μια άλλου τύπου εκπροσώπηση, για ένα άλλο πολιτικό σύστημα, για πραγματική δημοκρατία, για μεταπολίτευση του λαού. 2) Ο ίδιος ο λαός θέτει τη χώρα σε τροχιά διεξόδου, σε άλλη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω του και τιμωρώντας όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας, φέρνοντας την κοινωνική διάλυση. 3) Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς, δηλαδή ο ελληνικός λαός και το κίνημά του, που σε μεγάλο βαθμό εκφράστηκε μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, επωμίζονται σήμερα το μεγάλο καθήκον να υλοποιήσουν αυτή τη διέξοδο.
yanni Μάϊος 7, 2012 #1198 Μάϊος 7, 2012 Τότε εσύ με τι κριτήριο ψηφίζεις; Με δικά μου ατομικά κριτήρια. Πάντως, [MENTION=188]yanni[/MENTION] , αντίθετα από εσένα πιστευω ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί και δεν πρέπει να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η κυβερνητική συνεργασία μαζί τους θα είναι η καταδίκη του από πολύ κόσμο, αν ήθελε ο κόσμος ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, τότε θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Λέμε ναι στις κυβερνήσεις συνεργασίας, λέμε όχι στις μνημονιακές δυνάμεις. Δεν είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστεί. Αν έγραψα ΠΡΕΠΕΙ τότε ή δεν το έγραψα σωστά ή έχω κρίση ταυτότητας Αυτό που λέω είναι να μην ξεκινήσει όπως ήδη ξεκίνησε. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Αν αφήσει να εννοηθεί ότι συζητάει και ότι συζητάει σοβαρά για το καλό της χώρας θα έχει να λέει "Κοιτάτε, εγώ προσπάθησα από την μεριά μου όσο μπορούσα". Συζητήσεις μόνο με την αριστερά μπορεί να ληφθούν αρνητικά από ψηφοφόρους οι οποίοι ψήφισαν Τσίπρα χωρίς να θεωρούν τους εαυτούς τους αριστερούς. Δεν είναι λεπροί όσοι είναι κεντρώοι ή δεξιοί για να αποκλείεις ακόμα και μια τυπική συζήτηση μαζί τους. Αν λοιπόν αρχίσει τα ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και κάνει γενικά διαγωνισμό ΟΧΙ με το ΚΚΕ και τον Καμμένο ενδέχεται τελικά ο κόσμος να πιστέψει ότι "αυτοί δεν συνεννοούνται με τίποτα όλοι ίδιοι είναι και θα μας σέρνουν σε εκλογές κάθε 1-2-3 μήνες", ανάλογη κατάσταση δηλαδή με αυτή που αν δεν κάνω λάθος βίωνε η Ιταλία πριν τον Μπερλουσκόνι ή με τον Μητσοτάκη το '89-'90. Οπότε τι θα κάνει ο κόσμος για να μην πηγαίνει κάθε μήνα να ρίχνει ψήφο; Στον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ελπίζουν ότι θα πάει να ψηφίσει αυτούς και ότι θα βγουν πρώτο κόμμα. μετά θα κάνουν κυβέρνηση με τον Κουβέλη και ίσως και κάποιον άλλο (Καμμένος?). Ενδέχεται όμως ο κόσμος να πάει να ξανά ψηφίσει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που τουλάχιστον ξέρουν ότι συνεννοούνται και με μια λογική του στυλ "Εντάξει τους τιμωρήσαμε, βάλανε μυαλό". Σε αυτή την περίπτωση ξανά γυρνάμε αργά αλλά σίγουρα στον δικομματισμό. Ο δικομματισμός δεν τελείωσε ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ τα αποτελέσματα σε άλλη μια εκλογή, αλλιώς θα είναι απλά μια προσωρινή ψηφοφορία τιμωρίας. Πρώτο ΘΕΜΑ online : Υποχωρεί στις απαιτήσεις των συνδικάτων ο Σόιμπλε - Κόσμος Έρχονται εκλογές στην Γερμανία και η Μέρκελ θα πάει στα αζήτητα. Πάντως δεν είναι θέμα Γαλλίας/Ελλάδας αυτή η αλλαγή, ούτε είναι και πρόσφατη. Αυξήσεις μισθών 6.3% στη Γερμανία | Μεταρρύθμιση
Myralis Μάϊος 7, 2012 #1199 Μάϊος 7, 2012 Δεν είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστεί. Αν έγραψα ΠΡΕΠΕΙ τότε ή δεν το έγραψα σωστά ή έχω κρίση ταυτότητας Αυτό που λέω είναι να μην ξεκινήσει όπως ήδη ξεκίνησε. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Αν αφήσει να εννοηθεί ότι συζητάει και ότι συζητάει σοβαρά για το καλό της χώρας θα έχει να λέει "Κοιτάτε, εγώ προσπάθησα από την μεριά μου όσο μπορούσα". Συζητήσεις μόνο με την αριστερά μπορεί να ληφθούν αρνητικά από ψηφοφόρους οι οποίοι ψήφισαν Τσίπρα χωρίς να θεωρούν τους εαυτούς τους αριστερούς. Δεν είναι λεπροί όσοι είναι κεντρώοι ή δεξιοί για να αποκλείεις ακόμα και μια τυπική συζήτηση μαζί τους. Αν λοιπόν αρχίσει τα ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και κάνει γενικά διαγωνισμό ΟΧΙ με το ΚΚΕ και τον Καμμένο ενδέχεται τελικά ο κόσμος να πιστέψει ότι "αυτοί δεν συνεννοούνται με τίποτα όλοι ίδιοι είναι και θα μας σέρνουν σε εκλογές κάθε 1-2-3 μήνες", ανάλογη κατάσταση δηλαδή με αυτή που αν δεν κάνω λάθος βίωνε η Ιταλία πριν τον Μπερλουσκόνι ή με τον Μητσοτάκη το '89-'90. Οπότε τι θα κάνει ο κόσμος για να μην πηγαίνει κάθε μήνα να ρίχνει ψήφο; Στον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ελπίζουν ότι θα πάει να ψηφίσει αυτούς και ότι θα βγουν πρώτο κόμμα. μετά θα κάνουν κυβέρνηση με τον Κουβέλη και ίσως και κάποιον άλλο (Καμμένος?). Ενδέχεται όμως ο κόσμος να πάει να ξανά ψηφίσει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που τουλάχιστον ξέρουν ότι συνεννοούνται και με μια λογική του στυλ "Εντάξει τους τιμωρήσαμε, βάλανε μυαλό". Σε αυτή την περίπτωση ξανά γυρνάμε αργά αλλά σίγουρα στον δικομματισμό. Ο δικομματισμός δεν τελείωσε ακόμα στην Ελλάδα. Πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ τα αποτελέσματα σε άλλη μια εκλογή, αλλιώς θα είναι απλά μια προσωρινή ψηφοφορία τιμωρίας. Δεκτό αυτά που λες περι συζήτησης με όλους, αλλά έχω 2 ενστάσεις. Συνομιλία θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (σήμερα έχει συνάντηση με τον Σαμαρά), αλλά δεν θα δεχτεί με την καμία να κάνει οτιδήποτε υπερ του μνημονίου. Είναι η κόκκινη γραμμή. Το θέμα είναι ότι ο Σαμαράς ψήφισε και δεσμευεται από το μνημόνιο, πως λοιπόν να συνεργαστούν? Είναι πολύ δύσκολη η θέση και των 2 στο θέμα, και το παιχνίδι με τις λέξεις έχει τεράστια σημασία τώρα. Τώρα για τους ψηφοφόρους που λες, δεν ξέρω καταρχάς αν υπάρχουν τέτοιοι, στην τελική, υπό κάποια έννοια, δνε είναι πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ αν κάποιος ψήφισε Αριστερά χωρίς να είναι αριστερός :baby: . Κανείς δεν είναι λεπρός, και ενώ εγώ προσωπικά θα στήριζα οποιαδήποτε συνομιλία (και όπου μας βγάλει έτσι, γιατί άλλο να υπάρχει συνομιλία που να μην οδηγήσει πουθενά, άλλο να μην υπάρξει συνομιλία), αν αυτή η συνομιλία έχει σαν σκοπό να πείσει τον Τσίπρα ή τον οποιονδήποτε Τσίπρα να πει "ναι" ή "περίπου ναι" στο μνημόνιο, τότε καλά θα κάνει να σηκωθεί να φύγει. Ο λαός τον ψήφισε για το "Αντι μνημόνιο", απέναντί στους μνημονιακούς, όχι για να πάει να γίνει σαν αυτούς.
TifoziF1 Μάϊος 7, 2012 #1200 Μάϊος 7, 2012 Σε ποιό κόμμα ήταν αυτοί ? http://www.thrakitoday.com/2012/05/48.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.